хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

25 травня - шанс не перетворити Революцію гідності в Помаранчеву

Громадяни не вибачать політикам, якщо вони у разі своєї перемоги на президентських виборах залишать кланово-олігархічну систему управління країною. Так вважає кандидат в президенти України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба Батьківщини.
     “Якщо політики знову зрадять, знову прийдуть разом з кланами до влади, знову президент, як в 2005 році, стане дахом для всієї політичної корупції, і якщо олігархія знову переможе, то наш народ терпіти цього не буде. Якщо будь-який президент, немає значення, як його прізвище – Тимошенко, Гриценко, Богомолець, Порошенко – зрадять революції, то українці ніколи більше цього терпіти не будуть. Вони повстануть стільки разів, скільки потрібно, щоб встановити свою владу”, – сказала Юлія Тимошенко в ефірі Першого національного телеканалу.
     На її думку, після перемоги революції гідності громадяни очікують справжніх змін в країні. “Люди, які перемогли на Майдані гідності під час останньої революції, очікують, що буде покінчено з політичною корупцією, що до влади нарешті прийдуть люди з чистими руками, які здатні провести глибинні реформи і зміни, які здатні звільнити Україну від кланів. Вони очікують, що нарешті в Україні будуть запроваджені європейські цінності і всі реформи, які в тому числі передбачені угодою про асоціацію з Євросоюзом”, – зазначила вона.
     Лідер партії “Батьківщина” вважає, що Помаранчева революція не стала успішною для країни через зраду так званих “любих друзів”.
“Помаранчеву революцію вбила корупція, подвійні стандарти, олігархія і домовленість проти народу за спиною народу. З цього треба робити висновки”, – переконана вона. 

     “Я не хочу, щоб Помаранчева революція і сьогоднішня революція гідності були схожі тим, що і ця революція буде зраджена. А ми знаходимося, по суті, на межі, вже майже в потоці цієї зради, яка покінчила з надіями в минулу революцію. Ці вибори – це не просто обрання чергового прізвища, це не просто заповнити посаду президента, яка зараз вільна, наступні вибори президента – це наш шанс звільнити Україну від окупації. На цю посаду мусить прийти надзвичайно сильна людина, яка немає жодної залежності від Кремля, жодних зв’язків з ними, тому що у такої людини не буде свободи робити те, що потрібно для країни”, – наголосила Тимошенко
     Лідер партії “Батьківщина” також вважає, що дострокові президентські вибори створюють шанс прибрати кланово-олігархічну систему управління державою. “Ці вибори – це шанс не перетворити Революцію гідності в Помаранчеву революцію. Це шанс не окремі  прізвища прибрати в системі політичного управління Україною, а всю кланово-олігархічну систему. На жаль, я мушу констатувати, що найбільш потужно до перемоги на президентських виборах йде саме кандидат від кланово-олігархічної системи. Той, хто зруйнував і результати першої революції – це “любі друзі-2, – заявила Тимошенко.

2

Коментарі