хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Кличко не бере належної участі у роботі Київради

Уже котре засідання поспіль міський голова, котрий, за законодавством, є частиною Київради, не бере належної участі у її роботі. Посидіти кілька перших хвилин, штовхнути вступну промову, вибачитись і піти - схоже, улюблена програма Кличка.   Але апетити ростуть. Сьогодні взагалі Кличка ми не побачили!   Такого раніше не було.  Легенди про те, що Кличко десь зайнятий більш важливими питаннями, поки що лишаються легендами.
     Сьогодні, приміром, ми чули, що Кличко десь на закритому засіданні Верховної Ради. Звісно, це виявилося брехнею - Кличка там не було фактично, і не могло бути теоретично.  
     На цьому засіданні Кличко мав почути нагальні пропозиції по порятунку столиці від енергетичних проблем наступної зими. Якщо їх зараз не сприйняти, то можна сильно запізнитися. 
     Жодного разу ще Кличко не почув депутатських запитів, з яких ледь не дві третини, як правило, направлені до нього особисто. Депутатські запити - це без жодного перебільшення голос народу, поточний зріз проблем, про котрі сигналізують кияни через депутатів. 
     На минулому засіданні, я чув, як Кличко кричав на члена головної ради Українського товариства охорони пам'яток історії та культури - так кричав, що я перелякався, що ще вдарить.  Очевидно, що Кличку некомфортно. Але ніхто і не казав, що посада міського голови - суцільний комфорт. Треба, врешті, працювати. 
 
Igor Lutsenko

А тепер уявіть собі, який з нього був би президент? Треба подякувати його спонсору - Фірташу
6

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

11.08.14, 14:07

Где ж камм хоть одного кыянына, что за него голосовал?

    21.08.14, 14:54Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Где ж камм хоть одного кыянына, что за него голосовал?За нього проголосувала та ж сама отара - 54% в один тур. Я голосував за Бондаренка - розумний мужик. До виборів Турчинов поставив його губернатором.

      31.08.14, 14:56

      дякувать надо не спонсорам, а народу, который за 23 года никак не может научиться делать свой выбор. Хотя все что для этого нужно - перед носом. Мот и действительно прав один махинатор Л. Д., что народ не такой?

        41.08.14, 14:57Відповідь на 2 від utenok12

        В Киеве полмиллиона толковых и кристально честных. Но кияне (боюсь) не сильно отличаются от избирателей одного региона по части анализа

          51.08.14, 15:03Відповідь на 4 від Poroshenko

          В Киеве полмиллиона толковых и кристально честных. Но кияне (боюсь) не сильно отличаются от избирателей одного региона по части анализаМноговековое наследие рабства.

            61.08.14, 15:12Відповідь на 5 від utenok12

            ну, да. Наследие проклятого прошлого. И пьянство, и коррупция и пристроить деток и отмазать от армии - это все наследие проклятого прошлого. А мы не виноваты. Во всем еще и дамбас виноват. а мы - ни-ни

              71.08.14, 22:14

              весёлые ребята киевляне, то Лёня-космос, то Виталик-дай в морду

                Гість: v a s y a VS

                82.08.14, 01:42Відповідь на 5 від utenok12

                ерунда!!

                  Гість: v a s y a VS

                  92.08.14, 01:54Відповідь на 2 від utenok12

                  И что в нём умного такого?! Между прочим, если вы помните, когда его турчинов поставил мером Киева ,то ему трёх замов показалось мало- ещё двух захотел)) пять как раз, то что надо!! ) может нужно шесть, когда и мер, и депутат ВР!!

                    Гість: v a s y a VS

                    102.08.14, 02:09Відповідь на 2 від utenok12

                    Остановиться нужно, хватит переизберать- одного за другим.... не надоело?!
                    Вот когда майдановцы, ещё при майдане не пускали, то депутатов в ВР, то чиновников в КМДА...
                    Если так действовать, то тогда лучше уж не выпускать с рабочего места!! Пусть трудятся.. и время нынче дорогое.. и экономия средств.. с понедельника по пятницу- работа !! Суббота воскресенье - семейный день!! )))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна