хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

9 Травня — День Европи


          Ієн Боуґ (Ien Boug) і Арсеніј Яценюк, Київ, 02.06.2007

   
День Европи для України і її мешканців це особливе свято. І справа тут не в тому, що географічно Україна є центром Европи (південь Закарпаття — центр Европејського континенту). Скорше за все День Европи в Україні важливиј завдяки прагненню руської держави стати повноправним членом Европејської спільноти. Тому цього дня побажајмо собі терпіння та рішучості у справі становлення України в якості діјсно Европејської держави!
    9 травня все европејське співтовариство відзначає День Европи. Україна, що знаходиться практично в центрі Европејського континенту, останніми роками зробила значні кроки для вступу до европејського співтовариства. Київ — як столиця України — завжди був передовим містом, і сьогодні зајма гідне місце серед европејських столиць.
    Прагнення до европејського рівня життя, европејських цінностей і стандартів визначило европејський вибір української країни. Безперечним визнанням европејською спільнотою української країни можна вважати і мајбутнє проведення Чемпіјонату з футболу Евро-2012. І Київ, у якому відбуватимуться поєдинки головного спортивного чемпіјонату Европи, безумовно, виправдає цю довіру, так само як і Львів, Юзівка, Харків.
    Це свято в черговиј раз нагадує нам, що Европа починається не за кордоном України — вона починається у серці кожного українця. І ми — члени европејського співтовариства.
    Особисто я вподобав такі слова: Европа — колиска усіх країн! Европа — це дім, де живемо я і ти! Европа — єдина, близька, велика! Стати Европою, щоб бути Україною! Европејська Унія — наше мајбуття! Европа — најбільша скарбниця культури! Україна в Европејськіј Унії! Европејська співдружність европејських держав! Наш вибір европејськиј! Европа — наш дім!
    Віктор Гюґо більше ніж півтора сторіччя тому передбачив, що «…усі нації нашого континенту об’єднаються у вищу спільноту і утворять европејське братерство, не втрачаючи при цьому своїх переваг та славної неповторності…». Україна є повноправним учасником цього процесу, адже в свіј час зробила вибір — свідомо обрала курс на утвердження демократичних принципів, інтеграцію до европејських інституціј.
    Можна без перебільшення стверджувати, що минулі роки стали особливими у наших відносинах з Европејською Унією: Україна офіціјно вступила в Світову організацію торгівлі, набрали чинності угоди з міграціјно-візових питань, јдуть перемовини щодо створення поглибленої зони вільної торгівлі, яка стане важливою складовою нової посиленої угоди між Україною та ЕУ. Вона відкриє для українських товарів та послуг доступ на внутрішніј ринок Евроунії. Попереду чекає велика робота, яка вимагає від українців об’єднання зусиль, політичної волі та високого професіјоналізму і відповідальності.
    Хотілося б вірити, що українська держава і в подальшому працюватиме у відповідності до цінностеј та принципів притаманним ЕУ, що має гарантувати рівні можливості та правову захищеність для кожного громадянина. Саме така політика і є запорукою демократичного розвитку України.
    Досягнути цієї мети та встановити справжніј діялог між країнами Европи, до яких входить і Україна, неможливо без народної дипломатії та тісних міжлюдських контактів. Саме в ці дні українці справді мають нагоду разом з іншими европејськими народами продемонструвати свою єдність в утвердженні спільних цінностеј та побачити нові перспективи розвитку об’єднаної Европи.
    Щасливого Дня Европи, Україно!

    Матеріял виправлено з привітання до свята Юлії Тимошенко

   
Як панство ся ставе до святкування
Дня Европи в Україні?

56%, 5 голосів

0%, 0 голосів

44%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

11.05.11, 11:30

Ми повинні бути обтяжені хибами, щоб мати змогу виправляти їх усвідомленням і зусиллям волі. Я анітрохи не маю сумніву, що ми маємо не зі шпагою в руках, а словом і ділом відстоювати свою праву думку. Не можу висловити як я вдячниј всім, хто виявив цікавість до цього блоґу. Спасибі за участь у голосуванні! Для мене завше великиј гонор і втіха усвідомлювати, що панство сподобало ці нотатки. І я, сподіваюсь, що таки мережати буду тихенько білі аркуші.