хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Кадебешно-комуняцька сутність української влади.



1. Президент України Петро Порошенко. Батьки народилися в Румунії. Петро Олексійович отримав середню освіту в Молдові. За совка, у 1989 році закінчив факультет міжнародних відносин Київського університету, куди приймали виключно за протекцією КДБ СРСР і для праці на КДБ СРСР в міжнародній сфері.
Син Порошенко - Алексій, одружений на росіянці, яка має рідню в Росії.

2. Міністр закордонних справ України - Павло Клімкін. Росіянин. Народився в Курську. Закінчив Московський фізико-технічний інститут (МФТІ) - вищий навчальний заклад, в якому, окрім інших, готувалися спеціалісти КДБ СРСР для наукового і технічного шпигунства. В 1991, по закінченню даного ВНЗ, відправлен в Україну працювати науковим співробітником Інституту електрозварювання ім. Патона. НАН України. Ким відправлен - питання риторичне. Має дружину - дочку російського генерала Юрія Михайленка, який приймав участь в окупації Криму Росією і отримав за це державну нагороду.

3. Постійний представник України в ООН - Володимир Єльченко. Батько Володимира Єльченка - Юрій Єльченко, Перший секретар комсомолу України, міністр культури совецької України, перший секретар Київського міському Комуністичної партії Радянського союзу, член ЦК КПРС. Володимир Єльченко закінчив той самий факультет міжнародних відносин КДУ, що і Петро Порошенко, який готував працівників КДБ СРСР для роботи в дипломатичних місіях і міжнародних організаціях. Єльченко, на посаді посла України в Росії, був одним з тих, хто готував зрадницькі "Харківські угоди" щодо перебування Чорноморського флоту Росії в Криму, які в подальшому сприяли окупації Криму Росією. Під час Майдану, вкрай негативно висловлювався і про сам Майдан і про його учасників.

4. Генеральний прокурор України - Юрій Луценко. Батько Юрія Луценка, - Віталій Луценко - колишній Перший секретар Рівненського обкому КПРС. Юрій Луценко у 1984 - 1986 рр., проходив строкову службу в полку урядового зв'язку КДБ СРСР. До перефарбування в націонал-демократа, перебував на посаді Голови Донецької обласної організації Соціалістичної партії України. Відзначився негативними і образливими висловлюваннями відносно ОУН - УПА.

5. Міністр оборони України - Степан Полторак. В 1983 році закінчив у Росії Орджонікідзівське вище військове училище МВС СРСР. Де служив одразу після отримання офіцерського звання невідомо -- засекречено.

6. Начальник генерального штабу ЗСУ - Віктор Муженко. Як і Полторак, закінчив вище військове училище теж у 1983 році і теж у Росії. А саме, Ленінградське вище загальновійськове училище. Колишній депутат Житомирської облради від антиукраїнської Партії регіонів.

7. Голова Служби безпеки України - Василь Грицак. На службу до органів безпеки прийшов у 1990 році. Тобто, ще у КДБ СРСР.
Треба було мати дуже і дуже велике бажання працювати в КДБ під кінець існування Радянського союзу, коли національний рух в Україні набув значного поширення і коли КДБ докладав багато зусиль для його дискредитації та знищення.

8. Голова вищої ради правосуддя.- Ігор Бенедисюк. В 1991 році закінчив військово-юридичний факультет Військового інституту Міністерства оборони СРСР. До 1994 року працював військовим суддею у військовому суді Росії, після чого раптом згадав про Україну. Треба розуміти, що за російською специфікою, військові судді дуже щільно пов'язані з ФСБ Росії. Ігор Бенедисюк, на 100 % має російське громадянство, інакше він не зміг би працювати на вказаній посаді.

І це лише вельми поверхневий погляд на біографічно, зовсім не випадкові речі далеко не всіх державно-посадових фігурантів проблеми, яку можна виразити черговим риторичним питанням :

Як можна розраховувати на перемогу України у війні з московитами (нащадками Золотої Орди) за умови кадебешно-комуняцької сутності всіх гілок української влади, ретельно розставлених "засланим козачком" у короні.
Власне, ліквідація цієї умови де ФСБ, як у себе вдома і є головним чинником перемоги українського народу.  Треба повторити те, що зробив Назарбаєв у Казахстані -- переловив багато ФСБешників і не стало, ні тероризму, ні смути. 

2

Коментарі

112.08.17, 00:26

Наша влада просто нашпигована агентурою, як кекс родзинками.

    218.08.17, 01:35Відповідь на 1 від utenok12

    Не можу погодитись з кінцівкою Вашої думки: «Як можна розраховувати на перемогу України у війні з московитами (нащадками Золотої Орди) за умови кадебешно-комуняцької сутності всіх гілок української влади, ретельно розставлених "засланим козачком" у короні. ».
    Це не Його творіння, Він тільки зберіг спадок. Московітська агентура завжди була присутня на керівних посадах в Україні, напевно з моменту поразки УНР. Президент Л.М.Кравчук недаремно вилучив національність з документів, бо факт чужинського управління вилазив, мов шило, з усіх статистичних збірок.

    Ви добре показали верхівку «піраміди влади», а мені якось випадково довелось досліджувати її основу.
    Я стверджую, що принцип призначення на керівну посаду ОБОВ’ЯЗКОВО єтнічного московіта сягає самих підмурків соціальної драбини. Під «кері

      318.08.17, 01:36Відповідь на 1 від utenok12

      ...Під «керівною посадою» я маю на увазі кервника, який видає та підписую накази і грошові документи.

      Але ситуація не безнадійна. Оптімізм викликає кілька моментів.
      1) Проблема настільки вже всім кидається в очі, що стихійно почалося її всенародне обговорення.
      2) Московіти завжди програвали Українцям в розумі, і ця піраміда влади відчуває шалений дефіцит кадрів з унікальним поєднанням печерного кацапошовінізму та хоч якоїсь професіональної грамоти, через що кожен ФСБшнік-керівник ЗМУШЕНИЙ тримати біля себе, для повсякденної роботи розумного (часто набагато розумнішого за себе) Українця, частіше за все на посаді Першого Заступника.

        418.08.17, 01:38Відповідь на 1 від utenok12

        3) Тому, коли Україна, за прикладом Казахстану, почне очищатись від «кремлівських керманичів», можна не витрачати багато зусиль на пошук посвідчення агента ФСБ, а одномоменто поміняти по всій Україні Перших керівників на їх Заступників. Беручі до уваги повальну дебілкуватість московітів (згадайте тільки всім відомого «Азірова»), звільняти їх можна просто за розвал роботи (незнання державної мови, малограмотність, непрофесіоналізм тощо) з переводом у двірники.

          518.08.17, 03:15Відповідь на 4 від Леонід

          Леонід, мені подобається хід ваших думок. З вами можна спілкуватися.
          хочу наголосити, що фігура шоколадного генерала ФСБ -- це особливий випадок на українському троні. За 25 років це самий фатальний обранець з російської колоди.
          Цей засланий злодій навіть не українець. Він виконує програму руйнування України, яка написана путінською командою. Навіть Янукович не на всі пункти погодився і заміна Яника на потраха Путіним схвалена. І програма приходу до влади його схвалена ФСБшною службою. Руйнування економіки України відбувається під контролем російських спецслужб. Тому традиційні погдяди на роль російської п'ятої колони в Україні, сьогодні не зовсім підходять.

            618.08.17, 15:07Відповідь на 5 від utenok12

            Собака гавкає на сонце, а сонце світить у віконце
            Народна мудрість

              718.08.17, 15:30Відповідь на 6 від Богдан Бо

              Собака гавкає на сонце, а сонце світить у віконце
              Народна мудрість
              Ну і притуліть цю "мудрість" до собаки, бо більше нікуди, тема інша.
              Ця ваша "мудрість", як копито на столі.

                820.08.17, 17:52Відповідь на 7 від utenok12

                Ось я і притулив...
                У вас такі страви на столі, що копито зайвим не стане

                  920.08.17, 20:43Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  А проросійським тарганам тут нічого повзати і заглядати на столи. Шушара клята.