хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Венеціанська комісія визнала українську владу нелегітимною

Венеціанська комісія розкритикувала та визнала незаконними практично всі кроки, які зробив Янукович на шляху до концентрації в своїх руках необмеженої влади: починаючи з незаконного формування коаліції, завершуючи змінами до Конституції та маніпуляціями з датою найближчих парламентських виборів.Вердикт Венеціанської комісії - найавторитетнішого органу з питань конституційного правау Європі - щодо конституційної ситуації в Україні дає всі підстави вважати нинішню українську владу нелегітимною, тобто незаконною.„Поточне конституційне поле держави, засноване на рішенні Конституційного суду, не має достатньої легітимності, яка може бути досягнута лише в результаті звичайної конституційної процедури внесення змін до Конституції у Верховній Раді", - йдеться у висновках комісії.Згідно з висновками, оголошеними на засіданні Венеціанської комісії 17 грудня, нелегітимність президента і Верховної Ради випливає з того, що їх було обрано на підставі конституційних положень, які нині визнані Конституційним судом недійсними. Зокрема, президент України тепер має набагато більше повноважень, ніж передбачалося на той момент, коли за нього голосували громадяни. ================ Пояснення:

Венеціанська Комісія зробила цю заяву ще в грудні минулого року. Це був сигнал до українського народу, який його не почув. Ніяких кроків щодо української влади Європа робити не буде. Зміна влади - це внутрішнє питання українського народу.
18

Коментарі

Гість: Рус с kija

119.07.11, 07:20

Венеціанська комісія визнала українську владу нелегітимною\
А які кроки? Югославський варіант? Чи Лівійський?

    219.07.11, 07:45

    А ми теж це кажем про цю всю владу ще з 1991РОКУ ЩО ВОНА НЕ УКРАІНСЬКА бо при ЛЕОНІДАХ хохляризувались а трішки при Ющенку украінізувались на 30% А ЗАРАЗ ТИМ БІЛЬШЕ це лицемірні окупанти і зрадники хапуги під нашими стягами ДЯКУЄМ за статттю ЩАСЛИВО ВСЕ так не буде СЛАВА УКРАІНІ

      319.07.11, 08:10

      А хто в світі прислухається до тих висновків? Той бабуїн як їздив по світу, так і далі їздить. Можливо вони сприймають хама за клоуна, але в нас він уже не клоун і діла свої з ним далі крутять! весь світ починає тонути в брехні

        419.07.11, 08:24

        "Комісія визнала, що українці, обираючи Януковича, не наділяли його тим об'ємом влади, який він дістав після рішення Конституційного суду"
        И что ДАЛЬШЕ? Заклеймят Овоща позором, объявят "Персоной нон грата"?
        Да НЕТ же - все останется по-прежнему, но зато КАКУЮ РАБОТУ ПРОВЕЛИ!

          519.07.11, 09:30

          наша влада не тільки нелегітимна, але й недіяльна. хай їй грець!

            619.07.11, 09:32

            так это давно все знают и власть тоже

              719.07.11, 10:19

              Доходило як до верблюдів, нарешті Роздуплились, ну то й що, що далі?
              Сядемо з венеціянською комісією тепер і разом поплачемо? Бо ми ж цього не знали, поки нам ця комісія очі не відкрила?
              А Якщо нелегітимна - то це - купка злочинців, тоді де ордер на арешт зачинщиків-заколотників, де розшук в інтерполі? Чи шо? Чи їм там теж "баблом немєряним" роти позатикають, та усьо? Бо з нами вже все зрозуміло - бидло ми та й годі.

                819.07.11, 10:23

                Відкрили Америку!

                  Гість: _Владзьо_

                  919.07.11, 11:09Відповідь на 1 від Гість: Рус с kija

                  Томагавк по Межигірю і по всьому

                    1019.07.11, 12:42Відповідь на 1 від Гість: Рус с kija

                    Венеціанська комісія визнала українську владу нелегітимною\
                    А які кроки? Югославський варіант? Чи Лівійський?
                    Венеціанська Комісія зробила цю заяву ще в грудні минулого року. Це був сигнал до українського народу, який його не почув. Ніяких кроків щодо української влади Європа робити не буде. Зміна влади - це внутрішнє питання українського народу.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна