хочу сюди!
 

Вікторія

38 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Доведеться повозитись (красиво жити не заборониш ч.3)

Якщо маєте час та натхнення, можна приготувати таке диво:

"Мус із вершкового сиру з ікрою"

 

Інгрідієнти: • 300 г вершкового сиру  • 200 мл вершків • 1 столова ложка дрібно нарізаного кропу • 1 пакетик ггранульованого желатину • 2 столові ложки лимонного соку • 1/2 чайної ложки солі • 1 банка (100 г) червоної ікри

До лимонного соку додати 4 столові ложки холодної води, замочити желатин на 10 хвилин. Сир змішати з сіллю та кропом, збити вершки. Додати до вершків сир, обережно перемішати, додати ікру та знову премішати. Замочений желатин розігріти, помішуючи, доки він не розчиниться. Тонкою цівкою влити в сирну масу, перемішати.

Викласти суміш у миску (краще за все - у скляну) та поставити в холодильник на декілька годин (ліпше - на ніч). Перед подачею викласти на блюдо та нарізати, як торт.

Смачного!

10

Коментарі

18.10.10, 13:49


и все рецепты в обед

    28.10.10, 14:04Відповідь на 1 від bestiaya


    и все рецепты в обед
    именно! чтоб не захлебнуцца слюной хоть не икру- но чем-то червячка заморить

      38.10.10, 17:05

      • 300 г вершкового сиру - как понять шо это?

        48.10.10, 17:14Відповідь на 3 від Злая_тётка

        • 300 г вершкового сиру - как понять шо это?сыр сливочный такой продается - и "президент" и итальянские какие-то, и наши подешевше бывают (если удержаться и не сожрать его сразу, можно вкусняшку приготовить)

          58.10.10, 17:14Відповідь на 3 від Злая_тётка

          мягусенкьий в коробочках такой....воздушный...ммммм

            68.10.10, 17:17Відповідь на 4 від Марфушка

            • 300 г вершкового сиру - как понять шо это?сыр сливочный такой продается - и "президент" и итальянские какие-то, и наши подешевше бывают (если удержаться и не сожрать его сразу, можно вкусняшку приготовить)вот-вот, не слопать, это проблема

              78.10.10, 17:18Відповідь на 5 від Марфушка

              мягусенкьий в коробочках такой....воздушный...мммммя виолу люблю

                89.10.10, 04:01

                Сорри.... Но зачем икру переводить? Я вот люблю ее заразу ложкой! Да под коньячок! Да с .....

                  911.10.10, 08:38Відповідь на 8 від Китай

                  Сорри.... Но зачем икру переводить? Я вот люблю ее заразу ложкой! Да под коньячок! Да с .....а это когда хоцца разнообразия (ну, и дядя на "гуталиновой" фабрике если работает)

                    анонім

                    1011.10.10, 14:47

                    восхитительно. вот это я люблю
                    практичная ты хозяйка.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна