хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вот это был концерт!!!

29 травня, у неділю, у залі Вінницького училища культури і мистецтв імені М. Леонтовича, з благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона, відбувся концерт з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, який відзначається 1 червня. Організатором заходу став відділ у справах сім’ї Вінницької єпархії, який очолює протоієрей Агафангел Давидовський.
 
У концерті взяли участь хор Хрестовоздвиженського храму м. Вінниці, дитячо-молодіжний хор Спасо-Преображенського кафедрального собору, хор недільної школи Покровської парафії м. Вінниці. У їхньому виконанні прозвучали як духовні твори, так і народні, і дитячі пісні.
 
Порадували своєю музичною майстерністю представники співучої родини Давидовських. Українські, зарубіжні, дитячі пісні, пісні про сім’ю, матір, дитину прозвучали у виконанні протоієрея Агафангела і м. Валентини Давидовських, їхніх доньок Злати Давидовської, Христини Бедзір та онука Кирила Бедзіра. 

Окрасою концерту стали гості х Хмельниччини: творчий колектив «Веселі музики» Новоселицької ЗОШ№2 та вокальний гурт «Гармонія» Полонської ЗОШ. У концерті взяли участь також народна артистка України Ірина Швець та відомий на Вінниччині гурт «Водограй».
 
Кульмінацією концерту стало привітання матерів з багатодітних родин священиків, які мають п’ятеро і більше дітей. Таких сімей у Вінницькій єпархії налічується 11. Також цього року владика Симеон привітав 6 матерів з багатодітних родин парафіян храмів м. Вінниці. Найбільша з них – родина Наталії Швабської з храму святих Косьми і Даміана має 10 дітей. Кожній з матерів митрополит Симеон особисто подякував та вручив іменну премію від Вінницької єпархії, а також квіти і шоколад. Шоколадки від владики отримали усі жінки і діти, які були присутні у залі. Всього на концерті зібралося понад 600 глядачів.
 
Загалом захід пройшов у теплій родинній атмосфері. Це відчували усі присутні, тому й не хотіли розходитися, незважаючи на те, що концерт тривав понад три години. 

Подібні заходи вже стають традицією у Вінницькій єпархії. Зазвичай вони відбуваються у період святкування свята Жон-Мироносиць. Цього року, оскільки захід не вдалося провести у звичний час, його приурочили до Дня захисту дітей. «Ми вшановуємо сьогодні жінку-християнку, матір, яка виховує дітей, вшановуємо і тата, і вітаємо самих дітей, а в цілому вшановуємо християнську сім’ю, яка є Малою Церквою, найменшою частинкою людського суспільства і першою, а разом із тим головною сходинкою виховання людини» - підкреслив митрополит Симеон у своєму вітальному слові.

Прес-служба Вінницької єпархії http://orthodox.vinnica.ua/novini/novini-eparhii/1710.html

Детки воскресной школы Вознесенского храма г.Винницы



Внук нашего батюшки Кирюша


Еще и танцует ;-)



Наши девчушки...


И снова на сцене!..


На сцене детский хор Преображенского собора





Дальше будет...

11

Останні статті

Коментарі

15.06.16, 19:00

Чудово

    25.06.16, 19:01

    дкти на сцене это что то вообще
    а где же коменты супер патрио майдано???
    Пшел убогий

      35.06.16, 19:04Відповідь на 1 від Эйч

      Спаси Господи!

        45.06.16, 19:07Відповідь на 3 від с любовью

        Спаси Господи!

          55.06.16, 19:16

            65.06.16, 19:18Відповідь на 5 від Кислица

              75.06.16, 19:37

              Прекрасно"!

                85.06.16, 20:07

                  95.06.16, 20:14Відповідь на 7 від aleksandrinna

                    105.06.16, 20:14Відповідь на 8 від Lazorevka

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна