хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Хорошковського в СБУ може замінити розвідник.Чий?...

Вікторія Матола У випадку призначення на посаду міністра фінансів нинішнього глави СБУ Валерія Хорошковського замість нього, найімовірніше, СБУ очолить людина із зовнішньої розвідки, наближена до сім’ї президента Віктора Януковича.Таку думку в коментарі Тижню висловив політолог Сергій Таран.   Можливе призначення Хорошковського на посаду міністра фінансів, на думку політолога, пов’язане скоріше з бажанням налагодити співпрацю Нацбанку з Кабміном.«Хорошковський має великі шанси пройти на міністра фінансів, оскільки зараз не існує чіткої співпраці між Кабміном і Нацбанком. Тобто вони висувають різні позиції, зокрема, щодо підтримання курсу гривні. Ця політика в Україні наразі витримується, а можливо, Нацбанк хотів би з нею погратися, звинувативши в цьому насамперед уряд Азарова. У такому разі Хорошковський міг би забезпечити чітку взаємодію між урядом і Нацбанком», – стверджує Таран.

 Щодо можливого кандидата на посаду глави СБУ, то Таран вважає, що це буде людина, наближена до сім’ї Януковича.«На його місце може прийти хтось невпливовий від Партії регіонів. Це буде людина, яка має відношення насамперед до сім’ї президента, можливо,це хтось із зовнішньої розвідки», – додав він.

 За словами політолога Тараса Березовця, Хорошковський давно шукає шляхи для роботи в уряді, тому його перепризначення на посаду міністра фінансів цілком реальне.«Те, що Хорошковський отримав звання генерала армії викликало нездорову реакцію всередині Служби безпеки. І він очевидно шукає можливості просуватись далі. Відомо, що в нього є прем’єрські амбіції – перейти зразу на посаду прем’єра. Втім, наразі це досить складно. Тому призначення його міністром фінансів – це можлива сходинка до просування. Однак навіть якщо Хорошковський прийде працювати в уряд, то максимум напосаду міністра фінансів, але навряд чи на посаду віце-прем’єра. Оскільки це може викликати прямий конфлікт всередині урядової команди і навряд чи на це піде Янукович», – зазначив Березовець.

  На його думку, варто враховувати й те, що Хорошковський має досвід роботи в уряді. «Загалом це питання амбіцій самого Хорошковського, який давно шукає можливості перейти на посаду до уряду і себе реалізувати. Також не варто забувати, що свого часу він був на посаді міністра економіки європейської інтеграції при президентові Кучмі», – додав він.«Питання відкрите. У президента коротка лава запасних, тим більше людей з досвідом роботи в СБУ. Думаю, це буде не стороння людина. Варіанту з Хорошковським, коли призначалася людина без жодного досвіду в структурі,не буде. Скоріше за все, це буде кадровий працівник СБУ, але вибір буде суто за критеріями лояльності до президента і ця людина буде не така публічна, як Хорошковський», – заявив Березовець.

Тиждень

17

Коментарі

19.10.11, 21:25

    анонім

    29.10.11, 21:28

    Голова СБУ призначається із критеріїв лояльності до Овоща. Ото вже прохвфесіанали.

      39.10.11, 22:00

      Хорошковский - это универсальный педа...ас. Он к любой должности подходит - и главы таможни, и главы сбу, а теперь уже и к министерству финансов примеряется...

        49.10.11, 22:02

        а какая разница куда дятлов назначать, о знании и умении речи давно не идёт

          59.10.11, 22:18

          Еще одна свинья к корыту рвется. "Ну дайте ж еще и мне поворовать!"

            Гість: lyo Dnepr

            69.10.11, 22:36

            Ситуация с гривной катастрофическая. Сейчас решается вопрос, когда ее обвалить.

              79.10.11, 23:41

              І що? Інакше не може бути при цій владі, нам з того що? Для нас нічого не зміниться.

                анонім

                810.10.11, 02:31

                  910.10.11, 05:23

                  ці політологи такі будують логічні моделі, що навіть забули - логіка і наш президент поняття несумісні, назначить того, хто йому дупу лизатиме і кого він схоче, а не як логічно.

                    1010.10.11, 06:43

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна