хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Прийде 100 тисяч на Майдан – повірте, Янукович зламається

На судовому процесі під керівництвом Родіона Кірєєва крім головної жертви давно з'явилися жертви подрібніше – регулярне вигнання з залу суду представників фан-клубу Тимошенко стало вже звичним фоном. Але на за словами лідера ГО «Новий Київ» Зоряна Шкіряка, який регулярно чергує в Печерському суді, він отримав інформацію про підготовку провокацій проти нього з подальшим арештом. Шкіряк вважає, що підкиданням йому наркотиків, зброї або чимось подібним влада спробує «закрити йому рот» і «тримати на гачку». Екс-депутат Київради від «Нашої України» запевняє, що не женеться за «дешевим піаром», але при цьому явно розраховує всіма способами бути на очах у Тимошенко, з якою і пов'язує свою найближчу політичну кар'єру.

До Печерського суду щоденно ходять десятки депутатів від БЮТ та НУНС. Чому, як ви стверджуєте, органи вирішили взятися власне за вас? Тому що у вас недоторканості нема?

Стосовно мене ці речі почалися не вчора і не сьогодні, а тривають вже довгий період часу. Мої політичні заяви ніколи не були огульними, а були достатньо змістовними, і, звичайно, моя позиція після приходу до влади Януковича залишається незмінною: я вважаю його нелегітимним Президентом, закликаю до повалення режиму і при цьому наголошую, що це має бути зроблено в конституційний спосіб. І я переконаний, що не один отримую такі сигнали. Просто є люди, які про це говорять, і є ті, які замовчують. В цій ситуації я взяв на себе відповідальність, і, повірте, що мені це рішення далось нелегко. Але я маю відповідальність перед своїми рідними і перед своєю командою. І я маю абсолютні підстави для такої заяви. Оскільки вони не можуть мене більше ні за що зачепити, для них на сьогоднішній день будь-яка персона чи політична сила, яка має електоральну підтримку чи може мати її в майбутньому, викликає певну загрозу.

А що ви маєте на увазі під тим, що це все не сьогодні почалося? За вами слідкували чи що?

Ви намагаєтесь мене загнати в якийсь шпіонський бойовик. Але мушу вас розчарувати – якби це був шпіонський бойовик, ми б з вами тут сьогодні не сиділи. Мова йде, в першу чергу, про всілякого роду технологічні попередження, що мені потрібно триматись себе в узді. Це стосувалось моїх заяв принаймні з осені цього року.

11

Коментарі

128.07.11, 00:19

На виборах-2008 у Києві не спрацьовувала схема Вавилон ? А ГАК, який за пару тижнів і близько не був до проходження? Невже хтось повірить, що Пабату знову ТАК повірили кияни ?

    Гість: Рус с kija

    228.07.11, 07:12

    Так треба йти не на майдан...

      328.07.11, 09:19

      Ясно одно-другого способа остановить власть нет,кроме как организованнно собраться и выразить свою конкретную позицию,депутаты вся верхушка власти должны быть отстранены!!!

        428.07.11, 09:58

          Гість: slana90

          528.07.11, 10:47

          Майдан - це ми вже проходили.

            628.07.11, 13:10Відповідь на 3 від west200522

            Ясно одно-другого способа остановить власть нет,кроме как организованнно собраться и выразить свою конкретную позицию,депутаты вся верхушка власти должны быть отстранены!!!
            підтримую!!!

              728.07.11, 21:33

              лімузинчик
              в сторону, в автобус – і погнав до кожного будиночку. Тоді ми зрозуміємо
              важливість не тільки мандата, а й особистої відповідальності перед людьми, до
              котрих ти йдеш.

                829.07.11, 02:41Відповідь на 7 від PinkCat

                згоден

                  анонім

                  930.07.11, 08:22

                  Депутат должен быть слугой народа и получать деньги от народа в зависимости от качества «служения» своим избирателям. Для этого:
                  Депутат должен избираться один с избирательного участка, т.е. один на 2000 чел или на 500 – 600 семей. Его статус – народный депутат. Он и на местном самоуправлении и в столице представляет конкретных людей. Депутатов будет около 17000 тысяч. Гражданин, проживающий в границах избирательного участка не ходит в исполком, в суд, по разным инстанциям. Он обращается к своему депутату, который от его имени решает все его проблемы. На всех уровнях. Каждой семье такой депутат обойдется по10 – 15 грн в месяц. Подключайтесь к обсуждению этой концепции.

                    1030.07.11, 21:09

                    Хто про що, а депутати про вибори. Навіть на судилищі можна зробити піар.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна