хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Мирний план Порошенка провалився

Мирний план Порошенка провалився - випробування продовжуються на якісно іншому рівні.  А якщо Янукович не впорався - Путін йому в поміч - задля вирощування української національної мудрості.  Бо саме брак розуму та мудрості потребує надмір героїзму, який часто виявляється даремним.  Якщо урок історії не вивчили - його потрібно весь час повторювати... 
      Не можна укладати коаліційну угоду з Порошенком та навіть "Народним фронтом" і "Самопоміччю".  Ці люди, куплені запахом грошей і поволі, у ситуації війни, йдуть у прірву розпаду та суцільного гниття. 
Спілкуватися з ними - себе компрометувати. Ніякий текст коаліційної угоди нічого не виправить - бо головне не текст, а люди, які його пишуть.
     
Саме тому найкраще - не підписувати, не обіцяти підписати, не об'єднуватися з правлячою коаліцією. Лише підтримувати окремі кроки, яких буде небагато. 
     Адже ясно як божий день, що власні прорахунки коаліції покладуть на Тимошенко та "Батьківщину" - і електоральна більшість їм повірить.
    
Непотрібно, щоб ім'я "Батьківщини", "Свободи," поєднувалися з іменами зрадників у короткій народній пам'яті, яка не може логічно мислити, але лише переживати самі переживання.
     Ми не повинні підтримувати зрадницьку більшість - адже ви помітили, що "Свободу" та "Батьківщину" у Верховній Раді будуть обминати та уникати. 
     Потрібно бути опозицією до президента, який обов'язково долучить до роботи "Опозиційний блок" та подасть руку допомоги Путіну. 

     І не потрібно істерити - час працює на нас.   Хворобу на ім'я "Порошенко" Україна подолає під страхом смерті від такого політичного нариву. 
    

Станіслав Овчаренко
3

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

114.11.14, 15:56

сегодня пытались активисты Нарнии спилить решетку возле АП

    214.11.14, 16:45Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Удалось?