хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Президент продовжує курс на знищення армії.



Французи відслідкували темпи геноциду чоловічої частини населення України, який називається "Мобілізація в АТО" де вони не повинні знаходитись бо немає воєнного стану. 
     Під командуванням Порошенка вже через рік, якщо буде продовщуватись політика минулого року, українська армія припине своє існування по мірках західних спеціалістів.
     Про це написало французьке видання Nations Presse.
В якості аргументації своєї думки оглядач видання навів зовсім слабку підготовку солдатів. Він зазначив, що вже після трьох місяців базової підготовки їх відправляють воювати не укомплектованими, без сучасної зброї і обладнання. 
Немає логістики і професійного відбору.

Також журналіст назвав дані про втрати української армії: "З початку конфлікту Україна втратила близько 10 тис солдатів загиблими, в два рази більше поранених і до 50 тис залишилися інвалідами, не здатними продовжувати службу.  В такому руслі ще один рік - і армії Порошенко не буле існувати", - написав він.
0

Коментарі

Гість: Пчелка11

12.07.15, 05:09

Найстрашніше, що порошенківська банда на догоду Путіну зацікавлена в продовженні війни. Поки йде війна, вони знущаються над народом, грабують та роздирають державу на шматки.

Усвідомлення злочинності вибору Президента України 25 травня 2014 року вже очевидно навіть найтупішим. Проте тупість їх генетична і впертість цілком тваринна не допускає визнання непрощенності ціни такого прозріння.