хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Валерія Гонтарєва співучасниця фінансових махінацій

Валерія Гонтарєва прикривала схеми "Брокбізнесбанку" Курченка. 
     В операції з «Брокбізнесбанком» Курченка, яку проводила компанія Валерії Гонтарєвої, і в результаті якої Нацбанк втратив 2 млрд грн., винних не буде. А гучна історія із арештом заступника голови НБУ Бориса Приходька і майже арештом голови правління Аграрного фонду Олександра Кірюка потрохи обростає м’ясом фактів.
    
Вочевидь, через кілька місяців ми дізнаємось, що ніхто ні в чому не винен. Судячи із рішення госпсуду Києва, усі учасники схеми підготували собі індульгенції від того, що називається «заволодіння державними коштами у сумі 2 млрд. грн.».

Учасники: «Брокбізнесбанк» Курченка, Аграрний фонд, Нацбанк і ТОВ «Інвестиційний Капітал Україна» (ICU) – співвласницею якого до призначення головою Нацбанку у червні була Валерія Гонтарєва. Час операції – лютий 2014, останні дні перед втечею Януковича.
Саму операцію вже описували в ЗМІ.  Казна НБУ схудла на 2 млрд. грн.  Мабуть за вдало проведену операцію і запропонував президент своєму фінансисту посаду Голови НБУ Гонтарєвій. 
     Олексій Шалайський, «Наші Гроші»
3

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

15.09.14, 00:58

Ни секунды не сомневался в том, чем будет заниматься эта лахудра

    25.09.14, 02:05Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Ни секунды не сомневался в том, чем будет заниматься эта лахудраІ у мене підозри були. У олігархів чесних друзів не буває.