хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Російський політтехнолог формує інформаційну політику України.

Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін визнав, що його позаштатним радником працює політтехнолог з Росії Ігор Шувалов.

Про це Льовочкін сказав на брифінгу в Києві. "Це не секрет, Ігор Шувалов працює в мене позаштатним радником. Я нічого поганого тут не бачу", - додав він.

"Все, що відбувається навколо Шувалова - це спроба міфілогізувати цей образ з метою дискредитувати владу і цю людину. Він людина прогресивна, добре розуміє сучасні інформаційні технології. І ті питання, які мене цікавлять - це співпраця з іноземними медіа", - сказав Льовочкін.

"Не скажу, що він повністю закриває цей сегмент, але частина інформаційно-аналітичної складової лежить на ньому", - зазначив він. На питання, де Шувалов працює на постійній основі в Україні, Льовочкін сказав: "Мені здається, що він працює в аналітично-консультаційному центрі".

Водночас він не зміг точно сказати, чи має Шувалов дозвіл на роботу в Україні. "Напевно, так", - сказав Льовочкін.

Як відомо, Шувалов неодноразово був помічений в адміністрації президента, хоча глава СБУ Валерій Хорошковський стверджував, що Шувалов працює як консультант на каналі "Інтер".

Це саме той Шувалов, який впроваджував *темники* на українському телебаченні та був співавтором політтехнологічних ідей по розколу України. Свого стосунку до темників він не заперечував у інтерв"ю "Обозревателю"-"Словечко родом із Першого російського телеканалу.Від слова*тема*". Окрім співпраці з Маратом Гельманом та Глібом Павловським на виборах-2004 - *Російський клуб* - він відмітився роботою з Максом Курочкіним. Цей вже покійний російський кримінальний бізнесмен фінансував блок Вітренко у 2006, а Шувалов був його політтехнологом.

Шувалов та сестра Льовочкіна...
4

Коментарі

129.08.11, 17:45

Вещание украинских телеканалов в "День независимости Украины" уже показали "технологии" для лохтората , когда трансляция государственного общенародного праздника ведется не в "живую", как ранее было и несколькими каналами, а только каналом "Интер", владельцем которого владеет бриолиновый олигарх и , хенерал "пармии" Службы Бандитам Украины, с часовой трусливой задержкой, на благо Служению Большому Ублюдку.

    229.08.11, 19:07

    А 95 квартал ? Теперь ТОЛЬКО в записи!

      329.08.11, 19:50Відповідь на 2 від Хирон

      А 95 квартал ? Теперь ТОЛЬКО в записи!Зеленський взагалі вже йде з Інтеру. В кіно. Чи буде ще 95 квартал ? І в якому вигляді ?

        429.08.11, 21:05

        давно не смотрю телеящик, окромя канала "мега" где россияне "открывают" тайны Лубянки, красных палачей и прочей совковой мракобесии. да и так истории там достаточно...на хвиг мне этот "интер" или "украина" вещающая на неукраинском языке захочу на российском - есть твк россия, сеть сейчас ни в чем не ограничивает.
        а про використання пердунами російських політтехнологів давно відомо, Схід-Захід; русский-українська; шахтарі, металурги-пісняри,гастрабайтери:ось типова схема побудови перших лозунгів. Потім була "стабильность", а зараз "покращення" а ми всі у дупі через ти схемі, гризимося поки вони жирують

          529.08.11, 21:29Відповідь на 4 від Пробіотик

          Питання навіть не у використанні політиками іноземних політтехнологів - у Яника керує американець. Справа в формуванні значної частини державної інформаційної політики. А це вже - вагома складова національної безпеки. Тож спочатку Найвища влада в 2005 чомусь дала дозвіл на придбання телеканалу структурам особи, що очолювала певний бізнес-гігант у сусідів. А там все під *дахом*...А далі вже незважаючи на явно непроукраїнський курс ТРК, Головний Патріот...призначає господаря Інтеру в найвищий рівень...нашої держбезпеки. Такий рівень *державної мудрості* Месії.(І рівень неадекватності його прихильників як*єдиного українського Президента*). А Пацан лише залишив в силі призначення попередника,хіба лиш трохи підвищив.

            629.08.11, 21:44Відповідь на 5 від Росомон

            технології побудовані не на "разом" та "схожі", а на "вони не такі", і "це лайно краще".
            я бачу результат і не бачу нічого позитивного, хай там хоч бушмен політтехнолог, де Україна?
            і хто з цих президентів українець? з Хорош(не хорош ) ковським мені завжди було цікаво: що він таке має, що вони його підвищують і взагалі...

              729.08.11, 22:25Відповідь на 6 від Пробіотик

              я бачу результат і не бачу нічого позитивного, хай там хоч бушмен політтехнолог, де Україна?
              Тому і немає власної інформполітики. бо *працюють* сусіди як ЇМ треба...

              і хто з цих президентів українець? з Хорош(не хорош) ковським мені завжди було цікаво: що він таке має, що вони його підвищують і взагалі...
              А Ви запитайте про це на Варті - такого наслухаєтесь,як українці *зрадили Майдан та свого президента*

                814.09.11, 23:46

                Враги Украины!