хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Библия

попередня
наступна

Профіль, і Ви

"Чего мы стоим, можно судить по тому, как мы ведем себя, когда нас никто не видит."

Привіт, друзям!

Давайте себе перевіримо. У профілях ми пишемо свої статуси і про себе. Чи виправдали ми ті слова своїми ділами? Будь ласка напишіть щось про себе таке аби завтра у блозі про це розповісти. І зробіть свої профілі яскравими та змістовними і по максимуму рішучими та діловими. У мене здійснились проекти(девіз "робити велике з малого") З підтримки друзів я дистанційно придбав мобільний модем, вивчив його, самостійно підєднав, провів найкращі доступні мені налагодження, і навіть ще без зовнішньої антени отримав чудовий результат: пік швидкості 1.2 Мб.с.(середнє 900 кбит.с.) при силі сигналу вище 70%. Отже я виправдав себе там де називаюсь наладчиком і дослідником. Також придбавши акумулятор Ni-Zn(досить таки екзотика в україні) і вивчивши способи як заряджати, і спаявши власноруч зарядний пристрій. Тепер є можливість застосувати свій цифровий плеєр без обмежень. А тепер в ці нові справи треба виділити місце для Бога. Швидкістний Інтернет дає мені можливість вступити в http://www.bbnradio.org/wcm4/bbnbirussian/Home/tabid/2749/Default.aspx щоб скачувати аудіоуроки, а зберігати в плеєрі. Місце любові, і благословінню в ділах.

А Вам щастить?

1

Коментарі

17.07.12, 13:27

Профайл це обличча людини на порталі.
Більшість користувачів віддає найменше уваги при його наповнені.
І особливо часто в друзі заходять люди з порожнім профайлом, і це зовсім не клони, а серйозні люди. Інше написано в замітці.

    27.07.12, 13:45

    Нажаль цього користувача, я заблокував, щоб він повернувся обличчам до свого облікового профілю на порталі:

    kartek
    [Молодець. Але Ваш профіль ще дуже слабий.] Про профиль. Очень часто используется при зашивке полотна откатных и распашных ворот. Профиль можно использовать разных производителей, разной ширины и высоты волны, цвет по выбору заказчика, вплоть до цвета какашек его любимой собаки на траве ранним утром... Что бы профиль был не слабым рекомендуется Арсенал или Руукки. Если надо бюждетка и качество не так важно можно взять откатанный из китайского материала... Автоматику конечно можно будет поставить CAME

    А ось варіант "Выбери друзей, которых ты хочешь разместить на странице своего профайла и перетащи их в правильное место. Чтобы показать твоих последних друзей"

      Гість: olx

      327.07.12, 15:52Відповідь на 2 від Крилами віри

      в цього картека дуже маленьке уявлення про профіль... думає, що це тільки металевий листовий будівельного призначення матеріал

        427.07.12, 17:02Відповідь на 3 від Гість: olx

        Можливо в моєму тексті є помилка, я повинен був написати "обліковий профіль"

        Але уявлення зростає, новини за сьогодні http://vkurse.ua/ua/technology/sozdayut-v-ssha-lobbistskuyu-gruppu.html