хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Гуманий підхід Луки

Президент Білорусі Олександр Лукашенко пропонує ввести виїзне мито для білорусів, які виїжджають за кордон за покупками. Про це глава держави заявив сьогодні під час відвідання ВАТ " Мотовело ", повідомляє БЕЛТА. Ймовірна мито може скласти $ 100.

Також Лукашенко запевнив, що білоруський рубль під потреби промисловості девальвуватися не буде.

"Чому ми створюємо умови для ввезення в країну імпорту, ще й на пільгових умовах? У нас свої холодильники, навіщо нам пільгові умови створювати для ввезення холодильників за кордону? Нас критикують: бідна, злиденна країна, а наші люди до $ 3 млрд на рік вивозять за кордон до Євросоюзу і привозять товари, які ми теж випускаємо", - підкреслив президент.

"Так от я давно доручив, аж до того, що виїжджаєш за межі  неважливо за чим, заплати виїзне мито. Це буде так: ми тебе на кордоні обслуговуємо - $100 з носа плати і їдь за кордон, - сказав Олександр Лукашенко. - Тоді він прийде в наш магазин і купить наш холодильник, а не буде тягти з Євросоюзу барахло невідомо якого виробництва. А вони там сидітимуть потиратимуть руки - $ 3 млрд вивезли їм туди грошей, у них розвивається торгівля, виробництво, а ми борсаємося, як дурні. "

http://gazeta.ua/articles/life/_lukashenko-vviv-vijizne-mito-schob-bilorusi-ne-vezli-barahlo-z-evrosoyuzu/515131


Що роблять в нормальних країнах, якщо їх громадяни надають перевагу іноземній продукції? Це при тому що треба витратитися на проїзд. Правильно - здешевлюють свою продукцію та збільшують якість.  Що роблять совки - ідіоти? Правильно - пробують за рахунок своїх громадян вирішити свою недієздатність та не професійність. Ну після того як Лука пробував шантажувати життям своїх молодих громадян, майже дітей - Ковальова та Коновалова Захід з вимогою зняти санкції, цим хеніальним діям можна не дивуватися. Лука народ розглядає виключно як своїх холопів - хочу помилую, хочу запорю. При чому запорю на зло сусіду. Але ж, що саме цікаво, це призведе лише до того що білоруси почнуть виїжджати та виїжджати в ЄС через РФ, перекрити кордони з якою, не дозволять правила ТС. Так що жадоба фраєра совка призведе лише до того що РФ трошки більше заробить rofl

 

5

Коментарі

анонім

18.09.13, 06:57

Щось Бацька не допрацював -- краще кожного другого, що виїздять за кордон за покупками, розстріляти. Тоді вже точно ніхто за кордоном нічого не купуватиме.

    28.09.13, 10:41Відповідь на 1 від анонім

    Щось Бацька не допрацював -- краще кожного другого, що виїздять за кордон за покупками, розстріляти. Тоді вже точно ніхто за кордоном нічого не купуватиме. простіше одного бацьку

      38.09.13, 16:06Відповідь на 1 від анонім

      А ще пообіцяти Заходу розстрілювати кожного десятого поки не знімуть санкції. Я на мене - кришка поїхала остаточно у совка.

        48.09.13, 16:06Відповідь на 2 від Francisk02

          Гість: burtka

          59.09.13, 21:15

          забавно, что тебя тут так поразило? великобритания, установившая одни из самых высоких в ес цены на табак и алкоголь, не позволяет своим подданым привозить из-за границы более 2-х пачек сигарет и бутылки алкоголя. многие страны ес ограничивают даже количество бензина для автовладеьцев, дабы усмирить порывы своих граждан заправляться более дешевым бензином за границей и поставить барьер перед доброхотами обеспечить ввоз более дешевого бензина. и таких примеров - масса, глаза открой.

            610.09.13, 08:20Відповідь на 5 від Гість: burtka

            Те що привів ти за приклад називається - протекціонізмом. Коли обкладається митом товар. Що заважає Луці зробити це саме? Правильно - боязнь додаткових санкцій з боку Заходу. А ось почати дерти зі своїх громадян за право виїзду цей сміливець не боїться. Чмо він і боягуз. Проти Заходу кишка тонка, тільки проти власних громадян херой. Ти навіть не знаєш як я буду радіти коли йому долю Чаушеску пропишуть. Кров Ковальова та Коновалова вимагає помсти

              Гість: burtka

              710.09.13, 20:50Відповідь на 6 від gatyla

              какое "мито"? я тебе показал, что запрещение своим гражданам покупать дешевле за рубежом и привозить домой - обычная практика в европе. почему я не слышу твоего праведного негодования в адрес европейских стран по этому поводу?

                810.09.13, 21:00Відповідь на 7 від Гість: burtka

                Громадянам там ніхто ніколи не заборонить. Тому що таких люлей в місцевих судах відгребуть, що мало не покажиться. Так що фатк в студію - обкладання громадян в країнах ЄС за право виїзду? Ось тобі для інфо, подруга жінки живе в Швейцарії (не член ЄС), а за продуктами їздять в ФРН (член ЄС). І ніхто обкладати за виїзд і не подумав. Так що давай, доводь що хоч десь (окрім КНДР) є такий ж ідіотичний закон.

                  Гість: burtka

                  910.09.13, 21:21Відповідь на 8 від gatyla


                  мне западло искать ссылки для тебя на очевидное. погугли, сколько подданым великобритании позволено ввозить из-за границы табака и алкоголя, почитай о популярности среди англичан алкотуров в эстонию, и поразмысли, чем это вызвано. погугли, сколько словенцам разрешено иметь бензина в своем авто по возвращении из-за границы.

                    1010.09.13, 21:31Відповідь на 9 від Гість: burtka

                    Але ніде не беруть з громадян за право виїзду.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна