хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

В Україні блокуватимуть сайти з ворожою пропагандою

З міркувань національної безпеки інтернет-ресурси з проросійською пропагандою будуть заблоковані. Про це заявив на прес-конференції радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

 «За прикладом інших країн будемо вимикати сайти, які несуть зло нашим людям, там є технічні і юридичні аспекти, рішення прийматиме суд, слід визначити критерії, за якими такі сайти повинні вимикатися», – заявив Геращенко.   

Він додав, що блокуватимуть й окремі сторінки у соціальних мережах з метою недопущення поширення інформації про вербування потенційних терористів, найманців.

«Ми повинні  позбавляти можливості терористів, сепаратистів спілкуватися у мережі та будувати свої злочинні плани», – підкреслив Геращенко.

Нагадаємо, раніше СБУ звернулась до Інтернет-асоціації України з проханням посприяти в обмеженні доступу на території України до низки інтернет-ресурсів, які пропагують насильство, міжнаціональну ворожнечу та розкол країни.

2

Коментарі

121.08.14, 09:51

На I.UA таких ідіотів-москалів повно! Я не один раз звертався до модераторів щоб заблокували москальське ЧМО "князь вован". Насправді примітивний і тупий москальський ідіот, який вже не один рік лиє грязь на Україну. Побачимо що з цього вийде. А поки-що ми повинні викривати брехню цих дебілів, не давати їм спокою на українських сайтах.

    221.08.14, 17:33Відповідь на 1 від AltDanko53

    На I.UA таких ідіотів-москалів повно! Я не один раз звертався до модераторів щоб заблокували москальське ЧМО "князь вован". Насправді примітивний і тупий москальський ідіот, який вже не один рік лиє грязь на Україну. Побачимо що з цього вийде. А поки-що ми повинні викривати брехню цих дебілів, не давати їм спокою на українських сайтах. Один раз я до нього зайшов, написав комент, після чого він на мене образився. Більше туди ходити не буду і вам не раджу.
    А звертатись до наглядачів - модераторів немає підстав. Є така думка, що портал російський. Обирайте проукраїнське товариство і не потрібно буде скаржитись.
    Чому у вас червоний рейтинг?

      Гість: DankoStar

      323.08.14, 10:45Відповідь на 2 від utenok12

      А хто буде воювати з москальською пропагандою на українському сайті?

        424.08.14, 01:44Відповідь на 3 від Гість: DankoStar

        А хто буде воювати з москальською пропагандою на українському сайті?Не впізнав зразу. Нове вбрання краще. Мій метод кращий - не спілкуватись з покидьками. Якщо з ними ніхто спілкуватись не буде, вони згинуть.
        Друге. Моя думка змінилась з приводу порталу. Мабуть Курченко його не продав.
        Трете. Ви не відповіли на моє запитання. Якщо вам незручно, то не відповідайте.

          Гість: DankoStar

          528.08.14, 20:44Відповідь на 2 від utenok12

          ...через інтернетбої з москалями...