хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Після 9 травня сталось щось дивне на сайті.

Вам не здається, що після переслідувань українців 9 травня, часто тих що вкладають справно гроші в сайт, видалення профілів, банення, видалення не заангажованого не редактованого совковою пропагандою матеріалу бажання писати пропадає, вкладати кошти та й взагалі стає неприємно вести дискусії з позиції переслідуваного. Мені от заблоковано додавати матеріал в тему години http://blog.i.ua/user/323465/706193/   та й друзі пропали кудись, найбільш обговорюваними темами стали "Сисге", "Срочно! срочно! срочно! срочно!", "Хочу", "Несколько моментов, о которых, к сожалению, забывают мужчины",  "Не...не про сиськи.........", "Откуда беруться ебнутые стервы и как от них избавиться." - теми що не містять будь якого розумового навантаження, погоня за рейтингом дешевим ще й до того. Невже це вдалий менеджерський хід ? Невже зараз це потрібно комусь? Дійсно ситуація в країні яскраво показує стан у головах. Напевно я тут біла ворона СЛАВА БОГУ. 

Постійне відчуття страху, відкриваєш пошту й очікуєш зносу, чи видалення матеріалу за "пониманиє", порушувати правила я вже давно відучився http://narod.i.ua/user/323465/gbook/2702148/  здається повна безвихідь та принизливе становище не залишають іншого вибору... Відчувається явне кимось конкретно спрямоване задоволення своїх амбіцій та малограмотності. Також прошу друзів НЕ ПЛЮСУЙТЕ МЕНІ СТАТТІ х2 ... х10 ВИСТАЧИТЬ звичайного ЗЕЛЕНОГО ПЛЮСА, вельми вдячний Вам за розуміння.

Проте потрібно боротись, іншого варіанту нема, пам'ятати що колись патріотам було набагато важче, за Україну на терези ставили своє життя, а теперішня ситуація виглядає життєвою дрібницею яку просто слід подолати, а там подивимось хто кого.

Для особливих тут фемідівців, що через совкове виховання не розуміють жахливі наслідки для України тоталітаризму, комунізму та нацизму буду в подальшому публікувати матеріали про жахи совка, та як ЗРОБИЛИ СВЯТОМ СМЕРТЬ МІЛІОНІВ ЗЕМЛЯКІВ. Той хто виправдовує один тоталітарний режим і вішає все на інший уже є брехуном, бо режими були варті один одного. Мені не підходить рабський вислів "Пабєдітелей нє судят" - злочини проти людства не мають строку давності як і немає права судити переможець переможеного сподіваюсь скоро всі це зрозуміємо. Кожному повинно воздатись по діяннях його, а не по "Пабєде", не прикривайте війною чи будь чим убивць (організаторів суд визначить) не маєте права, якщо не зрозуміємо цього то Бог і надалі каратиме нас за дрімучість нашу. Не можна на кістках танці влаштовувати чиї б вони не були, це "День Пам'яті" та скорботи за безвинно загиблими в горнилі диктаторських амбіцій. І ніяким чином я не намагаюсь принизити воїнів вони віддавали останнє за рідну хату, але ніяк не за тирана та режим, в основному ненавиділи його, їх за це часто приводили до тями репресіями http://blog.i.ua/user/295100/703076/?p=8  чи може є наївні що думають все випадково траплялось? МИ НЕ МАЄМО ПРАВА ЗАБУВАТИ ЗАМОРДОВАНИХ ТА УБИТИХ РЕЖИМОМ НАШИХ ВОЇНІВ (незалежно яким та як, для тих хто в танку).

Чия ж рука цілеспрямовано нищить тут патріотів, видаючи хворобливі фантазії за реальність? 


80%, 45 голосів

5%, 3 голоси

2%, 1 голос

13%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
40

Коментарі

116.05.11, 14:48

Як не крутіть, а рішення про видалення фотки з піднятими руками адольфа та джугашвілі приймає конкретна людина, скільки скарг б не було, чи кого як обмежувати бо так хочеться без попередження ... от і висновок далі зробіть самі. Чудово розумію що адекватних людей більшість, але не 100% на жаль

    216.05.11, 17:57

    Степане багато є таких http://s009.radikal.ru/i310/1103/7c/ecd0645a872a.gif і не раз вони ще нас здивують

      316.05.11, 18:33Відповідь на 2 від Жека Смерека


      Дякую посміявся

        анонім

        417.05.11, 06:31

        в мене особисто пропадає бажання писати на подібні теми з однієї лиш причини: люди настільки зомбовані, чи очі затьмарені бажанням заробити на цьому, що вони просто з шкіри пнуться аби загнати людину-думаючу в "мовчання". Це робиться настільки по тупому і так по дитячому, що терпець вривається. Відверто наївні коменти та причини банення, медалей і усіляких "заохочень" наштовхують на думку - невже є такі українці? вони ладні за псевдо правду продати національну ідею, свою власну думку, тільки щоб їм було тепло... так неможна... бажання писати втрачається, та і відповідати на подібний фарс теж, от і залишається сидіти і споглядати збоку і тихо...

          517.05.11, 07:22

          Хочу добавить к статье, что дополнительно появилось много ников, с которых пишут всякие непотребства женщинам, как тот "великиймай1945".
          Причем, прихожу к выводу, что затея таки администрации, потому что после любого коментария есть строка "пожаловаться модератору", но только не у подобных хамов.

            Гість: ГарбуЗЕК

            617.05.11, 07:50

            московиты будут делать все ,чтобы уничтожить Украину.средств они не выбирают.

              717.05.11, 09:11

              В мене вилучали профіль - вдалось поновити. А потім протягом доби отримав 2 медалі за пости на Фокусі двомісячної давнини.
              Болт я сюди ще хоч копійку закину...

                817.05.11, 09:49Відповідь на 4 від анонім

                Я думаю це сайту втик дали СБУшники за нелюбов до зеків, скоріш за все якийсь засланий козачок там відзначається тому сидіти й мовчати не можна, просто слід бути хитрішими. Об'єднатись обов'язково в одне товариство, та самим долучитись до модерування сайту та свого відстоювання, нас всіх валити нема сенсу бо це добрі втрати коштів, а зливатись перед окремими комрештками теж не вихід, слід просто захистити себе поки що як товариство, а далі може й більш реально.

                  917.05.11, 10:04Відповідь на 5 від Елена1957

                  На прямі образи дійсно останнім часом засланий козачок там не реагує взагалі, ще й перекриває кислород українцям як може. Видно гру вже не стінка на стінку, а по своїх правилах типу я хазяїн а ти дурень, з повною підтримкою клонів провокаторів яких виловлювати повинні за перші пів години появи, клон масово розсилає органи людські, ти йому кажеш "що в тебе в голові" і -500, а клона тільки через тиждень банять. Щоб знищити троля (що не є роботою користувачів) зараз ідуть тижні коли раніше за 1-2 дні. Причому клони підставляють нормальних людей, справно роблячи свою брудну справу, видно консультації та допомога їм всебічна. Поки воюють з українцями та піарять "червону шмату" клонів провокаторів як сарани на сайті явно сайт дістав крен.

                    1017.05.11, 10:17Відповідь на 6 від Гість: ГарбуЗЕК

                    Так тільки наївний може думати що "Львівські провокації", "Провокації прапором", "Провокації в день гніву", "Домальовування гундяївських прихильників" це все "савпадєніє", розумні люди вже все зрозуміли, а дибіли на те й дибіли зек їх достойний керманич.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна