хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Блискуча кар’єра молдавського хлопця

Фабрика "Рошен" у Липецьку.


Як нині усе нагадує той час, коли Петро Порошенко не зміг добитися для себе посади Прем’єр - міністра в уряді Ющенка, і як він доклався до того, щоб зруйнувати своїм втручанням стосунки між Президентом і Прем’єр-міністром Тимошенко. Дійшло до того, що на інструкції та розпорядження, які надходили з Кабміну в обласні управління, через день-два приходили абсолютно протилежного змісту з  РНБО.  Тобто тепер можна впевнено заявляти:  Порошенко уже давно працює не на Україну, а на її розвал.
    
Те, що він був шкідником, перебуваючи на посаді голови НРБО – безсумнівно. Те, що він шкідник на посаді Президента, для більшості – безперечний факт, з огляду на усю його фінансово-економічну політику, яка зараз проводиться в Україні, є відверте нищення держави зсередини. А особливо Президент показав себе з негативного боку у ставленні до війни в Україні. Одразу хочеться задати питання Президенту: кому служите, Петре Олексійовичу? І чи не пора пакувати валізи і перебиратися туди, де процвітає ваш бізнес? До Липецька…
 
Ключ до таємниці про те, що  Порошенко агент КДБ-ФСБ, у Москві. Та наші спецслужби абсолютно без проблем можуть це «розкопати». Однак, якщо це не зробили донині, то хто наважиться на таке, коли Порошенко на найвищій державній посаді.

А тепер повернемось в минуле, до особи Порошенка.  Звичайний хлопець з Молдови замахнувся на факультет міжнародних відносин у найпрестижніший вуз держави. І став студентом. А тепер запитайте будь-якого «матьорого есбеушника»: чи можна було вчитися на такому факультеті в совєтські часи, згодом ще й в аспірантурі, не співпрацюючи зі спецслужбами, і при тому сподіватися на якусь кар’єру навіть при благополучній біографії (на той час його батько уже сидів у тюрмі)? У відповідь або відмовчиться, або посміхнеться, або, якщо дуже довіряє, скаже «ні». І вже у 1990 році Петро Порошенко працює у приватному секторі заступником генерального директора Об'єднання малих підприємств та підприємців «Республіка»... А невдовзі очолив АТ «Біржовий дім «Україна». Через два роки (з 1993) Порошенко – гендиректор ЗАТ «Український промислово-інвестиційний концерн». Лише необізнана в «підкилимній» політиці людина може повірити, що такі посади в совковій державі здобуваються розумом. А щодо політичної відкритої кар’єри, то недивно, що вона розпочалася саме із членства в об’єднаній Соціал-демократичній партії України, начолі з Віктором Медведчуком. Навіть був він членом Політбюро партії! Так само Порошенко причетний до заснування Партії регіонів.  Зрештою, чи зважиться українець, якщо він не наближений до Кремля, розпочинати у Росії свій бізнес? У Порошенка він там процвітає. Ті «закривання його фабрик» – не що інше, як ширма, аби приховати справжню сутність Порошенка, як і його «геройський» візит до Криму, коли там уже відверто працювали феесбешники.
 
І раптом у 2002 році він переметнувся до проукраїнських сил. Так різко змінив свої погляди?  Петро Олексійович став потрібний в цих рядах, бо саме через агентуру Кремль нищить проукраїнські сили зсередини.  Так було і з партією "РУХ".   Знаючи Петра Олексійовича, можна абсолютно сміливо стверджувати, що ЦЯ ЛЮДИНА ніколи САМА не виступить проти влади!  А тут раптом такий герой – лізе прямо на трактор, під час революції на Майдані.

Отже, нам українцям треба бути більше прискіпливими у виборі лідерів. Ми вже пройшли аж два Майдани із гаслом: «Банду геть!», яке нам, як тепер відомо, підкидала нинішня банда, щоб  зайняти місце попередників.  З цієї позиції дії Порошенка укладаються у логічний ряд.




11

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

130.12.14, 10:48

У меня у самого давно сложилось такое же мнение, хоть я и не знал особенностей обучения в престижных вузах столицы. Порошенка однозначно крышует ФСБ

    230.12.14, 10:52

    ***Блискуча кар’єра молдавського хлопця***
    Уточнюю: треба написати "молдавського ЖИДА"
    Бо він такий МОЛДАВАНИН, як я - балерина

      330.12.14, 11:02Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

      а, чи може звичайна бухгалтерша торгувати газомна всю Україну , стати багатою, зробити політичну кар*єру, стати Прем*єром (кондітєру це не вдалося), потрапити під кримінальну справу, закрити справу і вийти святою і божою? Назвіть мені святого і божого в цій "державі", хто може вивалити мільйони на п*янку, але не має власного будинку? Рєбята, не городітє ху-ю. Готовте матеріал, де назвіть речі своїми іменами. Так, це сомалі.

        430.12.14, 11:14Відповідь на 3 від Poroshenko

        Незмінний супутник прихильників ЮВТ. А до чого тут вона? Це вона вчора розповідала на пресконференції про те, що все йде за планом і що ми переможемо ДНР виключно в політичному руслі? Це вона пінилися на питання журналістів про синочка? Це вона скаженіла на питання про суди?

          530.12.14, 11:18

          Тот же вопрос, кто должен стать президентом Украины, фамилию, и только фамилию, без разлагольствований.

            630.12.14, 11:19Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

            Вона й не таке розповідала. Просто у Вас пам*ять коротка. Крім того (по суті звинувачень) вона нічим не відрізняється він об*єкту атаки. Результатом її розповідей (так, як і інших персонажів политикуму) став занепад і розпад держави. Для неї особисто - крах політичної кар*єри. Вона ще буде заздрити відсоткам Юща. В іншій державі такі персонажі вже б були в іншому місці, а у нас вони так де й були - на чолі. Тому держава приречена.
            п. с. Поки Ви ще не доросли до дискусій. Відповідати не буду. Підростете, виростете - тоді

              730.12.14, 11:19Відповідь на 5 від Юрий Васильев

                830.12.14, 11:25

                из нового только судимость отца. и так видно, что все действия направлены на развал страны и втягивания в беспросветную долговую яму, под "патриотическое бла-бла-бла прежде всего он защитник интересов олигархов. а олигархи национальности не имеют. так о каком патриотизме пеци вообще может идти речь? и главное шнягу убойную придумали - чуть только народ начинает высказывать недовольство сразу "это всё происки кремля, это он хочет дескридитировать нас(власть), это новый метод пуцика развалить страну изнутри". а пеця как раз есть главный кацапокремлепейсатый "проекект кремля" и главная угроза самому существованию страны
                во всех странах при угрозе существования страны добровольно-принудительно заставляли раскошеливатся олигархов. у нас же боже сбавь. низзя

                  930.12.14, 11:29Відповідь на 6 від Poroshenko

                  Вкотре обіцяєте не відповідати. По суті Ви так і не відповіли. Чому у Вас пунктик тільки щодо однієї особи? Чим вона Вам особисто насолила? Недоліків у неї рівно стільки, скільки і у інших політиків, але те, що пробачається іншим, їй НІ? Це вже виглядає як симптом, з яким потрібно звертатися до лікаря.

                    1030.12.14, 11:50Відповідь на 6 від Poroshenko

                    Ось відповідь легітимного
                    https://www.youtube.com/watch?v=0mkvn__dCjo
                    А ось що насправді відбувається під час перемиря.
                    http://ua.korrespondent.net/ukraine/3462268-pid-donetskom-zahynuly-shestero-ukrainskykh-viiskovosluzhbovtsiv-azov
                    Вам подобається? Чи це знову ВАНА винна?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна