хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Щоб жити нормально слід себе поважати.

Не бійтесь читати багато не потрібно й вдаватись в подробиці утисків української мови не буду, чи російської як вважають Колдирєви, Табачнікі та Каллісніченки й їх інтелектуальні побратими. Написав під враженням від перегляду матчу прем'єр-ліги в Данєцке Шахтарь-Дінама, де диктор по стадіону (й коментатори в основному, хоч зараз не про них) оголошує всі події виключно мовою московських сусідів, ситуація знаю подібна й на стадіонах в Адєсьє, Луганскє, Криму, Запорожьє. Це ж на скільки слід не поважати український народ, себе не поважати (українці становлять більшість у всіх областях України), щоб в Україні навіть не дублювати події на стадіоні українською  мовою. Любий расейській українофоб гірко плачеться про жахливе приниження й утиски язика російського в Україні та й закордоном, про розвинені країни я взагалі мовчу, подібного там й статись не може. Й с права тут не в кількості російських язиків в Україні чи інших національностей, а в повазі жителів України та українців до самих себе й до України, поки ми Українці не поважаємо себе нами й будуть поганяти українофоби,зеки, жиди й татар-монголи, а значить для українців та  інших жителів нічого хорошого чекати не варто. 

Як відомо зараз в футбольє музику замовляють не українці, а олігархи-українофоби http://blog.i.ua/community/1925/791330/  й ніколи у нас не буде українського футболу, не буде спорту в Україні. Олігархат спорт розцінює тільки як вдалу рекламу свого бізнесу успішно знищуючи цим підходом дитячий, молодіжний та масовий спорт, активно виховуючи собі рабів алкашів по московській методиці. 

Отож щоб жити нормально слід кожному жителю України поважати державу в якій живе, а значить себе поважати, тоді у нас буде можливість жити нормально й вимагати щось від держави, а зараз з нас роблять бидло тому що ми цього варті, українці прокидайтесь скоріше !


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

11%, 2 голоси

89%, 16 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

18.04.12, 19:56

Скажу чесно з правління ПРастів я бачу велику користь для України, розумні люди в усіх куточках країни зрозуміли, що Україна в нас одна й бездумно галасувати не можна.

    29.04.12, 01:25

      анонім

      39.04.12, 08:21

      Трошки переборщив -- у Дніпрі і в Харкові оголошення по стадіону лунають українською. А по суті правий. Тим паче, в той же Донецьк, крім того що там достатньо українців, приїздять і зі Львова, і з Луцька. То хоча б для них робили оголошення українською. А так повна дискримінація української.

        –10049.04.12, 09:20Відповідь на 2 від Swыdоmыi

        Чмо, звідки ти взялося?

          59.04.12, 09:22Відповідь на 3 від анонім

          Ок викину ці міста з блогу раз ти за них поручився потрібно бути об'єктивним, дякую.

            69.04.12, 09:23Відповідь на 2 від Swыdоmыi

            Чому не проголосував за 2 варіант, по моєму він тобі найбільше підходить.

              79.04.12, 09:26Відповідь на 6 від stepan

              Чому не проголосував за 2 варіант, по моєму він тобі найбільше підходить.Патриотом Стёпа быть легко, а человеком сложно.

                89.04.12, 09:31Відповідь на 7 від Swыdоmыi

                Чому не проголосував за 2 варіант, по моєму він тобі найбільше підходить.Патриотом Стёпа быть легко, а человеком сложно.Ти себе вважаєш патріотом масковії ?

                  99.04.12, 09:40Відповідь на 8 від stepan

                  Чому не проголосував за 2 варіант, по моєму він тобі найбільше підходить.Патриотом Стёпа быть легко, а человеком сложно.Ти себе вважаєш патріотом масковії ?Не Стёпа, патриотом своего села, и даже своей улицы, и своей хаты. И чем меньше площадь, тем больше патриотизм. В идеале, я считаю, что каждый человек должен быть лишь патриотом самого себя, а все остальные люди, то его прыродни ворогы.

                    109.04.12, 10:50Відповідь на 9 від Swыdоmыi

                    Ну так патріотом своєї ковбаси вважаєш легко бути, а людиною важче ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна