хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Герман: Костусєв повинен відповісти за російську мову

Заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман вважає, що чинний мер Одеси Олексій Костусєв повинен відповісти перед законом за те, що розпорядився вести всю документацію та проводити засідання Міськради виключно російською мовою.

Про це Герман заявила в ефірі одного з українських телеканалів. «Щодо мови, тут справа серйозна, тому що є Конституція України, в якій записано те, що записано - буде інша Конституція, будемо по-іншому говорити. Сьогодні ми маємо Українська мова державною, і якщо хоч одна людина в Одесі, який говорить по-українськи, він повинен прийти в мерію і він має всі права, щоб з ним говорили його мовою ». На думку Герман подібний жест Костусєва вимагає політичної оцінки.  ===== Конституція не дає одеській мерії можливості переходу на російську мову. Отже, Костусєв і одеська міська рада порушили Конституцію України. Чиє це злочином для нинішньої влади? С того часу, як Костусєв зі своєю радою прийняли це рішення, пройшло вже біля двох місяців, а жодна правоохоронна структура не зреагувала на відверте порушення Конституції.

16

Коментарі

14.04.11, 16:44

Скоро ганьку з пр випхають, за пособіє фашістам

    24.04.11, 16:45Відповідь на 1 від Fred Perry

      34.04.11, 16:45

      в цивилизованной стране ни одному чиновнику в голову бы не пришло учудить то, что в Одессе сделали, а если бы это и произошло (по обкурке или просто крышу сорвало), то этот "мэр" давно бы был безработным, а то и под следствием...

        44.04.11, 16:46Відповідь на 2 від viktor67

          54.04.11, 16:51Відповідь на 3 від DrEgor

          в цивилизованной стране ни одному чиновнику в голову бы не пришло учудить то, что в Одессе сделали, а если бы это и произошло (по обкурке или просто крышу сорвало), то этот "мэр" давно бы был безработным, а то и под следствием...С того часу, як Костусєв зі своєю радою прийняли це рішення, пройшло вже біля двох місяців, а жодна правоохоронна структура не зреагувала на порушення Конституції.

            64.04.11, 16:54

            Так при Гурвице все заседания шли на русском языке.Герман пусть лучше Йолку воспитывает.

              анонім

              74.04.11, 16:59

              а, забув ще цю москальську шавку внести в рейтинг московських наймитів http://blog.i.ua/user/463680/

                84.04.11, 17:01

                "С того часу, як Костусєв зі своєю радою прийняли це рішення, пройшло вже біля двох місяців, а жодна правоохоронна структура не зреагувала на відверте порушення Конституції."

                Злочинців в усі часи вистачало, але коли держава їх навіть не намагається ловити, це вже проблєма!

                  94.04.11, 17:04Відповідь на 5 від viktor67

                  в цивилизованной стране ни одному чиновнику в голову бы не пришло учудить то, что в Одессе сделали, а если бы это и произошло (по обкурке или просто крышу сорвало), то этот "мэр" давно бы был безработным, а то и под следствием...С того часу, як Костусєв зі своєю радою прийняли це рішення, пройшло вже біля двох місяців, а жодна правоохоронна структура не зреагувала на порушення Конституції.вот такая у нас "власть"....

                    104.04.11, 17:08

                    Чайка (теж ПР) в Миколаїві так само чудить

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна