хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Юлія Тимошенко: Експеримент - стоп!




Один  з моїх добрих знайомих, спостерігаючи за тим, як розгортаються в Україні події, передав мені фільм Пола Шойрінга "Експеримент" та наполегливо порадив його подивитися. Сказав, що ми не до кінця розуміємо природу проблем, з якими зараз намагаємося впоратися, і що у фільмі багато що пояснюється. А ще він звернув мою увагу на статтю Соні Кошкіной на LB.

Сьогодні я цей фільм все ж таки подивилася. Сюжет незвичайний. Психолог набирає групу добровольців для участі в експерименті. Склад групи доволі строкатий: пацифіст, звільнений за скороченням штатів з будинку догляду за людьми похилого віку, панк, віруючий, просто "бравий мачо" та інші. В цілому, це різні, але абсолютно нормальні, адекватні люди, яких об’єднує тимчасова матеріальна скрута, і які хочуть трохи заробити легких грошей.

Умови експерименту прості. Учасники діляться на дві групи. Одна виконує роль в’язнів, інша – їх надзирателів. На два тижні їх поселяють до якоїсь закинутої й забутої в’язниці з усіма атрибутами пенітенціарної системи: грати, нари, спецформа, дубинки, параші...

Впродовж двох тижнів вони мають виконувати зовсім нескладні обов’язки та дотримуватися певних, знову ж таки, зовсім не обтяжливих правил. Дрібні провини умовних в'язнів повинні "адекватно каратися", але будь-яке насилля суворо забороняється. У випадку успіху експерименту кожен учасник отримує грошову винагороду - 14 тисяч доларів. За в'язнями та надзирателями здійснюється цілодобове спостереження психіатрів. Якщо учасники експерименту перейдуть межу та вдадуться до насилля, вмикається червоне світло, експеримент припиняється і всі позбавляються грошей.


 

Ми теж можемо все змінити. Експеримент над Україною час припиняти.

До речі, все ж таки, при всій повазі до Шойрінга, я - на боці Горького! Але фільм раджу подивитися.

Юлія Тимошенко
19 Чер 2011
http://www.tymoshenko.ua/uk/article/w32a7eax
20

Коментарі

116.12.11, 02:55

Юля наш президент!

    216.12.11, 03:18Відповідь на 1 від КРИВОРІЖЖЯ

    так склалися зірки

      316.12.11, 04:20

      Здается що яник потрібен був для біомаси.Ви би бачили яки у ніх пики задоволени

        416.12.11, 07:26

        Регіанали - це не люди, це просто людиноподібне лайно. Тому їх треба знищувати, як прибивають комара, який кусає, чи як давлять кліща, що смокче кров. Пока живуть вони, ми жити не будемо.

          516.12.11, 09:07

          Безконтрольна влада приводить саме до такого кінця.
          Всім толкіністам відома назва Сильм-екстрим. На цій грі учасникам пообіцяли екстремальні умови, наближені до бойових. В тому числі - і полон та тортури в фортеці Чорного Володаря - Ангбанді.
          Буквально першого ж дня психологічна ломка "ельфів-бранців" стала справжньою. Ігротехи на ролях "ангбандців" почали насолоджуватися приниженням "полонених" Опісля гри кілька чоловік отримали гострий нервовий розлад.
          А один з ангбандських ігротехів написав - "мені сподобалось, хочу ще..."
          Люди ми... Такі ось люди...

            616.12.11, 09:58

            Ці бездарі давно уже визнали, що одна жінка сильніша за цілу їхню смердючу зграю, вони її бояться і тупо порушуючи всі права та закони, не знайшли іншого способу як ув язнити.Вони посміховище для українського народу і важке випробування.

              716.12.11, 11:37

              Юля і тільки Юля наш президент!

                анонім

                816.12.11, 11:45

                Первое, что радует, это то, что Юля сама поняла и приняла факт недопущения передачи абсолютной власти одному лицу значит она, дай Бог ей здоровья и мужества, сможет принять участие в постройке Украинской Народной республики, где высшая власть принадлежит народу и он народ имеет действенный механизм контролировать власть.

                  916.12.11, 12:02

                  Какая пророческая статья! Она сейчвс 77-я?

                    1016.12.11, 16:51

                    Смотрела фильм давно, серьезный фильм. Статью щас постараюсь прочесть.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна