хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Майбутній парламент: опозиція визначає партнерів.

   Основне запитання, на яке потрібно дати відповідь до парламентської кампанії - хто у майбутньому парламенті та з ким формуватиме більшість.
   Про це сказав лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк. "Основне питання - як поведуть себе політичні сили, які пройдуть до наступного парламенту. І чи здатний наступний парламент сформувати більшість, не підпорядковану президенту Януковичу. Усі розмови про якісь з кимось об'єднання нічого не вартують, поки не скажуть об'єднуватимуться із Партією регіонів у наступному парламенті чи ні", - уточнив Яценюк.
   Він заявив, що опозиція має сідати на стіл переговорів не раніше вересня. "Я звернуся до політичних сил з пропозицією про це. Говорити треба на підставі нового закону про вибори народних депутатів, який буде внесений і який стане основоположним для виборів. Зараз не зрозуміло, про що говорити. Коли буде зрозуміло, як себе поводити на мажоритарних округах, тоді дві основні партії опозиції мають домовитися про роботу на мажоритарних округах. І я з "Батьківщиною" готовий про це говорити", - зазначив лідер "Фронту змін".
   Політик додав, що до переговорів можуть приєднатися й інші політичні сили: "Ті партії, які прираховують себе до демократичного табору й мають усі шанси подолати прохідний бар'єр, також запрошені до такого процесу. Говоритимемо про мажоритарні округи, але головне - угода про співпрацю у майбутньому парламенті".
   Нагадаємо, раніше керівник прес-служби ВО "Свобода" Юрій Сиротюк заявив, що серйозна розмова про узгодження дій опозиції під час парламентських виборів 2012 року відбудеться тоді, коли за круглий стіл переговорів сядуть Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.
4

Коментарі

123.07.11, 06:58

красиво мыслит арсений......жаль , что дорвавшись все переврет и начнет тянуть одеяло на себя....

    Гість: Світанок

    223.07.11, 10:03

    Ще до виборів далеченько, а вже починають розпилювати булаву. Бо спарка Яценюка і Тягнибока - це виглядає як схрещування їжака із вужем.

      323.07.11, 12:24Відповідь на 2 від Гість: Світанок

      Вони живуть в одірваному від людей світі. Це і Юльки стосується. Якби її партія йшла на прямий контакт з народом, Янук вже давно б втік до Білорусі.

        423.07.11, 14:51

        Він заявив, що опозиція має сідати на стіл переговорів не раніше вересня.
        Тепер зрозуміло, що до вересня суд над Тимошенко буде завершено до цього часу.
        [ciy]Коли буде зрозуміло, як себе поводити на мажоритарних округах, тоді дві основні партії опозиції мають домовитися про роботу на мажоритарних округах[/cte]
        Ясна річ, що однією з цих партій має бути "Фронт змін" (дурновата назва) Сєні.
        Основне питання - як поведуть себе політичні сили, які пройдуть до наступного парламентуОсновне питання - це як себе поводять політичні партії зараз, товПР Сеня.
        Але тобі хвилюватися не потрібно тебе в парламенті новому ПР намалює.

          523.07.11, 17:37

          У бізнесі немае родичив а є інтереси,іколи вони співпадають тоді і можно справу робити.Як у ПР,там інтереси і вони роблють і прі владі і бюджет пілять. Нашу "класичну українську інтелігенцю ХХ ст.", що була біля будь-якого владного керма, можна узагальнити так:
          - дурненька
          - наївна
          - братоненависна
          - жадібна до влади
          - егоїстина
          - нездатна до дії
          - переможена, бо вищезазначене ;-(

            623.07.11, 17:50Відповідь на 2 від Гість: Світанок

            Три метра колючої проволоки.