хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Олесь Довгий пропонує за відставку Наливайченка по $300 000

хлопчик Лесик

З депутатами проводиться активна робота щодо забезпечення достатньої кількості голосів за відставку голови СБУ Валентина Наливайченка. Про це блогер Сергій Іванов пише на своїй сторінці у Фейсбук, посилаючись на власні джерела.  За його інформацією цим займається Олесь Довгий, а ціна питання - 300 тисяч доларів США.

Олесь Довгий - колишній член Партії Регіонів (спочатку служив злодію Черновецькому, потім Януковичу, зараз у блоці ПП), збирає за хабарі підписи за відставку Наливайченка.

Робота доручена відомому своєю охайністю роздавати хабарі, Олесю Довгому, молодому члену молодої команди "талановитих" управлінців Льоні Космоса... Джерело стверджує, що лояльність в даному питанні Олесь оцінює за шкалою від 100 до 300 тисяч доларів США. Крім того, є дані про тиск на депутата ВР  за допомогою шантажу, пов'язаного з погрозами звільнення його близького родича", - пише Іванов.

Претендентами на посаду Наливайченка, за інформацією блогера, крім першого заступника голови СБУ Грицака значаться заступник керівника АП Ложкіна - Таранов і навіть алкоголік Юрій Луценко.

Треба нагадати, що за результатами засідання фракції "Блок ПОПа", в якому брав участь Петро Порошенко, народні депутати повідомили, що солодкий барига незадоволений роботою Наливайченка на посаді голови СБУ.   А Наливайченко заявив, що розпорядження на його звільнення прийшло із Кремля.
  

Питання про відставку Наливайченка може бути внесене на розгляд Ради у середу або четвер. Сам Наливайченко відправив в Одесу групу слідчих на допоимогу Саакашвілі, який намагається боротися з прокурорським рекетом.
    Микола Крамольник.

Бабло победило: В четверг, 18 июня, Верховная Рада отправила в отставку главу Службы безопасности Украины Валентина Наливайченко. Это решение поддержали 248 народных депутатов. Представление об отставке Наливайченко внес в Раду президент Украины Петр Порошенко.

В парламенте происходит самая позорная история за весь постмайданный период. Идет продажа принципов и голосов избирателей. О какой борьбе с коррупцией можно говорить, если в ВР покупаются и продаются голоса, души, совесть, честь, достоинство. Человека снимают не по той причине, что это необходимо, а потому, что президент  выторговывают себе политические преференции и убирает ослушников, которые отказываются выполнять преступные указания.  От вам воровское  "Облико морале" власти. 

13

Коментарі

118.06.15, 17:52

Давно цього виглядка потрібно послати вслід за вурдалаком бузиною!!!

    218.06.15, 17:52

    Олігархічний каток по Україні набирає оберти.

      318.06.15, 17:59

      кулик кулика бачить здалека

        418.06.15, 18:19Відповідь на 1 від Alter ego*

        Давно цього виглядка потрібно послати вслід за вурдалаком бузиною!!!Його пригрів потрах за собачу вірність олігархату.
        А гроші роздають, які украдені у вже обідраного народу. Не важко порахувати: 300 000 на курс 20 дорівнює 6 мільйонів грн, на 100 депутатів - це 600 мільйонів грн хабарів. А наших воїнів армія, майже, не годує і не одягає. Всі події у комплексі означають цілеспрямоване нищення держави російською п"ятою колоною. Оце такий результат обрання влади маємо на свою погибель.

          518.06.15, 19:46

          Видко, що добре пєці яйка придушив. А може одразу Суркова поставити?

            618.06.15, 20:58Відповідь на 5 від helsan

            Видко, що добре пєці яйка придушив. А може одразу Суркова поставити?Так, зірвався з ланцюга, відмовився брати участь у змові крота пеці, воєнного злодія пуціна і бандицького олігархату по нищенню держави.

              Гість: Пчелка11

              719.06.15, 04:29

              Подобная ситуация лишний раз доказывает,что часть наших депутатов находится на самой низшей стадии морально-этического развития,на стадии инстинктов,своего кармана.

              Украсть для депутата дело чести и годами выработанная привычка

              Интересно, с чем власть пойдет на местные выборы? Может они сознательно отдают власть партии регионов как это сделал Ющенко

                819.06.15, 10:01Відповідь на 2 від utenok12

                Олігархічний каток по Україні набирає оберти.Таки ДА !

                  919.06.15, 10:50

                  и этот ушлёпок всплылВ стране какой-то апокалипсис.

                    1019.06.15, 13:21Відповідь на 7 від Гість: Пчелка11

                    На вибори підуть з тотальною фальсифікацією. Все куплено, опозиції немає, народ обдурений.
                    Гроші, просто фантастичні відібрані у народу, скупається все оптом, підприємства разом з працівниками.
                    А брехню про опозицію втюхали "лохторату". Регіонали не являються опозицією, вони співучасники
                    диктатури і немає їм противаги крім партії "Батьківщина". Всі інші відомі партії створені олігархатом,
                    в тому числі і партія "Свобода".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна