хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Заборона компартії. Хто і чого насправді прагне...

Нещодавно довелось прочитати про намір одного з колишніх Президентів добиватись заборони Комуністичної партії.

"Колишній Президент (2005-2010) Віктор Ющенко і колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко виступають за створення міжнародного трибуналу для розгляду злочинів комунізму і початку судового переслідування живих виконавців комуністичних злочинів." Про це сказано в повідомленні прес-служби партії "Наша Україна". "Українське суспільство має дати належну оцінку діям комуністичного режиму", - сказав Ющенко, який є лідером "Нашої України", виступаючи на відкритті Міжнародної конференції "Співробітництво СРСР і Німеччини в міжвоєнний період і під час Другої світової війни: причини і наслідки." Він підкреслив, що багато міжнародних інститутів засудили сталінський комуністичний режим, прирівнявши його до фашистського, разом з цим в Україні комуністи дотепер перебувають у владі.

Огризко, що є заступником голови політради "Нашої України", виступаючи на конференції також підкреслив, що цей форум має стати серйозним імпульсом і сигналом для суспільства про те, що потрібно переводити справу осуду комунізму в політичну площину. "Треба почати процес осудження і засудження комуністичної ідеології як злочинної і тотожної фашизму", - сказав Огризко. З його слів, після політичної частини можна буде перейти до практично-юридичних справ, головним завданням яких буде оголошення комуністичної ідеології поза законом.

Можна було б повірити в палке бажання нарешті почати очищення України від дійсно злочинної структури, на совісті якої мільйони знищених українців. тільки постає питання - а чому Віктор Андрійович раптом кинувся *на боротьбу з комунізмом* тепер, коли в нього вже 2 роки як немає жодних владних ресурсів та повноважень ??? Чому він не робив все можливе для цього з січня 2005 року, коли рівень підтримки був величезний, а деякі з високопоставлених осіб поспішали навіть покінчити життя самогубством перед можливим засудженням?

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1468-12    Ось так, без зайвої довгої пустопорожньої тріскотні в перший тиждень після проголошення Незалежності в 1991р Компартію вже було заборонено. Чому цього не спромігся зробити за цілий рік !!! своїх достатніх повноважень той, кого досі чомусь ще купка наївних продовжує називати *єдиним українським Президентом*. Що йому заважало? Невже *кремляді*? В особі кого - кума-керівника РНБО? Чи проти виступали Луценко, Гриценко і Турчинов - тоді керівники силових структур? Чи може проти були мільйони, що виходили восени-взимку 2004 на Майдан ? Чи може не було більшості у Верховній Раді, де тряслись від переляку багато кучмістів, ладних на все, аби не посадили?

Не вистачало головного - політичної волі, мужності та організаційної мудрості. А заважало видно те, що й слабкому танцюристу...А тепер, привівши комуністів разом з ПР до влади (чи він не знав, хто буде головним партнером ПР в антиукраїнській владі ??? ), оце створіння просто зображає гру на електорат. Адже скоро вибори.

19

Коментарі

16.12.11, 21:42

От вже ж дійсно клоун. Поки був президентом - не забороняв, а тепер надумався...

    26.12.11, 21:45

    Правда на всі 100
    А от ідея гарна, що не кажіть

      36.12.11, 21:46

      Йому нічого вже не допоможе, він політичний труп.

        анонім

        46.12.11, 21:47

        Я таку ідею підтримую, незалежно від того, хто її висловив. А з приводу конкретних дій, повністю згоден -- теба не тільки виголошувати ідеї. а й робити конкретні кроки для реалізації. Інакше це тільки компроментує саму ідею. А в приході овощів до влади ми всі, в різній степені, але несемо відповідальність. Доки не зрозуміємо цього, поки і будемо "гризтися"! Кому ця гризня вигідна -- угадай з одного разу.

          56.12.11, 21:57Відповідь на 3 від Танк_

          Йому нічого вже не допоможе, він політичний труп.Якби ж це усвідомлювали деякі вперті його прихильники. в тому числі і на і.юа. А то буквально сьогодні в якійсь статті Чупринки одна персонаж в коментах попри визнання *слабаком* все одно продовжував талдичити про *єдиного українського Президента* і *згадайте, як йому не давали нічого зробити*, бо *всі навколо кремляді*, *те, що зрадив Майдан - антиукраїнська пропаганда*. Нам треба не лише його, а й взагалі подібних симулянтів намагатись відсікати від влади. Бо від таких пустобріхів шкоди більше, ніж від відвертих недругів.

            66.12.11, 22:07Відповідь на 1 від Gaydamaka

            приспичило

              76.12.11, 22:07Відповідь на 4 від анонім

              Я таку ідею підтримую, незалежно від того, хто її висловив. А з приводу конкретних дій, повністю згоден -- теба не тільки виголошувати ідеї. а й робити конкретні кроки для реалізації. Інакше це тільки компроментує саму ідею. Кому ця гризня вигідна -- угадай з одного разу.1.В 1991 ідею не виголошували, а впровадили. Швидко і рішуче. Інша річ. що потім дали підняти голову знову.
              2.Протягом цих років не зробив нічого, що б сприяло поверненню до влади овочів та комуняк. Навпаки, обламали не одну акцію проти державних інтересів. Часто при повній бездіяльності держструктур та відомих *політиків-патріотів*.
              3.А гризня має відійти в минуле з повним усуненням таких політиків. Треба спільно і думати. і робити РОЗУМНІ кроки, на які НЕ ЗДАТНІ політики-пустозвони та інфантильні особи.

                86.12.11, 22:26

                Їх потрібно судити, це однозначно!!!

                  анонім

                  96.12.11, 22:41Відповідь на 7 від Росомон

                  Просте питання - зараз хтось зорганізує іжнародну конференцію по організації трибуналу. Для тебе буде мати значення хто саме це зробив? Для мене -- ні. Аби злочини більшовиків були засуджені. Я про це. До речі -- після 91-го саме тодішні націонал-демократи забалакали ідею суду над комуноїдами. Хоча молодь рухівська і вимагала такого процесу. То що зараз про це згадувати!

                    106.12.11, 22:58Відповідь на 9 від анонім

                    Просте питання - зараз хтось зорганізує іжнародну конференцію по організації трибуналу. Для тебе буде мати значення хто саме це зробив? Для мене -- ні. Аби злочини більшовиків були засуджені. Я про це. До речі -- після 91-го саме тодішні націонал-демократи забалакали ідею суду над комуноїдами. Хоча молодь рухівська і вимагала такого процесу. То що зараз про це згадувати!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна