хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Україна готується до інформаційних і психологічних війн.

 
В українській армії з’явиться окремий підрозділ - сили  спецоперацій. Цих військових залучатимуть до виконання антитерористичних та інформаційних психологічних завдань.  Сили спеціальних операцій планують сформувати до 2017 року в рамках реформування української армії.

  Про це повідомив начальник генерального штабу, головнокомандуючий Збройними Силами України, генерал-полковник Григорій Педченко на зустрічі з верховним головнокомандуючим Об'єднаними збройними силами
НАТО в Європі, адміралом Джеймсом Ставрідісом.
   Планується, що сили спецоперацій, окрім протидії інформаційним та психологічним війнам, піклуватимуться про безпеку національного морського судноплавства, а також  захищатимуть українських громадян та об'єкти власності за межами України.
   Директор центру дослідження армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак переконаний що військо, яке відстоюватиме інтереси країни в сучасних інформаійно-психологічних війнах створюється в Україні запізно, адже в сусідніх державах такі спецсили вже давно успішно функціонують. «Можна було ще років п’ять тому прийняти це рішення і вже почати його реалізовувати», - зауважив Бадрак.
   За його словами, сили спецоперацій можуть бути адекватною компенсацією відсутності в Україні сучасного озброєння.Ефективність спецвійськ буде залежати від політичної волі влади. Працювати там мають контрактники,
а в окремих підрозділах - виключно офіцери.
   Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко зазначив, що рішення про створення сил спеціальних операцій було прийнято ще три з половиною роки тому - 17 грудня 2007р.
Але найвища українська влада до сьогоднішнього дня так і не зробила конкретних кроків до реалізації цього проекту.
     
3

Коментарі

125.07.11, 22:54

Щоб ефективно можна було придушити невдоволених.