хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

У Верховній Раді хаос, а Уряд ні на що не здатний

Те, що відбувається зараз у нашому парламенті, важко описати без емоцій. У Верховній Раді панує повний хаос без будь-якого проблиску ідеології. От лише так званий Опозиційний блок в деякій мірі тримається зрозумілої проросійської ідеологічної бази, а все інше - це просто парад неорганізованого популізму.

Треба чекати зміни виконавчої влади, відставки Яценюка і Гонтарєвої. Ми не можемо зараз дозволити собі вибори нового президента, та й Верховну Раду, навіть в такому складі як вона є, все ж таки обрали люди, та й парламентські вибори при старій законодавчій системі нічого не змінять. А от для того щоб змінити виконавчу владу не треба ніяких навантажень на бюджет. 
     Арсеній Яценюк за рік свого “прем’єрства” красномовно довів, що він не здатний очолювати Кабінет Міністрів, він взагалі ні на що не здатний, крім пафосу і популізму, і не треба у всьому звинувачувати лише Гонтарєву і Яресько, у вбивстві економіки тут між ними і Яценюком взаємна відповідальність.
Я порадила б не дивитись телевізор і не читати “поважну пресу” навіть в Інтернеті, бо правду там почути неможливо. В Інтернеті шукайте нові альтернативні правдиві джерела інформації, а не ті, що працюють на владу.
Координатор громадського руху "Автомайдан Київ" Катерина Кувіта.
1

Коментарі

113.03.15, 23:19

Як вам така інформація?
http://1info.net/stati-novosti-soobschenija/novosti/kolomoiskii-potrjas-oligarhov-i-radu-svoim-priznaniem.html?_utl_t=fb

    214.03.15, 18:06Відповідь на 1 від mammamia

    Цю інформацію я вже читав.
    "Як вам така інформація?". Ця новина не має ніякого значення в країні, яка являється олігархічним корпоративом.
    А це означає, що вся країна працює не на благо держави, а на благо купки олігархату і закони тут не працюють.
    Немає куди звертатись за справедливістю і тому ж Коломойському крім міжнарожних судів. Коломойський не відноситься до "сім'ї". А побудувати таку мафіозну країну допомогло бидло, яке проголосувало за олігархічних покидьків. Тепер мафіозі не звертають уваги на цей рвердолобий народ, який стоїть у стойлі і тільки бекає, коли його
    доять.