хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Думка українця з-за кордону



Аналізуючи обрання Порошенка, не можу знайти відповіді на головне питання – чому?  Як так сталося, що люди, які позиціонують себе як щирі українці, проголосували за послідовника Януковича?   Що мене особливо вразило – це голосування за збереження олігархічної системи Києвом та Західними областями України, чого не було навіть під час болотування В’ячеслава Чорновола десятки років тому.  Як і на попередніх виборах, ці області голосували за демократичний розвиток!   Що ж сталося???   Невже пропаганда після совкового періоду вплинула менше на людей, ніж олігархічна система?  Виходить, що так!

Я думаю, найстрашніші наслідки панування олігархічної системи в тому, що вона зламала багато людей, патріотів в тому числі!  Окрутила, як спрут, свідомість,  нав’язуючи брехливу пропаганду.   А люди мовчки проковтнули...  От і маємо жахливий період правління шоколадної олігархії.  Тобто судячи по коментам та замовним статтям журнашлюх, період може затягнутися надовго.

Зараз, зламаних пропагандою, чекає одужання свідомості. Не знаю, скільки часу буде потрібно.  Знаю тільки те, що воно неминуче прийде, тільки якою ціною?   Мабуть дуже високою.


8

Коментарі

117.01.15, 09:41

***Думка українця з-за кордону***
ХТО ж той невідомий СВІДОМИЙ українець???

    Гість: Светомир

    217.01.15, 09:47

    Чому? Потому что люди, которые позиционируют себя как патриоты, окончательно разучились думать.

      317.01.15, 11:36

      1. чорновил то было давно. я к тому, что ваты у всех в мозгах было много. сми тогда пеной исходили чолновил-ЗУ-бандеровцы-фашисты. вот центр, не говоря уже про юг и восток за него не голосовал.
      2. про пороха разобраться у людей (основной массы) времени не было. ну знали, что шоколадный заяц, ну знали, что чего то там занимал в правительстве, ну не бедный. но с олигархами его просто никто не ассоциировл (не янек же, и не юля, и не фирташ, и не ахметов). а тут просыпаемся в один прекрасный день и вот вам (по всем сми) на блюдечке - спаситель страны рейтинг 52%. за одну ночь если честно просто испугались "радикального" майдана. да и видели, что его лидеры в прострации ничего вразумительного кроме "банду геть" предложить не могут. решили может у пороха выйдет.

        417.01.15, 12:44Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

        ***Думка українця з-за кордону***
        ХТО ж той невідомий СВІДОМИЙ українець???
        Ім"я не було вказано, але вони більше об"єктивні ніж наша зомбована отара.

          517.01.15, 12:56Відповідь на 3 від vilga

          2. про пороха разобраться у людей (основной массы) времени не было. ну знали, что шоколадный заяц, ну знали, что чего то там занимал в правительстве, ну не бедный. но с олигархами его просто никто не ассоциировл (не янек же, и не юля, и не фирташ, и не ахметов). а тут просыпаемся в один прекрасный день и вот вам (по всем сми) на блюдечке - спаситель страны рейтинг 52%. за одну ночь если честно просто испугались "радикального" майдана. да и видели, что его лидеры в прострации ничего вразумительного кроме "банду геть" предложить не могут. решили может у пороха выйдет.Може вийде, може ні? А мізки для чого? Ну не для того ж, щоб слухати зомбоящик і жувати сіно.

            617.01.15, 13:57Відповідь на 3 від vilga

            про пороха разобраться у людей (основной массы) времени не было. ну знали, что шоколадный заяц, ну знали, что чего то там занимал в правительстве, ну не бедный. но с олигархами его просто никто не ассоциировлТа ладно "ВРЕМЕНИ НЕ БЫЛО"!!!
            Его и "Кролика" достаточно быстро РАСКУСИЛИ еще во время Майдана!!!
            https://www.youtube.com/watch?v=0LRW2oAv8cM = Яценюка Майдан посылает НАХУЙ
            https://www.youtube.com/watch?v=fPccu6ROuHQ = Пэтю Майдан посылает НАХУЙ

              Гість: Phoenix 28

              717.01.15, 13:58

              Есть прогноз, что заокеанские хозяева в феврале-марте сменят пороха на сектанта, и тогда уже начнется то, чего вы с нетерпением ждете - полномасштабная война.

                817.01.15, 14:02Відповідь на 5 від utenok12

                я за нього не голосував. дуже явними були ті 52%, тай цирк на екскаваторі був дуже все постановочним. а у людей і дійсно було дуже вже мало часу. та й "майданна команда" показала себе жалюгідноза кого з них ти тоді проголував? та ще й події в криму коли вони тряслись від страху - боялися, що світ їх нелігитимними визнає (читай тряслись за свої новенькі крісельця)

                  917.01.15, 14:05Відповідь на 6 від Богдан Ляшко

                  может я не очень внимательно следил за майданом. но его я там в упор не видел. в 2004 он хоть пару раз появился в качестве статиста

                    1017.01.15, 14:07Відповідь на 6 від Богдан Ляшко

                    про пецю это эпизод с экскаватором?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна