хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Три кабінети за мільйон і дитячі сніданки

Міністерство економіки 15 лютого погодило КМДА закупівлю послуг з річної оренди приміщень у будівлі ПАТ "Київ проект" на вул.Богдана Хмельницького, 16-22.

Оренда трьох кабінетів №1203, 1204, 1303 обійдеться бюджету столиці в 750 тис грн.

В обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника", повідомляється, що ці приміщення були вперше орендовані 13 лютого 2010 року. Також повідомляється, що кабінети орендуються через нестачу вільних приміщень в будинку столичної мерії.

 зв'язку з відсутністю вільних приміщень в адміністративній будівлі  Київської міської державної адміністрації, розташованої за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, Головному управлінню, необхідно орендувати окреме приміщення для розміщення в ньому власного офісу", - йдеться в обґрунтуванні. http://kiev.pravda.com.ua/news/4d6d10643bf6e/ Хто з’їв дитячі сніданки? Насправді, повноцінне харчування учнів 1-4 класів, безкоштовне гаряче та дієтичне харчування учнів 5-11 класів передбачені Законами України та Постановами Кабінету Міністрів України. І те, що місцева влада виконує ці норми не можна вважати досягненням. У Києві, вочевидь, ситуація інша – тут з прямого обов’язку вирішили зробити сенсацію, даремно сподіваючись, що ніхто не помітить. Право на безкоштовне харчування у школі мають «пільговики» - діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», діти, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи. Крім того, діти мають бути забезпечені спеціальним дієтичним харчуванням за висновком медкомісії. Всі інші школярі, які не потрапляють під категорію пільговиків за соціальним статусом чи рекомендацією лікарів – змушені харчуватися, хоча і за пільговою ціною, але платно. В рамках реалізації соціально-орієнтованої муніципальної політики, з 2006 року, згідно з Розпорядженням КМДА № 1301 від 30.08.2006 р., підписаним Л.М. Черновецьким, абсолютно всі учні 1-11 класів, навіть ті, які не належали до пільгових категорій, забезпечувалися так званим «другим сніданком». «Другий сніданок» включав у себе вітамінізовані напої, молоко, кисло-молочні продукти, соки і хлібо-булочні вироби або глазуровані пряники чи вівсяне печиво. Ця практика була збережена навіть у кризових 2008-2009 роках…

Однак, 1 вересня 2010 року на більш, як 200 тис. столичних школярів чекала несподіванка – «молоко і пряник» відміняються… Чому? – пояснення не почули ні батьки, ні депутати. Розпорядженням № 683 від 30.08.2010 р. нинішній Голова КМДА О.П. Попов скасував практику «других сніданків» без погодження з депутатським корпусом Київради та Постійною профільною комісією з питань охорони здоров'я та соціального захисту. У новому Розпорядженні №236 від 22.02.2011 року про «другі сніданки» також немає і згадки. http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/elginfo/a33240
21

Коментарі

11.03.11, 23:02

Первая - обычная практика....
А вторая----"покращення" не для всех, но за счет всех....и Попов тут не одинок......

    22.03.11, 00:25Відповідь на 1 від Shnec

    ...обычная практика..........При комуняках також створювались, наприклад, санаторії та будинки відпочинку за рахунок ВСІХ, але наближені до "еліти" їздили туди тричі на рік, а решта - один раз в 20 років, взимку, по частково "згорівшій" путівці.

    Слів немає - суцільний "старшобратський" МАТ!!!

      32.03.11, 07:18

        42.03.11, 08:34

          52.03.11, 09:02

          Право на безкоштовне харчування у школі мають «пільговики» - діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», діти, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи.

          У мене донька має статус потерпілої від аварії на ЧАЕС, але коли ми звернулись в школу з проханням оформити нам безкоштовне харчування, то почули: "Ну, Ви розумієте, безкоштовного ж на всіх не вистачить... " Ось така виходить"економія", що здійснюється шляхом перекладання коштів з дитячих тарілок до своїх кишеньок...

          Нехай жеруть...

          Якщо такі вже вони голодні...

            62.03.11, 09:11Відповідь на 5 від no-sense

            І не вдавляться((

              72.03.11, 09:12Відповідь на 6 від МятежнаЯ

              І не вдавляться((Колись вдавляться... тільки пізніше...

                82.03.11, 09:15Відповідь на 7 від no-sense

                Ну, досі ще ніхто не вдавився ж.
                У Яника люстра за 50 тис доларів, а в доньки Черновецького сумочка коштує стільки ж, скільки мій будинок. До речі, будинок не старий і доволі пристойний))
                Я не заздрю, просто дивуюсь))

                  92.03.11, 09:18Відповідь на 8 від МятежнаЯ

                  Ну, досі ще ніхто не вдавився ж.
                  У Яника люстра за 50 тис доларів, а в доньки Черновецького сумочка коштує стільки ж, скільки мій будинок. До речі, будинок не старий і доволі пристойний))
                  Я не заздрю, просто дивуюсь))
                  А чому там заздрити?
                  Мати можливість гребти гроші лопатою, продавши свою душу...
                  Щось не хочеться...

                    102.03.11, 09:21Відповідь на 9 від no-sense

                    Можна тішити себе, звичайно.
                    Але з нашої мовчазної згоди - Україні скоро кінець...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна