хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Голосуюча отара знову зіллє свою кращу національну меншість?

<span class=' bold ' >С.О. Голосуюча отара знову зіллє свою кращу національну меншість? </span>
 
Голосуючі пенсіонери в черговий раз зрадять тих, хто зараз на фронті проти путінської Росії. Бо підтримають головного сателіта Москви - Порошенка. 

    
Населення ще не усвідомило, що можна ось так, в усіх на очах, здавати Українську територію під надуманими гаслами вічного миру з Путіним. І вибори якось не пов'язують з пролитою кров'ю на фронті.
     
Агітація, як видно, не досягає мети - бо психологічна пов"язаність олігарха з бідними людьми виключає можливість вирішального впливу середнього класу та інтелігенції на вибори. Так було з Януковичем, довелося проганяти силою - так повторюється з Порошенком, який бачить у Путіні не мир, а саме союзника проти Майдану.  І шукає нагоди та сил для розправи над людьми з Майдану.
   
 Поки вдалося лише залишати людей Майдану у котлах Донбасу, дбайливо створюваних зрадниками. Все настільки просто, що аж засліплює очі - і я втомився повторювати очевидне - інтереси олігархів  ближче за інтереси країни, де вони живуть.

   Пересічний українець не може повірити у очевидне: країною може керувати людина, якій Україна байдужа, навіть ворожа - бо надто бунтівлива, непокірна. 

 Ще: у нас дехто каже, що у нас розвинуте громадянське суспільство, але слабка держава. Дурниця - сильне громадянське суспільство здатне створювати власну державу по своїй подобі.
      
Але подоба нашого громадянського суспільства - сила героїзмом і слабкість на розсудливість. Ще і коротка історична пам'ять. Тому нашу недавню історію нам весь час розповідають сторонні люди. 

Якщо буде більше розсудливості та логічної послідовності - менше треба буде  героїзму та пролиття крові.  Ми не повинні себе славити - бо кров'ю виправляємо лише суто власні помилки політичного мислення.

Але зараз - до меншості: жодної довіри до порошенківців як відблиску регіоналів та комуністів!  

     Станіслав Овчаренко

4

Коментарі

121.10.14, 09:07

добре...

    221.10.14, 13:19


    Будет ещё в Украине новый Майдан! НАСТОЯЩИЙ!!!!!!! Который не ограничится центральным микрорайоном в столице

      321.10.14, 23:53Відповідь на 2 від Pilot-VVS


      Будет ещё в Украине новый Майдан! НАСТОЯЩИЙ!!!!!!! Который не ограничится центральным микрорайоном в столице
      Я теж на це розраховую.

        422.10.14, 14:15

        На нашому окрузі кандидат в депутати від Батьківщини зняв свою кандидатуру на підтримку кандидата від порошенка.

          522.10.14, 15:00Відповідь на 4 від mammamia

          На нашому окрузі кандидат в депутати від Батьківщини зняв свою кандидатуру на підтримку кандидата від порошенка.Мабуть він не прохідний. Вам там видніше. На моєму 221 - троє. Ємец був від Юлі, але зараз він перебіг до Яценюка. Тепер я думу думаю.

            622.10.14, 23:31Відповідь на 5 від utenok12

            Що значить непрохідний??? Знімався б на користь свободи, або народного фронту. В нас тут одразу хвиля злорадсвування піднялася, що "от яка ваша Батьківщина - з порошенком об’єднується"

              723.10.14, 15:09Відповідь на 6 від mammamia

              Не треба загострювати увагу на цьому. Ми не знаємо причин... Щоб робити висновки треба знати всі причини. Політика це айсберг - причини під водою.

                823.10.14, 15:34Відповідь на 7 від utenok12

                Не треба нам такого айсбергу. Набридло. У Батьківщини теж у списках є нещодавні регіонали, при чому, не такі як Кужель, а дійсно непорядні.
                Дістали вже ці самовмовляння "ми ж всього не знаємо, а там мабуть якийсь план". Політика має бути прозорою. А те, що ми зараз спостерігаємо з оцими айсбергами, називається КОРУПЦІЯ.
                Нещодавно Бжезинський в інтерв’ю сказав, що як Україна не здолає корупцію протягом найближчих ’10 років, то вона зникне з лиця землі як держава. Я ЦЬОГО НЕ ХОЧУ!

                  923.10.14, 16:27Відповідь на 8 від mammamia

                  І не тільки Бжезинський і вже не один рік. Я вже втомився від паскудної влади, зрадника президента, а особливо від твердолобого, тупого бидла, яке відмовилось підтримати Юлю. Зараз би цього горя не було. Я такий злий на бидлоту... А на цьому порталі їх хоть греблю гати. В основному я знаходжусь на ФБ. З бидлотою не хочу розмовляти. Всі, хто не пілтримує Юліну партію це облурені покидьки, які затягли країну в болото. Всі інші партії це проекти олігархату і головний з них радник Порошенка Льовочкін.
                  Головний брехун Ляшко потрапив у полон і вже через годину бв викуплений Ахметовим. Це замовчується. А бидлота потягнеться його обирати.
                  Рабам рабське життя.

                    1023.10.14, 16:51Відповідь на 9 від utenok12

                    Куди не кинь, всюди брехуни та покидьки