хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Карасьов: "Тимошенко треба випускати, бо це безвихідь для влади"

Політолог Вадим Карасьов вважає, що колишнього прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко необхідно випустити з Лук'янівського СІЗО, інакше ситуація для нинішньої влади стане безвихідною.

Таку думку він висловив у коментарі для УНН .

"Юлю потрібно випускати, інакше це безвихідь і для влади, і для слідства, і для суду, і зовнішньополітичних стосунків України зі своїми основними партнерами", - сказав Карасьов.

Політолог припустив, що через деякий час Тимошенко все ж звільнять і таким чином влада продемонструє, що в Україні є судова система і вона гуманна і милосердна, а також вміє виправляти допущені помилки.
6

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

128.08.11, 23:06

Им нечего демонстрировать кроме своих понтов

    228.08.11, 23:09

    ...що в Україні є судова система і вона гуманна і милосердна, а також вміє виправляти допущені помилки.
    -давно я не читал фентези.

      анонім

      328.08.11, 23:14

      Когда Тимошенко выпустят из тюрьмы, начнется революция. Народ готов. Нет лидера. Как воздух нужно объединение. Яценюк, Турчинов и Тягнибок на объединение не соглашаются (им просто не позволяют их хозяева). Юля должна подняться над ВО «Батькивщина» стать общенародным лидером. Турчинов и К всячески её окучивают, чтоб на её имидже попасть во власть. Юля понимает это. Она общеукраинский лидер. Только эту формулу поймет народ и встанет. За лидером ВО «Батькивщина», партия, которая своим составом не чем не отличается от Партии регионов – народ не пойдет.

        428.08.11, 23:26Відповідь на 3 від анонім

        Юля должна подняться над ВО «Батькивщина» стать общенародным лидером. .після того, як її посадили у в"язницю, вона їм вже стала де-факто.
        що стосується колег-соратничків, то пригадайте, що вона казала в своїй промові перед арештом: " я дуже добре знаю ціну теперішнім українським політикам "

        в неї немає нікого, на кого спертися, окрім нас, а нам немає кому довіряти, окрім їй. Коло замкнулося.

          528.08.11, 23:28Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          Им нечего демонстрировать кроме своих понтовце ти точно сказав. я не дарма сьогодні поставив статтю про Беню Кріка. Колись вони таки заплатять.

            анонім

            629.08.11, 04:01Відповідь на 4 від viktor67

            Супер. … «в неї немає нікого, на кого спертися, окрім нас, а нам немає кому довіряти, окрім їй. Коло замкнулося.» Господи дай ей силы, а народу прозрение!

              анонім

              729.08.11, 08:02

              Щось я не памятаю, аби прогнози Карасьова збувалися. Та й розумних думок від нього не так часто чуєш. А щодо лідерства ЮВТ, то сумніваюся, що політик з рівнем довіри у 13-15%, рівнем неприйняття у 60-67% та іміджем "бомжихи" може стати загальнонаціональним лідером. Для цього треба мати зовсім інші якості. Такі, які були у Ганді або де Голя. Багіння до їхнього рівня явно не дотягує.

                829.08.11, 12:37Відповідь на 7 від анонім

                Щось я не памятаю, аби прогнози Карасьова збувалися. Та й розумних думок від нього не так часто чуєш. А щодо лідерства ЮВТ, то сумніваюся, що політик з рівнем довіри у 13-15%, рівнем неприйняття у 60-67% та іміджем "бомжихи" може стати загальнонаціональним лідером. Для цього треба мати зовсім інші якості. Такі, які були у Ганді або де Голя. Багіння до їхнього рівня явно не дотягує.В такому випадку готуйтесь до трьох термінів Януковича старшого (Конституція 1996 в дії вже зараз) з передачею влади Януковичу молодшому. З загальнорю підтримкою "меншого" зла, яке ви вже нам вибрали братва буде мати 70% підтримки. Успіхів вам на "патріотичних фронтах" боротьби проти Династії Януковичів!

                  929.08.11, 18:43Відповідь на 7 від анонім

                  Давайте ми зараз визначимось, що лідера з абсолютною довірою взагалі нема. Можливо тоді і постає питання про необхідність об"єднання українців з різних політсил проти антиукраїнської влади. І стане дуже швидко видно, хто буде ігнорувати цей процес. Чи відсиджуючись в кущах, чи навіть готові бігти до лав ПР, як *сантехнік* Балога.
                  Влада, що вже не лише ігнорує повноцінне святкування головного державного свята, а й взагалі вперше забороняє патріотичним силам масові зібрання в центрі столиці України на День Незалежності, не має отримати впевненість у власній безкарності. Недарма раптом Ганна Гебельсівна почала інформаційну атаку з метою розколоти Україну на *істинних патріотів* та тих, хто вийшов 24.08.2011 проти нинішньої влади. Мету Г.Г. і Ко Ви розумієте. І навряд чи підтримуєте.

                    анонім

                    1029.08.11, 21:08Відповідь на 9 від Росомон

                    Про яке обєднння йде мова? 24, в Одесі. я вже спостерігав оте обєднання в ділі. Коли проти бандюквської. антиукраїнської влади виступила тільки "Свобода". Всі інші "апазіціонєри" мовчки стояли і спостерігали, як нас міліція витісняє з площі перед памятником Шевчеку. Мені особисто уже набридли оці всі розмови. Бо коли доходе до діла, Свобода залишається сам на сам у відкритому протистояні режиму. А всі оті Турчинови-Яйценюи тільки і вміють, що промови промовляти.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна