хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Порошенко підтримує стару еліту з її брудною політикою

Пропозиція президента встановити заставу в 12,5 мільйонів гривень для участі партій у парламентських виборах – це не що інше, як бажання мати в Раді виключно мультимільйонерів, законсервувати, не допустити оновлення політичної еліти. Щоб країною і далі правили ті, хто на ній заробили величезні статки та розкрадали її усі ці роки.

Мало того, що майже всі кадрові призначення зараз – це суцільний бізнес у владі, причому не лише багатомільйонний, але й мільярдний за масштабами. Бізнес-партнери, бізнес-друзі Президента отримують державні пости у президентських, виконавчих, банківських структурах.

Тепер Президентові захотілося отримати "контрольний пакет" у новому бізнес-парламенті, щоби правити країною монопольно? Такого допустити не можна.

 
"Все те же, до боли знакомые лица": починаючи від Президента-мільярдера, глави його адміністрації-мультимільйонера, його першого зама-мільярдера, інших бізнес-друзів і бізнес-партнерів, і завершуючи олігархами та мультимільйонерами зі списку Forbes. Таку "оновлену еліту" Президент хоче бачити в новообраній Раді? Країна цього точно не хоче.

Нагадаю, що Петро Порошенко знісся стрімко в рейтингах на Банкову завдяки Майдану. До того він мріяв хіба що про перемогу на виборах мера Києва. Так само нагадаю, що Майдан вимагав не консервації, а кардинального оновлення влади! І хіба не на цьому полум'яно-голосно наголошував у своїх виступах зі сцени Майдану нинішній Президент? Чи то вже забулося і треба нагадувати?

     Анатолій Гриценко
    
5

Коментарі

19.08.14, 22:17

який батько такий і син

    29.08.14, 23:44Відповідь на 1 від status quo@

      311.08.14, 01:09

      Я, хіба що головою об стіну не бився, благаючи всіх, з ким спілкувався, - не голосувати за ПеПе. Не подіяло. Правда, що Україна, спросоння, не з тої ноги встала з ліжка. І вкотре. Він, все більше і більше, нагадує мені Юща. В сьогодняшніх, загострених умовах, багато хто швидко засвітиться. Та чи потрібна нам така ціна за прозріння? Чому зразу не можливо зробити вірний крок, а не зламати спочатку ногу, або хребта, щоб стати розсудливим і не ловитись на гачки політ-пройдисвітів? Здається мені, що Нас знову заведуть у трясовину по шию, заб`ють роти, вуха і очі, - ряскою. Щоб не балакали, не чули один одного і не бачили нічого навкруги. . Нам була потрібна рішуча постать. Хай би з десяти заходів, два виявилось би помилковими, бо не робити нічого боячись помилок, це ще гірше.

        411.08.14, 12:52Відповідь на 3 від Навилаїх

        Все вірно. Кацапи винащили нашу еліту починаючи з давніх років. І маємо оцю отару недоумкуватих. Зараз частина прозріває, але дуже повільно і через жорстокість і вбивства. Щоб дійшло до цієї твердолобої спільноти, треба їх огріти беркутівською дубиною по цьому броньованому лобі.