хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як українофоби та євреї заробляють гроші на футболі та українцях

Невстановлений член футбольного клубу "Динамо" Андрій Саламатов, який 7 серпня провокував фанатів під час матчу "Динамо" - "Карпати", спростував повідомлення про своє звільнення з клубу і заявив, що він отримає матеріальну допомогу від єврейських власників "Динамо" за українофобську провокацію влаштовану ним на стадіоні.

  http://www.ukr.net/news/dinamo_nadast_mater_alnu_dopomogu_ljudin_jaku_pobili_fanati-7933884-1.html   

http://novynar.com.ua/sport/181867 

44-річний Андрій Саламатов, якому під час матчу "Динамо" - "Карпати" футбольні фанати завадили красти шапки та банери з зображенням патріотів України вважає, що проживає в "русском городе Киеве", а також впевнений, що "Украинской нации никогда не было,нет и не будет!". Чого ж воно гроші українські в українців бере де його честь та гідність ? Але для совка це невідомі поняття. Подібні антидержавницькі та українофобські висловлювання він неодноразово висловлював на Інформаційному Порталі міста Василькова, в якому він і проживає.

На власній сторінці в соціальній мережі в пункті "Коротко про себе" Саламатов вказав, що він є "Советский человек - гражданин некой Украины, надеюсь ненадолго...", шкода що патріоти не втілили мрію українофоба, доведеться йому ще побути громадянином України, сподіватимемось не довго буде псувати імідж українських громадян.

http://my.mail.ru/mail/salamatov_andrey/  Крім того, він є членом віртуальних груп за інтересами з красномовними назвами "Я - чекист!" та "НКВД". На переконання пана Саламатова ""украинская нация" и "украинский язык" - это исскуственная химера созданные для расчленения и уничтожения Русского народа". От за таку позицію він і отримує гроші від євреїв скоріш за все. Нагадаємо, 7 серпня, під час проведення футбольного матчу "Динамо" - "Карпати" Саламатов провокативно намагався зірвати з сектору львівських фанатів прапор з зображенням непереможного борця за волю України  Романа Шухевича. Пізніше він пояснив, що нібито знаходився на матчі в ролі стюарда, хоча відповідного жилету на ньому не було. Незважаючи на відсутність на собі розпізнавальних ознак стюарда, Саламатов вульгарною лайкою іноземною мовою почав ображати українців спеціально провокуючи заворушення, штучним приводом до яких нібито була вимога від фанатів "Карпат"припинити використання прапорів із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича. Після природної відмови львівських вболівальників прибрати прапор, невстановлений член "Динамо" вирішив (скоріш за замовленням та сценарієм спецслужб сусідньої ворожо налаштованої держави) спровокувати конфлікт та самовільно нищити чуже майно та зривати прапори, які він (по легенді для українських правоохоронних органів) вважав "неприпустимими". Декілька фанатів "Карпат" не витримавши хамства зі сторони українофоба почали з ним дискусію, намагаючись достукатись до крихт розуму провокатора та завадити провокації, однак провокатор виконував антиукраїнське замовлення до кінця. Через наростаючу загрозу провокації з метою дискредитації національних символів України та намагань залякати та спровокувати гостей фанатів Карпат, для припинення провокації, при повній як завжди бездіяльності правоохоронців, були вимушені втрутитися кілька не байдужих українців зі сторони фанатів "Динамо". Столичні вболівальники проявивши повагу та гостинність до львівських гостей,  ввічливо пояснили українофобу, що потрібно любити землю України яка його годує та поважати національні Українські символи. Напевно зрозумівши хибність українофобської позиції, українофоб різко кинувся цілувати землю яка його виростила та годує, однак через різкий прояв любові дещо втратив рівновагу й упав трохи забивши ліву частину тіла, однак не зважаючи на це продовжував цілувати землю яка його годує. Відірвати від землі й змусити покинути місце просвітлення українофоба змогли тільки декілька чоловік працівників футбольної команди. Будемо всі сподіватись на остаточне просвітлення українофоба.

http://prosport.tsn.ua/sport/pobitiy-fanatami-dinamo-cholovik-vvazhaye-scho-ukrayinciv-yak-naciyi-nemaye-i-ne-bude.html 

http://uafan.net/post/164x8vgxqzhfb     http://oko.if.ua/2011/08/09/38582/

http://durdom.in.ua/uk/main/news_article/news_id/22648.phtml 

http://oko.if.ua/2011/08/09/38582/


92%, 12 голосів

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
20

Коментарі

116.09.11, 13:10

Провокатор українофоб повинен бути покараний, поки таке бидло совкове псує повітря України та жере наш хліб, ще й рветься до влади, Україна не зможе бути розвиненою державою.

    216.09.11, 23:15

    В нормальній країні сидів би за гратами. Московський лакиза.

      316.09.11, 23:32Відповідь на 2 від SvarR

      Так влаштували б йому совкові радощі при сірих одноманітних буднях з мінімумом комфорту за нищення національних символів, чужого майна та хуліганські дії. А у нас жиди йому гроші за це платять.

        417.09.11, 07:56

        а я вже років 4 не вболіваю ні за Динамо, ні за Шахтар, ні за Металіст - не відчуваю до них жодної симпатії у єврокубках - не асоціюються вони у мене із Україною - чужаки - президенти клубів - жиди, футболісти - іноземці, а якщо і є громадянин України, то почітатєль Рускаго міра чи Саюза з матушкой (бо якщо щось подібного не ляпне типу Мілевського про мову - то його бачте не випустять на поле чи щось таке), одним словом - кацапські і жидівські прихвостні, вони не варті моїх емоцій на футбольному полі. А фанам київського Динамо раджу наказати гривнею жида-суркіса - бойкотувати кілька місяців усі їхні матчі.

          Гість: VikLeo

          517.09.11, 09:30

          треба починати бойкутувати і перестати ходити на матчі де господарі клубів- жиди а більшішсть команди-не громадяни України а зі зміною влади треба перевести футбол та і весь спорт на не комерційну а на оздоровляючу базу

            617.09.11, 12:22

            Мало, ох мало он получил от фанов. Надо было этому патриоту кацапии хребет переломать, чтоб до конца своей никчемной жизни в инвалидном кресле ездил...

              717.09.11, 13:03

              Мало отримав.

                Гість: москвостьоб

                817.09.11, 15:09

                Таких потрібно жирною дупою на кіл!

                  917.09.11, 15:43Відповідь на 4 від zevs78

                  Ти правий я так само вважаю, але фанати Динамівські це патріоти України, йдемо разом на футбол і відчувається що ми всі Українці патріоти, однодумці ось це єдиний плюс Динамо.

                    1017.09.11, 16:20Відповідь на 5 від Гість: VikLeo

                    Потрібно владу міняти, а потім жидами злодіями вона хай займається.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна