хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Майбутня Піррова перемога олігархії та її наслідки

Зараз передвиборча кампанія у парламент складається так, що усі розклади партійних сил та мажоритарників - ділять їх усіх - на прибічників Петра Порошенка та "Батьківщину" - тобто партію Юлії Тимошенко. Відповідно - головним суперником Блоку Петра Порошенка є саме "Батьківщина" - та її лідер - Юлія Тимошенко.
    
"Опозиційний блок" - ховається у кущах прибічників Петра Порошенка. Саме він, "Опозиційний блок",  а не "Народний фронт" є кадровим резервом Петра Порошенка. Вже надто співпадають зовнішньополітичні пріоритети та надто подібні соціальні верстви, на які спираються Блок Петра Порошенка та "Опозиційний блок". Олігархія не обділена партійною увагою з боку БПП та ОБ.   "Народний фронт" їм у поміч. Разом з фейковою "Самопоміччю"...   

     Зараз більшість населення України фактично мало змінилася з домайданних часів. Усі зміни - за рахунок активної меншості, якій вдалося консолідуватися.

  Але завдяки не собі, а свині Януковичу, який сито відригувався та питав:"А що ви мені зробите?". І почав порушувати консенсус правлячого напівфеодального політичного класу. Навіть олігархів поза Сім'ї дістали.  В цих умовах ця банда вірно вичислила свого головного ворога - Юлію Тимошенко.

     Наше населення у своїй пасивній більшості ще залишилося тим самим з часів Кучми - Ющенка - Януковича. Саме тому захотіло миру, не вдаючись до запитання самим собі: "Яким чином, за чий рахунок?".
     Адже можна їсти свинину, але можна самим стати тим самим окороком за чужим столом. І те, що Порошенко був міністром у Януковича - йому пробачили. За те саме Королевській - не пробачили.
      Порошенко відкрито за вагому величину бере не Україну, а власні фінансові активи - отже Україна - це щось епізодичне у нарощуванні власних статків, про що сказав у 2005 році ще Олександр Зінченко.

 Зараз, повторивши успішний досвід 2005 року, Порошенко сильно помилився - Україна активно не хоче бути жертвою, заручницею його приватного бізнесу.
      Але 26 жовтня виграє саме він - бо консервативна та страшно інерційна свідомість більшості дасть перемогу саме Порошенкові.
     Але далі виявиться, що це - Піррова перемога. Адже план Порошенка "мир Путіну, війна - Майдану" буде неухильно здійснюватися теж інерційно. Він не набере конституційну більшість, щось приписавши.
      І дуже захоче "вічного миру усієї України" - чекаємо примирення Порошенка з Януковичем та Путіним. Це буде подаватися як "загальнонаціональне примирення".
      Але далі є не так, як хотілося б панові президенту. Путін у цирку Порошенка не виступатиме, тому посуне війська в Україну, Україна муситиме захищатися.
      Тобто - влада піде в один, російський бік - громадянське суспільство - у зовсім протилежний бік, бо стоїть на межі тотального розорення. Громадянському суспільству готують не лише розорення.  Розгром суспільство відчує пізніше. 
     "Вічний мир" з Путіним та Януковичем - найкращий вихід для олігархічної верхівки Банкової. Для яких Україна - тимчасовий грошовий кар'єр.
    Тепер треба повторити ще раз для тих, хто не зрозумів: перемогти Путіна можна. Але не можна перемогти Путіна, не перемігши Порошенка.
    
Станіслав Овчаренко
7

Коментарі

127.10.14, 07:20

***не можна перемогти Путіна, не перемігши Порошенка***
Золотії слова!
Тільки я би уточнив = замість "порошенка" треба вставити "порошенківську ЖИДО-кодлу".

ПРИШЕЛЕЦ, КОТОРЫЙ СРЕДИ ТЕБЯ
будет возвышаться над тобою выше и выше –
а ты будешь опускаться ниже и ниже...
Он ВСЕГДА будет тебе ГЛАВОЮ –
а ты ВСЕГДА будешь его ХВОСТОМ.
\Второзаконие 28, 43-44\

Горіховий наш український інтелект...
Вибираємо тих самих, і З ТИХ САМИХ...–
а потім самі собі жахаємось:
ЩО ЦЕ ЗА ЧУДОВИСЬКА У НАС ПРИ ВЛАДІ ?
\Ліна Костенко. "Записки українського самашедшого"\

"Мы добьемся, чтобы в правительствах СЛАВЯНСКИХ стран
было как можно МЕНЬШЕ СЛАВЯН и Коренных Народов –
мы заменим их НАШЕЙ ЕВРЕЙСКОЙ элитой!
\М.М.Шнеерзон\

    227.10.14, 07:28

    Ну що ж, будемо і з цим боротися.

      327.10.14, 16:42Відповідь на 2 від Мреє DAD

      Не можу відповісти Богданові, він від мене заховався, не розумію чому. Хотів запропонувати статтю про афериста Олега Ляшка. Для мене було новиною, що він сидів у тюрмі, а після займався махінаціями і прокручував афери. Стаття величенька, та і вибори пройшли.
      Може її опублікувати чи ні?

        427.10.14, 23:19

        +++

          Гість: lyo Dnepr

          55.11.14, 17:36

          Согласен. Но вокруг столько долбодятлов, которые считают своим врагом Тимошенко

            66.11.14, 21:10Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

            Согласен. Но вокруг столько долбодятлов, которые считают своим врагом ТимошенкоТак отож, зазомбоване кодло могло б жити по-людськи, якби обрали Юлію, а так будуть жити як свині, бо вони такими белмозглими
            і являються.