хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Помилки в плануванні операцій чи зрада?

Вони тримаються і до останнього надіються, що їх не кинуть.
    
Люди, благаю Вас, потрібно діяти!
Завтра в 10 ранку я буду біля Міністерства оборони, якщо сьогоні нашим хлопцям не надійде допомога.
      Ці суки при владі, ці продажні міністри і зажиріли генерали нам брешуть. Мій батько, який зараз перебуває на передовій додзвонився міністру оборони Гелетею і знаєте, що з
робив цей рагуль? Він просто кинув слухавку.
     Батько пообіцяв, що якщо хлопців з Іловайська не витягнуть, він зі всім своїм підрзділом піде на Київ.  Ми їм влаштуємо новий Майдан.

Гинуть кращі наші люди, а ці скоти домовляються з Ху*лом, з продажною Європою, тиснуть їм руки.
      Де Порошенко?  Вже забув, чиїм коштом прийшов до влади?  Ці хлопці, які стояли цілу зиму на Майдані, вони продовжують боротись на Сході і вони дали шанс Порошенку стати пезидентом.  Чому він не рятує їх?  Забув?  Проліз в крісло і все?  Де той хвалений вояка Муженко?  Де Аваков, де його численні радники, які крім піару по тб нічого не роблять?  Де Гелетей?
      Ви будете горіти в пеклі! І до смерті хай вас мучить те, що ви могли допомогти і нічого не зробили.
Жодні посади і жодна влада не вартує втраченого людського життя. 
    
Володимир Парасюк
2

Коментарі

128.08.14, 09:17

Вчора спеціально подивилася що висвітлюють наші журнашлюшки. Головна новина - розкол в Батьківщині і вибори. Війни у нас не має! Ніхто не хоче помічати, що російські війська зайшли на територію України на 40 км. Американці і поляки про це вже криком кричать, а наші керманичі піклуються про проведення виборів. Пікет під АП висвітили буквально в декількох словах. І сказали, що Президент вже вислав підмогу. А насправді, підмоги немає і до сьогодні. Де авіація? Де Гради, що пройшли парадом?