хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Предвыборные страсти.

Предвыборные страсти Предвыборные страсти
 

Предвыборные страсти
Предвыборные страсти
 
 Предвыборные страсти.
 
    


Деякі ЗМІ напередодні опублікували більш широку версію списку "Блоку Петра Порошенка", який містить не лише першу "десятку" кандидатів.

В ньому чимало прізвищ, яких ви не очікували там побачити. В ньому чимало прізвищ людей, які можна вважати одіозними. А також людей, які не викликають довіру. Таких чимало і в списках інших політичних партій. Проте в списку БПП є також людина, яка розвіює останні сумніви з приводу того, чи варто голосувати за "президентську" партію.

І тільки завдяки цьому кандидату місце цьому списку у смітнику.

Придивіться уважніше до   N46. Попитайте у учасників аграрного ринку, товаровиробників, чи знають вони, що це за кандидат такий? А потім подивіться на їх скривлені гримаси.

Ця людина працювала в уряді   Азарова. Тільки на цьому можна було б уже завершувати. Якщо нинішній парламент таки ухвалить в цілому законопроект "Про очищення влади", то у нього не буде ані найменшого шансу потрапити в парламент. За своє життя цей чиновник встиг попрацювати в багатьох місцях. На Харківщині він пройшов шлях від вчителя трудового навчання в сільській школі до заступника голови Податкової в Харківській області. Доля його потім закинула в столицю. Спочатку він займав посаду заступника голови правління НАК "Надра України", потім працював заступником міністра екології. Під час правління Януковича дослужився до заступника міністра аграрної політики, а пізніше очолив скандальну Держсільгоспінспекцію, яка мала дві основні функції – залякувати аграріїв, і збирати з них "подать".

З ДСІ він пішов у 2012 році.

Предвыборные страсти

Втім, він продовжував контролювати діяльність інспекції із підпілля. До недавнього часу людина нашого кандидата була радником голови Держсільгоспінспекції. Аж до того часу, поки не закінчилася ера "золотої булки". Аграрний ринок відверто ненавидить цього кандидат БПП. І не дарма.

Як бачите,   N46 – багатофункціональний, такий собі універсальний гравець, грає на будь-якій позиції і однаково корисно. А найбільшу користь він приніс ФК "Сім'я", працюючи в аграрному міністерстві. Зараз N46 допомагає біженцям Слов'янська, поводиться тихо і скромно, і смиренно чекає на високе призначення. Буквально в липні його називали одним з головних кандидатів на пост голови Харківської облдержадміністрації. Подейкують, що такий "подарунок" він мав отримати за те, що "вклався" у перемогу ПП на президентських виборах.


Чому цей "брудний" гравець під   N46 у складі ФК "БПП" повинен грати в парламентській "прем'єр-лізі"? І як з ним буде грати в одній команді миколаївський аграрний мільйонер, який також піде на вибори під прапором "БПП"?

 

0

Коментарі