хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

З початку року Росія заслала в Україну 29 “злодіїв у законі”.



Росія засилає в Україну “злодіїв у законі”, щоб дестабілізувати криміногенну обстановку. Лише за останні 7 місяців українські правоохоронці зафіксували 29 таких випадків.

Про це під час селекторної наради заявив голова Нацполіції України Сергій Князєв, повідомляє прес-служба НПУ.

Зокрема, Князєв нагадав випадок, коли в аеропорту “Бориспіль” був затриманий один з кримінальних авторитетів, який дав свідчення про те, що Кремль цілеспрямовано направляє злочинні елементи в Україну.

“Останнє затримання в міжнародному аеропорту «Бориспіль» ще раз підтвердило, що Росія засилає «злодіїв у законі». Після допиту затриманого в «Борисполі», а потім видворення з країни «злодія в законі» на прізвисько «Пецо», ми отримали чітку відповідь – їм дана команда дестабілізувати криміногенну ситуацію в нашій державі“, – розповів голова Нацполіції України.

В Києві затримали відомого “злодія у законі”. Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. За його словами, уродженець Грузії 42-річний Гела Кардава, неодноразово засуджений за тяжкими статтями (розбій, грабіж), “затриманий в Києві в результаті спецоперації.

В Киеве в июле 2017 года полиция зарегистрировала 546 уголовных производств по фактам совершения квартирных краж, в то же время в июне их число составило 382. Об этом сообщает "112 Украина".

З Грузії збігли всі кримінальні авторитети. Як ви думаєте, куди? Правильно, в Україну, тому що тут обраний мафіозі у короні створив для них сприятливий режим, "малину". Влада грабує країну, а злодії населення. Таке співробітництво довело до того, що злодії почали грабувати помешкання зі зброєю в руках, серед білого дня і у присутності хазяїв. Не секрет, що злодії у законі знаходяться під контролем ФСБ, ось тому ФСБ і засилаї їх для допомоги головному мафіозі України. За інформацією військового прокурора, у минулому році в Україні нараховувалось 120 злодіїв у законі

0

Коментарі