хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

М.Сірий: Суд не може сформулювати подію злочину

 Біографічна довідка:
 
Сірий Микола Іванович народився 20 лютого 1962 року в місті Воркуті в сім’ї шахтаря.
 
Навчався у Харківському юридичному інституті (нині це Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого). Після здобуття вищої освіти працював на посаді помічника прокурора міста Вознесенська Миколаївської області.
 
Микола Сірий з листопада 1987 року й донині працює в Інституті держави і права імені Корецького Національної академії наук України. Пройшов шлях від молодшого наукового співробітника до вченого секретаря інституту та старшого наукового співробітника, яким є сьогодні.
 
Напрямки його наукової діяльності – судова система, правоохоронні органи, адвокатура, кримінальний процес, теорія доказів, конституційні права та свободи людини.
 
Микола Сірий – кандидат юридичних наук, член Спілки юристів України, член Ради правничих об’єднань України, заступник редактора щорічника «Держава і право», а також наразі є адвокатом колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.


В обвинувачувальному висновку в «газовій справі» проти колишнього Прем’єр-міністра немає головного – події злочину, складу злочину, – а отже, цей процес не юридичний, а політичний, заявив Радіо Свобода адвокат Юлії Тимошенко в цій справі Микола Сірий.
– Пане Миколо, Ви тільки нещодавно вже ж таки почали брати участь у судовому процесі. У Вас, напевне, ще якесь свіже враження. Це схоже на суд?
 
– Принаймні, скажімо, якась схожість є. У процес ми намагалися вступити 15 числа, 15 липня, а фактично суд нас допустив до цього процесу 18 липня. От з цього моменту я й виконую функцію адвоката Юлії Володимирівни Тимошенко у цій справі.
 

7

Коментарі

124.07.11, 13:55

    224.07.11, 13:58

    то, что могут вменить - никогда не всплывет.....так как лодка "Власть" - без средств индивидуального спасения

      324.07.11, 14:11

        424.07.11, 14:18

        Так в чому ж таки суть обвинувачення, якщо склад злочину так і не встановлено?

          анонім

          524.07.11, 14:27

          Я очень уважаю Портникова.

            624.07.11, 14:28Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

            Так в чому ж таки суть обвинувачення, якщо склад злочину так і не встановлено?їй інкрімінують зловживання владою і владними повноваженнями із злочинним мотивом та умислом. При цьому суддя був зобов"язаний сформулювати і пояснити, у чому саме була подія так званого злочину, його умисел і мотив. Що стосується події, то суддя сказав, що це - підписання ЮВТ директив для голови НАКу Дубини. Але без пояснення яким саме законом регулюється наисання цих директив. (Справа в тому. що інкрімінувати можно лише порушення обов"язку, прописанного у законі - саме це мав на увазі адвокат. В групі підтримки ЮВТ є стенограма останнього 11 засідання, там все це можно послухати). Що стосується мотиву і умислу, то це взагалі сформулбовано не було.

              724.07.11, 14:30Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

              Отже тпрактично доведено для всіх хто розуміється на законі, що стаття КПК, яка інкрімінується ЮВТ, не корреспондується з подією так званого злочину (навіть, якби він був), тобто прокуратура застосували саму найжорсткішу статтю КПК нічим це практично не обгрунтувавши.

                824.07.11, 15:47

                Не згодна. Пані Ю. такаж крадійка, як і решта сучасних політиків УКраїни.
                Судити треба всіх... але це неможливо, ТОМУ НІКОГО!
                Ми - прості люди годуємо цих кровососів і , мабуть, це ніколи не скінчиться...

                  924.07.11, 15:52Відповідь на 8 від М_Ірина

                  а мне говорили компетентные люди, что у Вас не традиционная ориентация?????

                    1024.07.11, 16:19Відповідь на 8 від М_Ірина

                    Не згодна. Пані Ю. такаж крадійка, як і решта сучасних політиків УКраїни.
                    Судити треба всіх... але це неможливо, ТОМУ НІКОГО!
                    Ми - прості люди годуємо цих кровососів і , мабуть, це ніколи не скінчиться...
                    тоді скажіть будь ласка. що вона вкрала. Конкретно. Бо досі немає жодної кримінальної справи, яка б про це свідчила. Підкреслюю - жодної. До того ж хочу додати, що Тимошенко є єдиним політиком вищого дивізіону, діяльність якого за вказівкою обидвох президентів ретельно вивчалась, а це цілий штат генпрокуратури і наймані за рахунок держбюджету аудиторські та юридичні компанії. Тобто не шкодуються гроші ані олігахів ані з держбюджету для того, аби знищити цю людину. Отже, наскільки я розумію, ви маєте докази того, про що говорите. Інакше мені соромно за вас.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна