Доведеться повозитись (красиво жити не заборониш ч.3)
- 08.10.10, 13:30
- Філософія життя
Якщо маєте час та натхнення, можна приготувати таке диво:
"Мус із вершкового сиру з ікрою"
Інгрідієнти: • 300 г вершкового сиру • 200 мл вершків • 1 столова ложка дрібно нарізаного кропу • 1 пакетик ггранульованого желатину • 2 столові ложки лимонного соку • 1/2 чайної ложки солі • 1 банка (100 г) червоної ікри
До лимонного соку додати 4 столові ложки холодної води, замочити желатин на 10 хвилин. Сир змішати з сіллю та кропом, збити вершки. Додати до вершків сир, обережно перемішати, додати ікру та знову премішати. Замочений желатин розігріти, помішуючи, доки він не розчиниться. Тонкою цівкою влити в сирну масу, перемішати.
Викласти суміш у миску (краще за все - у скляну) та поставити в холодильник на декілька годин (ліпше - на ніч). Перед подачею викласти на блюдо та нарізати, як торт.
Смачного!
Коментарі
bestiaya
18.10.10, 13:49
и все рецепты в обед
Марфушка
28.10.10, 14:04Відповідь на 1 від bestiaya
именно! чтоб не захлебнуцца слюной хоть не икру- но чем-то червячка заморить
Злая_тётка
38.10.10, 17:05
• 300 г вершкового сиру - как понять шо это?
Марфушка
48.10.10, 17:14Відповідь на 3 від Злая_тётка
сыр сливочный такой продается - и "президент" и итальянские какие-то, и наши подешевше бывают (если удержаться и не сожрать его сразу, можно вкусняшку приготовить)
Марфушка
58.10.10, 17:14Відповідь на 3 від Злая_тётка
мягусенкьий в коробочках такой....воздушный...ммммм
Злая_тётка
68.10.10, 17:17Відповідь на 4 від Марфушка
вот-вот, не слопать, это проблема
Злая_тётка
78.10.10, 17:18Відповідь на 5 від Марфушка
я виолу люблю
Китай
89.10.10, 04:01
Сорри.... Но зачем икру переводить? Я вот люблю ее заразу ложкой! Да под коньячок! Да с .....
Марфушка
911.10.10, 08:38Відповідь на 8 від Китай
а это когда хоцца разнообразия (ну, и дядя на "гуталиновой" фабрике если работает)
анонім
1011.10.10, 14:47
восхитительно. вот это я люблю
практичная ты хозяйка.