хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Заморська цитрина та український буряк

Перші історичні згадки про цитрину (російською лимон) ведуть у Китай у 8 сторіччя.
В 11 сторіччі араби привезли цю культуру в Іспанію, де рослина прижилась
 і, як вважають вчені, набула сучасного вигляду.



У Росії цитрина з’явилась у 19 сторіччі, і селяни села Павлово
під Нижнім Новгородом вирощували її у кадушках.
 Ці цитрини так і називали: павловські кімнатні лимони (українською – цитрини).
Думаю, що й в Україні цитрина з’явилася саме тоді, як і в Росії, і то була кімнатна цитрина.
11

Коментарі

Гість: Камрад

118.05.11, 11:13

Что за пиздоватое слово - "цытрына"

    Гість: Сёдня удалюсь

    218.05.11, 11:29

    а зачем ускорять процесс брожения в буряках?

      Гість: Сёдня удалюсь

      318.05.11, 11:29Відповідь на 1 від Гість: Камрад

      товарисч, идите дрочите в зомбосообществах

        418.05.11, 11:37Відповідь на 2 від Гість: Сёдня удалюсь

        а зачем ускорять процесс брожения в буряках?щоб квас швидше був готовий

          Гість: Сёдня удалюсь

          518.05.11, 11:49Відповідь на 4 від TatianaR

          а зачем ускорять процесс брожения в буряках?щоб квас швидше був готовийну не знаю, надо будет как нибудь к специалистам на борщ напроситься.

          а у меня только со сметаной наваристый

            618.05.11, 11:53Відповідь на 5 від Гість: Сёдня удалюсь

            а зачем ускорять процесс брожения в буряках?щоб квас швидше був готовийну не знаю, надо будет как нибудь к специалистам на борщ напроситься.

            а у меня только со сметаной наваристый
            так сметана кожному борщу додає смаку

              Гість: Камрад

              718.05.11, 11:58Відповідь на 3 від Гість: Сёдня удалюсь

              товарисч, идите дрочите в зомбосообществах
              Чу! Я слышу голос с параши!

                Гість: Сёдня удалюсь

                818.05.11, 12:02Відповідь на 7 від Гість: Камрад

                  918.05.11, 12:22

                  Я однажды ела такой борщ.Вкуснота.
                  Лимонный сок добавляю в зажарку для борща.

                    Гість: Сёдня удалюсь

                    1018.05.11, 12:23Відповідь на 6 від TatianaR

                    это такой своеобразный гешефт?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна