хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Паркувальники відтепер поза законом

25 червня 2014 року Кабінетом Міністрів України було прийнято постанову про внесення змін до Правил паркування транспортних засобів, яка опублікована в Урядовому Кур'єрі 3 липня 2014 року.
     Отже, зазначеною постановою введено три виключних засоби оплати послуг з паркування автотранспортних засобів:

1. Безготівковий, шляхом придбання картки попередньої оплати яка призначена для фіксування в електронній формі обсягу заборгованості емітента такої картки перед користувачем за попередньо оплачені послуги з користування майданчиками для платного паркування. 

2. Шляхом використання послуги «мобільного паркування» тобто здійснення оплати за допомогою засобів мобільного звязку.

3. Шляхом використанням платіжної банківської картки або готівкою – через паркувальний автомат чи автоматичний в'їзний та виїзний термінал. При цьому, паркувальний автомат та автоматичний в'їзний та виїзний термінал повинні бути обладнані функцією для прийому як готівки так і прийому платіжних карт. Відсутність однієї з цих функції надає право власнику транспортного засобу відмовитися від оплати паркування. Такий майданчик для паркування вважається безкоштовним.

 Водій повинен у разі сплати послуг з користування майданчиками для платного паркування через паркувальний автомат або шляхом придбання паркувального талона – розмістити у лівому нижньому куті лобового скла платіжний документ у спосіб, що забезпечує його видимість для перевірки.

 При цьому Державна автомобільна інспекція не має право перевіряти оплату водіями вартості паркування, вона повинна здійснювати лише контроль за виконанням цих правил у частині забезпечення безпеки дорожнього руху на майданчиках для паркування.

Що ж стосується паркувальщиків то їх діяльність стає поза законом поза як вони не є посадовими особами виконавчого органу місцевої ради.

   Володимир ШАХРАЙ

2

Коментарі