хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Збірна легіонерів чемпіонату України


 
Може хто цікавиться баскетболом та знає що проводять "Матчі зірок" між збірною легіонерів та України. Про це мені сказав брат, який ним трохи цікавиться, а я, в свою чергу одразу ж згадав про футбол, і подумав, що було б цікаво подивитися на таке протистояння. Що таке легіонер всі прекрасно знають, в більшості клубів вони лідери, Чемпіонат України не виключення. 

От якого суперника я бачу для нашої збірної:

Воротар:

Це - Володимир Дишленковіч. По адекватному регламенту він мав би вважатися легіонером, оскільки за збірну України грати він права не має. А про те, що він один з кращих кіперів в Україні й говорити не потрібно. Страхувати його будуть Мартін БогатіновДамір. Вибирати навіть не потрібно, тому що не має з кого. Є ще, що правда, Ісса Ндоє з Волині, проте в стартовому складі його вже давно ніхто не бачив.

Захисники:

Правий захисник Даріо Срна, одразу ж й капітан. Здається навіть не має потреби писати "чому", 205 матчів в чемпіонаті України та 17 голів. А командувати Даріо, як всі знають, вміє. При чому не тільки гравцями, але й суддями.  На запас Крістіан Вільягра з Металіста, який чимось нагадує Дані Алвеса з Барселони. Центральні захисники Папа Гує(ще не українець) та Марко Торсіглері. Такий собі харківський центр, думаю має виглядати надійно. На запас Деле Аделейе з Таврії. Зліва Горан Попов, та на запас Борха Гомез з Карпат, принаймі аби розбавити трохи розбавити гравців з топ-команд УПЛ, хоча початково мій вибір падав на Фініньо з Металісту, який, що правда, зіграв на цій позиції лише декілька разів, при чому не дуже в дало.

Півзахисники:

Хосе Соса, з першого свого матчу чудово доповнив атаку Металіста, відзначившись забитим голом. Не просто що разу його викликають в збірну Аргентини, в Баварії він грав саме на цій позиції, хоча зараз в Металісті разом з Хавєром, якого я теж бачу в цій збірній, виконує роль відтягнутого інсайда. На запас Косту на Жадсона, а Клейтон в центрі компанію складе, хоч і дуже схильний до травм, Фернандіньо. ЗправаВілліан, який більш розвинутий за Тайсона як півзахисник.

Нападники:

При всій повазі до Майкона з Волині, який завершив першу половину чемпіонату України крщим бомбардиром, при всім бажанні розбавити гравців лише з команд лідерів, я його бачу лише дублером Брауна Ідейета Ніколя Калініча, оскільки тут ще справа в симпатії напевне. В них я бачу ідеальних форвардфів. Що правда першому бракує трохи стабільності, проте як я вже писав про нього голи він забиває дуже важливі. З іншої сторони, колі Майкон забивав свій останній гол?

Тренер:

Я все більше та більше находжу мінусів у відставцы Кононова. Був би Кононов тренером Карпат далі був би він і в збірній, тепер доводиться ставити Луческу, який в цьому сезоні на це мало заслуговує, так само як Сьомін. Але в нього принаймі є якісь досягнення в минулому. Про [с]Рамоса я й згадувати не збираюся.

Dream Team 4-4-2 football formation

7

Коментарі

анонім

122.12.11, 11:47

Симпатична збірна. От тільки Попов якось сумнівно.

    222.12.11, 12:29Відповідь на 1 від анонім

    Як на мене він кращий лівий захисник. Стрініч? Денисов? Подитися тільки скільки Дніпро пропускає. Рац? Лавку гріє в Шахтарі. Хоча й Попов на разі травмований й не знати коли відновиться.

      322.12.11, 18:36

      Чим вам не догодив вратар Пятов?
      А Маріупольські баскетболісти "Азовмаш" прграли
      в Росії Красноярську

        423.12.11, 08:37

        Было бы интересно посмотреть такой матч.

          523.12.11, 09:28

          цікава ідея

            623.12.11, 12:33

            Точні влучання - воротар та захист. А от півзахист на мій погляд наступний. Опорник - руйнівник поза конкуренцією Вукоєвич. Другий центр з поєднанням руйнація-ведення гри - Фернандіньо. Його запас - з огляду на травми - Мхітарян чи Хавьєр. Хоч Тайсон як і Вілліан тяжіє до лівого флану, але в даному випадку можлива участь обох за умови зміщення Металістівця направо - що у нього вийде значно краще, ніж у Шахтарського - діапазон пересування значно більший. Коста в цьому сезоні не вражає, тож максимум - запас. Там же - Таргамадзе, Соса і як не дивно - Корреа. Напад - це точно Ідейе. Запас - Калініч, Крістальдо та Мазілу.
            Взагалі, ідея матчу місцеві - легіонери чи типу Схід-Захід чи за алфавітом (що не розколювало б) була висунута на початку 1990-их в телепередачі *Тільки футбол*.

              723.12.11, 12:34Відповідь на 3 від М_Ірина

              Ірино, воротар Пятов - не легіонер, а українець. І до того ж в цьому сезоні майже не грає - його витіснив з основи Рибка.

                823.12.11, 17:22Відповідь на 7 від Росомон

                повністю згоден з тобою

                  Гість: москвостьоб

                  923.12.11, 19:02

                    1023.12.11, 22:35Відповідь на 8 від olegon1211

                    повністю згоден з тобоюЗ тим, що Пятов не легіонер ???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна