хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Рімма Білоцерківська про суверенів

Рімма Білоцерківська про суверенів


Просили за "суверенів" і медведчуківців? отримуйте?
Те в чому ми живемо важко описати людськими словами.
За Деларацією ООН про корінні народи , корінним http://www.un.org/…/de…/declarations/indigenous_rights.shtml визначено народ ,якиий компактно проживає на територіїї якоїсь держави ( наприклад України) і не має за її межами власної держави .
Дійсно представників саме корінного народу , який компактно проживає в адміністративно –територіальних одиницях України може бути і 10 ,і 20 ,і 100 і т.д. людей ,як це і проголошують « суверени» і дійсно кількість представників корінного народу на багато менше ніж кількість жителів- громадян України представників інших національностей ( українців, руських, грузин, і т.д.),що проживають на території цієї адміністративно –територіальної одиниці і які складають конституційну територіальну громаду власника національного багатства України.
Оскільки корінні народи не мають власної держави так як не мають власної території тому за Деларацією ООН про корінні народи, саме корінний НАРОД , має право на самовизначення ідентифікацію,як суверенний НАРОД.
http://proskurov.info/…/10054-hazeta-proskuriv-samozvantsia…
І як наслідок корінні народи не можуть мати територіальну громаду, оскільки взагалі не мають своєї власної території .
Для того щоб ідентифікуватись ,як корінний народ на території України треба,як мінімум знати назву того корінного народу , якої не знають представники корінного суверенного народу титульної нації ,”суверени” невідомої назви, як і самоутворені лнр і днр.
На відміну від корінних народів , народи які мають власну державу і є представниками націй національних держав у тому числі і українська нація , є народом ,що має власну національну державу Унітарну республіку Україну, тобто мають ДЕРЖАВНИЙ суверенітет.
Якщо прослідкувати за “суверенами” з 1996 року то побачите ,що ці ділки від пана Брильова ( помічника Кучми ,а саме він має відношення до не встановлення конституційного ладу в Україні 1996 року і не оформлення НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА УКРАЇНИ на її ГРОМАДЯН ) будували екстериторіальні утворення , що було правильно для корінного народу ,що немає своєї власної території.
А з 2012 року коли почався рух на встановлення конституційного устрою через утворення територіальних громад зі статусом власника національного багатства України почали утворювати "територіальні громади корінного народу".
З червня 2013 року «суверени» об’єднались з паном медведчуком ( що був радником Кучми 1996 році і тому так само має відношення до не встановлення конституційного устрою в Україні) і пані семенюк-самсоненко ( головою фонду держмайна України ) і почали рух на федералізацію України http://dobro-kherson.blogspot.com/2013/03/blog-post_19.html
А потім вж в 2014 році з використанням права корінних народів з НЕВІДОМОЮ НАЗВОЮ у бідь-якій кількості мати право на самовизначення і суверенітет і замість екстериторіальних утворень ( так як корінні народи не мають своєї території і держави) утворили із 3- 10 людей прдставників “корінного народу” невідомої назви територіальні громади ,яких бути не може оскільки територіальні громади за ст.13 ,14 та 142 Конституції визначені ,як утворення вже самовизначеної української нації ,яка має ВЛАСНУ територію і ВЛАСНУ національну державу.
Потім ті “територіальні громади” “корінних народів” невідомої назви провели свої з,їзди в Луганську і Донецьку і проголосили референдум для “корінного народу” невідомої назви ,але провели референдум за участю інших осіб громадян України всіх національностей що проживали в цих областях і які дійсно за ст.13 ,14 та 142 Конституції є ВЛАСНИКАМИ землі і членами територіальних громад ВЛАСНОЇ держави Україна і у “утворили” лнр і днр “ суверенні народні республіки корінних народів невідомої назви”.
Лнр і днр “утворили” багатослойними злочинними підмінами :
1. “корінним народом ” який немає ні власної назви, ні власної землі , ні власної держави визнали громадян ( власників національного багатства України ) ;
2. територіальні громади, власниками яких за ст.13,14 та 142 Конституції України є ВСІ громадяни України ,що проживають в адміністративно-територіальних одиницях визнали власністю 3-10 представників “корінного народу невідомої назви”,який взагалі не може мати територіальних громад ,а може мати тільки екстериторіальні утворення ,оскільки не має ні власної землі , ні власної держави ;
3. “держави” “корінних народів невідомої назви” лнр і днр “утворили” через референдум проголошений на з,їзді “територіальних громад корінних народів невідомої назви” і провели референдум вже не “корінного народу невідомої назви”,а громадян України.
Тому ті громадяни України власники НАЙБІЛЬШОГО Національного багатства Українив світі ,які повелись на заманухи “суверенів”, медведчука і “територіальних громад із 3-10 представників корінного народу невідомої назви “ без власної землі і власної держави і зробили о той заколот шляхом :
1.отримання паспорта суверена “корінного народу невідомої назви”;
2. шляхом проведення “загальних зборів територіальної громади корінного народу невідомої назви” із 3-10 осіб і делегування на з,їзди в Луганськ і Донецьк представників від “загальних зборів територіальної громади корінного народу невідомої назви”;
3.шляхом проведення з,їздів представників “загальних зборів територіальної громади корінного народу невідомої назви” проголосили референдум для представників “корінного народу невідомої назви”.
А референдум представників “корінного народу невідомої назви” 12 травня 2014 року провели ВСІ інші громадяни України ,які так само в день 12 травня 2014 року визнали себе представниками “корінного народу невідомої назви”.
Саме тому і “конституції лнр” ви не знайдете нічого про їх національне багатство лнр, оскільки “корінний народ невідомої назви” немає ні власної землі , ні власної держави.
І власне лнр нічого законодавчо не порушило , оскільки на землю і державу не притендує , але було би так ,якби була назва у того корінного народу ).І не було би війни.
Що ж з громадянами України робити ,які себе визнали представниками “корінного народу невідомої назви” без землі і без держави ?
А нічого не робити , Оскільки ми всі 46 млн. живемо ,як “корінний народ невідомої назви” без власної землі ,і без власної держави в Україні вже 18 років 1996 року вступу в законну силу Конституції України , оскільки не оформили ні своє право власності на Національне багатство України ,як мінімум землю і як наслідок своє ПУБЛІЧНЕ право власності на ДЕРЖАВУ , національну Унітарну республіку Україну.
То може лнр і днр поділом нас остаточно оформив ,як “корінний народ “ без власної назви ,без власної землі ,і власної держави? Може ми на те заслуговуємо? І далі той процес пішов в Хмельницький, Львів там так само представники УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ національної держав України ,визнають себе корінним народом та “суверенним народом”.
Хворе суспільство? Чи люди?
Дійсно хворі на : лінь ,невігластво, підмінний патріотизм.
Коли представник УКРАЇНСЬКОЇ нації НАЦІОНАЛЬНОЇ держави УКРАЇНИ,яка має ДЕРЖАВНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ замість того щоби в кінці кінців за 18 років взяти і оформити на себе Національне багатство України і стати власником ЗЕМЛІ , власником ДЕРЖАВИ , ДОБРОВІЛЬНО визнає себе , “корінним народом “ без власної назви ,без власної землі ,і без власної держави і хоче замість державного ,що вже має “народного суверенітету” то коментарі тут зайві.
І привести його до тями і Бога можливо тільки вже війною , то не я говорю, то Біблія.
5

Коментарі

128.11.14, 08:19

***привести його до тями і Бога можливо тільки вже війною,
то не я говорю, то Біблія.***
Ну-у-у, Біблія - то такий собі дуже гарний ЖИДІВСЬКИЙ УСТАВ по захопленню ЧУЖИХ земель + перетворенню місцевих жителів у РАБІВ юдейських
Їх бог Яхве чітко веде СВОЄ "стадо" до ЇХ мети...= РОЗВАЛУ ВСЬОГО ДОБРОГО у Світі...
"Бог Твій введе ЄВРЕЙСЬКИЙ народ в землю з містами,
яких ТИ НЕ БУДУВАВ, і з будинками, наповненими всяким добром,
яких ТИ НЕ НАПОВНЮВАВ, і з колодязями, висіченими з каменю,
яких ТИ НЕ ТЕСАВ, і виноградниками та оливами,
яких ТИ НЕ САДИВ!
*** І тільки ТИ будеш тут жерти і насичуватись".
\Втор. 6:10-11\

Аналогій з Україною (Землею Обєтованною - тобто давно ОБІТАЄМОЮ, заселеною і обжитою людьми!) - не бачите?

    228.11.14, 08:22

    Ну й ще про "Біблію-УСТАВ" - для "повного щастя":

    А в городах сих народов, которых господь бог твой даёт тебе во владение, НЕ ОСТАВЛЯЙ В ЖИВЫХ НИ ОДНОЙ ДУШИ, но предай их заклятию: Хеттеев и Аморреев, и Хананеев, и Ферезеев, и Евеев, и Иевусеев, и Гергесеев, как повелел тебе господь бог твой.
    \Втор. 20:16-17\
    УБЕЙТЕ ВСЕХ ДЕТЕЙ МУЖЕСКОГО ПОЛА, И ВСЕХ ЖЕНЩИН, познавших мужа на мужеском ложе - убейте! А всех детей женского пола, которые не познали мужеского ложа, оставьте в живых - для себя.
    \Числа 31:17-18\
    Цікаво?

      328.11.14, 19:02Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      Ми не корінний народ. Ми власники цієї землі. І нам нікуди тікати. Будемо захищати свою землю.

        428.11.14, 19:49Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Будемо захищати свою землю.Це зробити Дуже Складно!
        1. Треба позбавитись від РАБСЬКОЇ ідеології, що нам насаджувала Юдо-Релігія більше 2000 років
        http://blog.i.ua/user/295100/1224651/ = Почему из наших церквей ИСЧЕЗ Дух Святой..."Открытое Письмо Митрополита Антония"
        Про це навіть Ісус попереджав:
        ПРИШЕЛЕЦ, КОТОРЫЙ СРЕДИ ТЕБЯ
        будет возвышаться над тобою выше и выше –
        а ты будешь опускаться ниже и ниже...
        Он ВСЕГДА будет тебе ГЛАВОЮ –
        а ты ВСЕГДА будешь его ХВОСТОМ..
        \Второзаконие 28, 43-44\
        2. Пора зрозуміти, що Жидо-Каста РАБО-ВЛАСНИКІВ - то є Богом ВИГНАНІ з Раю - а ніякі НЕ "богообрані"
        http://blog.i.ua/user/295100/1058158/ - изГНаные Всевышним из Рая – всего ДВЕ БУКВЫ меняют СМЫСЛ!
        http://blog.i.ua/user/295100/1069783/ О "Богом Изгнанных из Рая",

          528.11.14, 21:34Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

          А навіщо Ви мене годуєте християнськими догмами? Я взагалі прихильниця дзен-буддизму. Але я українка! І це моя земля!

            628.11.14, 22:38Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            А навіщо Ви мене годуєте християнськими догмами? Я взагалі прихильниця дзен-буддизму.Вибачте, але я годую АНТИ-Юдо-Хритиянскими знаннями!
            Але я українка! І це моя земля!Я теж Українець - але МОЮ землю захоплюють - діючи згідно з Юдо-Християнскими догмами!
            Саме тому я їх і ПОКАЗАВ - щоб людям було краще видно, ХТО МИ Є - і ХТО і КУДА НАС ВЕДУТЬ, мов стадо баранів на заклання = як ось тут = http://photo.i.ua/user/295100/213374/11097287/

              728.11.14, 22:41Відповідь на 6 від Богдан Ляшко

              Ну, так я намагаюся здійснювати спротив у правовому полі, а Ви чого від мене чекаєте?

                828.11.14, 23:20Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                Ну, так я намагаюся здійснювати спротив у правовому полі, а Ви чого від мене чекаєте?Розуміння того, В ЧИЇХ РУКАХ знаходиться те "українське правове поле"...
                А взагалі - то... мабуть, нічого не чекаю

                  929.11.14, 16:59Відповідь на 8 від Богдан Ляшко

                  Що, так і будете розуміти все і плисти за течією?

                    1029.11.14, 17:17Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Що, так і будете розуміти все і плисти за течією?А Ви пропонуєте ВИСТУПИТИ ЖОРСТКО - і піти тренуватись рить окопі по морозцю?!
                    В наших краях зарз з ци не дуже церемоняться...
                    Та й Петюня одраз ж об*явив ВСІХ, хто НЕ виїхва ЖЕБРАКУВАТИ по Україні - посібниками терористів...
                    одне другого - не краще...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна