Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Доброго дня, любі учні!

Вітаю усіх, хто приєднався чи лише збирається приєднатися до нашої літературної спільноти! 

   "Коли не знаєш із чого почати - почни з початку", - казала усім відома героїня казки Льюїса Керрола - Аліса. Отже, оскільки предметом нашого із Вами обговорення є саме література, то було б вельми непогано прислухатись до думки цієї чарівної літературної героїні. Саме тому, я почну із початку...
Колись, приблизно 10 років тому, я почала вивчати світову літературу (тоді вона ще називалась зарубіжною). Не можу похвалитись тим, що із першого ж уроку цей предмет мені дуже сподобався. Ні, я любила читати книжки, але, знаєте, як воно буває, коли ти починаєш читати книжку за власним бажанням - тебе від неї не відірвати, коли ж ту саму книгу ти мусиш прочитати тому, що це домашнє завдання, то жодного бажання її читати не виникає:) 
   Дякувати Богу та нашій прекрасній школі (а я навчалась у сш №187), вчитель зарубіжної літератури, що викладав у нас, виявився напрочуд талановитим. Він зміг не просто навчити нас, не просто змусив прочитати - він зумів заохотити. Олександр Миколайович (так звуть цього прекрасного вчителя) показав, що література - це не просто заняття на 15 хвилин в день, ні, - це набагато більше. Література - це частина життя, дуже вагома частина, яка часом підіймає настрій, коли на душі зовсім погано, часом - дає пораду, коли знаходишся у скрутному становищі. Література відкриває перед нами цілий світ, який ніяким іншим чином не відкриється для нас із Вами. 
   До того ж література є і спонукою до власної творчості! Як часто, читаючи чудовий роман або чарівну поезію, у нас виникають ідеї думки, спливають образи, з підсвідомості повертаються спогади...

Дуже сподіваюсь, що й мені вдасться зробити так, щоб література стала для Вас невід'ємною та приємною частинкою життя, а ця спільнота допоможе вивільнити ті відчуття, які виникають у Вас під час читання чудових літературних творів! 

Отже, цілі нашого клубу:
*вивільнення творчого потенціалу кожного із його учасників
*цікаві та пізнавальні бесіди
*допомога у розумінні творів літератури
*формування бажання читати більше, читати глибше, більш вдумливо!

Як ваш вчитель та модератор спільноти я зобов'язуюсь допомагати Вам, заохочувати, пояснювати та підтримувати! 
Успіхів!

(У даній спільноті Ви можете писати власні думки, відгуки, рецензії, твори, есе, залишати малюнки, плейкасти, відео, презентації, усе, що створено власне Вами, усе, до чого Вас спонукає прочитана книга)


Звичайно, Ви будете отримувати певні домашні завдання, які будете розміщати саме тут, але окрім цього Ви можете просто виявляти свій творчий потенціал! Ваша праця та Ваше натхнення будуть завжди оцінені! :)



4

Коментарі

Гість: Tanya_nafanya

113.02.12, 19:47

Дуже добре! Я надзвичайно рада цьому клубу! Я довго шукала щось схоже, щоб ділитися своїми думками та ідеями! Дуже дякую!!

    213.02.12, 19:48Відповідь на 1 від Гість: Tanya_nafanya

    Дякую, Танюша! Скоро почнемо працювати, буде справді цікаво

      Гість: love guitar

      314.02.12, 18:57

      Дуже рада! Думаю, це буде надзвичайно цікаво!

        415.02.12, 00:06Відповідь на 3 від Гість: love guitar

        Головне - бажання та трохи зусиль

          Гість: Lolya)

          516.02.12, 20:22

          Я також дуже рада цьому клубу! Мені він вже подобається - я полюбляю творчі завдання!!!

            616.02.12, 21:26Відповідь на 5 від Гість: Lolya)

            Дякую, Леля! На цих вихідних отримаєте перше завдання!

              Гість: Olya-la-la

              717.02.12, 23:26