хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Продажа зброї та корупція в Міноборони

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко з соратниками передали голові Служби безпеки України Валентину Наливайченку заяву про злочин на підставі фактів продажу зброї під час військових дій та фактів внутрішньої корупції в Міністерстві оборони та "Укроборонпромі".

 Про це Юлія Тимошенко повідомила на брифінгу, зазначивши, що заява про злочин зареєстрована в порядку, встановленому законом.

 За її словами, народні депутати "Батьківщини" також передали голові СБУ запит щодо надання повної інформації про те, хто і яку зброю продає в Україні.

 Тимошенко наголосила, що під час військової агресії Росії, коли українській армії дуже потрібна зброя, а "патріоти воюють проти танків із двома пістолетами на десятьох, у цей час Міноборони та "Укроборонпром" продають невідомо кому зброю на корупційній основі з відкатами".

 "За час військової агресії проти України було продано 35900 автоматів АКМ, 1237 гранатометів, майже 5000 авіаційних ракет, 60 протитанкових ракетних комплексів "Фагот". Крім того, продано 10 БТРів, 23 безпілотники, 10 000 касок та 2 гелікоптери Мі-8", - сказала Юлія Тимошенко.

 Окрім цього, лідер "Батьківщини" додала, що за наявною інформацією, зараз готуються контракти на продаж зброї до інших країн, зокрема, бойової техніки до Нігерії: танків Т-72 і бронетранспортерів БТР-4Е.

 Юлія Тимошенко не виключає, що зброя продавалася "5-ою колоною Кремля, яка знаходиться в силових структурах", бойовикам, які вбивають українців.

 "Це злочин, який передбачений Кримінальним кодексом України, стаття 111. Це державна зрада за рахунок послаблення оборони країни", - наголосила вона.

 За словами лідера "Батьківщини", якби така ситуація склалася під час Другої світової війни, то таких людей просто б розстріляли.

 Тимошенко підкреслила, що проти посадовців Міноборони і інших силових відомств, які незаконно торгували зброєю, мають бути відкриті кримінальні справи і вони повинні понести покарання.

 "Зараз треба негайно відсторонити цих корумпованих, продажних генералів, а також посадовців, які продавали зброю під час військової агресії Кремля, від займаних посад до моменту завершення розслідування, і притягнути їх до кримінальної відповідальності. Покарання має бути надзвичайно суворим", - сказала вона.

 За словами Юлії Тимошенко, вона з соратниками в щоденному режимі контролюватимуть, як розслідується ця справа.

3

Коментарі

126.09.14, 22:38

Ніхто не буде покарений поки мафія при владі.

    227.09.14, 21:57

    Юлія Володимирівна, завжди висвітлювала злочинні дії мафіозних структур, але виходило навпаки. Цими негідниками, успішно створювався образ: - "Юлька-Воровка". І народ України вірив в цю брехню. Цікаво було спостерігати, як у 2010 році, під час виборів, один співробітник фірми, де я працював, - як мантру, вигукував отой вислів (повторювати гидко)... та через 3 місяці потому, був звільнений, за крадіжку на складі готової продукції, нашого підприємства.... І стало мені зрозуміло, хто вони ті крикуни, - звичайні ворюги, бандюки і шибеники. Жаль тільки, що це невиліковна хвороба нашого суспільства. Нам легше вірити в брехню, ніж працювати мізками над пошуком правди.

      328.09.14, 02:10Відповідь на 2 від Навилаїх

      Ви сказали все точно. Зараз Порох запустив нову мантру: "Партія миру" і "Партія війни". Для лопухів. А Юля це наша Жанна Дарк.
      У ціх жінок схожі ситуації в яких вони себе проявили. Жанна Дарк врятувала Францію, а Юля рятує Україну.