хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

"Уряд камікадзе"? Скоріше "Уряд мародерів"!

Це та ситуація, де негайно має діяти Генеральна прокуратура.
     Комбати криком кричать: немає техніки і зброї! А в цей час – час війни! – уповноважені Кабміном структури продовжують розпродаж техніки і озброєнь. На зовнішньому і на внутрішньому ринках. Без жодних обмежень – лише плати, і бажано готівкою, та ще доларом, не гривнею.
     Безпілотні літальні апарати, протитанкові керовані ракети, протитанкові гранатомети, бойові броньовані машини... – все це вкрай потрібно зараз на Сході. Але – все це зараз не на Сході, а нахабно і неприховано розпродається на "ринку". Не колись, а прямо зараз – протягом 2014 року!
     Будь-хто може легко придбати будь-яку зброю – безконтрольність з боку Уряду вже вийшла за межі покарань в рамках Кримінального кодексу, тут справді потрібні військові трибунали!
     Прочитайте сумну сповідь волонтера Світлани Зварич, вона не побоялася сказати нищівну для Уряду правду і при тому не приховувала свого імені. Волонтери, які увесь цей час збирають кошти для озброєння батальйонів, змушені платити за державну техніку і зброю урядовим ділкам-торгашам величезні суми?! Замість того, щоб урядовим рішенням передати все це патріотам давним-давно і безкоштовно?! 
     Центральна влада таке нахабство бачить і всі мовчать.  Чому?
Тепер слово за Генеральним прокурором, якщо він не бачив, то тепер знає.

     Анатолій Гриценко
3

Коментарі

18.09.14, 15:57


Пора начинать расстреливать государственных чиновников - предателей собственного народа!
Киеву придётся пережить ещё не один Майдан !!!

    Гість: UAdnepr

    28.09.14, 17:58Відповідь на 1 від Pilot-VVS

    а что неужели майдан работает?

      38.09.14, 19:47Відповідь на 1 від Pilot-VVS


      Пора начинать расстреливать государственных чиновников - предателей собственного народа!
      Киеву придётся пережить ещё не один Майдан !!!
      Можна було б зрадництва уникнути, якби "вата" не слухала олігархічні мантри "Вибори в один тур" і інші, та вибрали патріота України Тимошенко. Біда в тому, що ця "вата" твердолоба і граблі той лоб не пробивають і революції мало допомогають. Та ще й коньюктурщики,
      такі як Луценко, Томенко, Турчинов, Яценюк, Аваков потягнулися на поклон до круглояйцового. Тепер Юля буде виглядати як символ патріотичного руху і незламності. А ці зрадники перед камерами вже очі опускають.