хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Враження від виборів

    Вгледівши порушення при складанні спісків виборців для голосування за місцем перебуванням, написала з цього приводу "окрему думку" і сама визвалася бути одним із членів комісії, що проводять голосування за межами дільниці.
    Як і слід було очікувати, мені доручили видачу бюлетенів. Спостерігачів, які б бажали супроводжувати нашу команду на виїзді, не знайшлося. Тому, ми, троє членів комісії, відбули на "прогулянку" по трьом селам. Перші враження від "транспорту" в якому нас возили викликали шок. Думала, що додому ми вже не повернемося. Це був вантажний фургончик перероблений під перевозку людей. Лавки в ньому були не закріплені, і під час поїздки, жили своїм окремим життям, соваючись по всьому салону. Час від часу, на скачках, задні двері самі по собі відчинялися і ці лавки ризикували виїхати на вулицю. Але до кінця дня до цього екстриму ми вже призвичаїлися і такі дрібниці у нас викликали тільки дружній регіт.
    Але коли почали проводити сам процес голосування на дому - було і смішно і боляче за те, що вирішують долю країни люди, які самі не розуміють, що і для чого вони роблять. У більшості випадків це були пенсіонери з глибоким склерозом і маразмом. Так що про "волевиявлення виборця" не могло бути і мови.
    З 73 виборців без жодних нарікань і порушень проголосували всього лише 10 людей, які дійсно були адекватними і власноруч підписували (кимось написані) заяви про голосування за місцем перебування. Загалом же публіка навіть не знала, що за них хтось написав заяви. Майже в усих на столах лежав "потрібний" агітаційний матеріал,на який виборці посилалися при голосуванні. Одна бабуся нас розвеселила так, що ми до кінця виборів згадували її слова: "Мені сказали голосувати за Швинова і за рагуні!"- впевнено вимовила. Ми остовпіли: "Бабуся, у нас таких немає. Може то  десь в місті за таких голосують, а у нас на окрузі інші".
  -Ні, я точно знаю, що є! - і показує на агітку за Шпенова і "партію регіонів". Ми просто випали від регіту.

   А потім, вже під час підрахунку голосів, мені ревіти хотілося, бо от такі неадекватні вибоці віддали свої голоси за ПР 257 одиниць. Тут був задіяний і адмінресурс і майже силоміць підвезені виборці, яких виловили вдома під час управляння біля скотини. Привезли деяких прямо в домашніх капцях, або в калошах, в яких вони поралися в сараї.

   Тільки сьогодні змогла спокійно доповзи до компа і почитати, що ж в країні робиться. І депресія знову охопила душу. Явні фальсифікації ми на своїй дільниці не допустили. От тільки що робити з адмінресурсом? На це навіть покарання не передбачено...
27

Коментарі

130.10.12, 13:57

Вірю. Мені мій хороший знайомий те саме розказував. А я сама на власні очі бачила, як робили явку на ці вибори. Влада надала безкоштовну маршрутку, організатор збирав бабок по хатах, віз їх на дільницію, чекав, доки проголосують, і віз додому. І так весь день.
А потім дивуються, звідки взялись % за ПР і КПУ
Тому що молодь не йде на вибори, а обирають старики, які вже і мізками не кумекають. За те, що я в коменті написала, що потрібно заборонити голосувати лядям за 70, мене назвали фашисткою. Але ж так виходить, що ці старі маразматики вирішують, як мені далі жити і у скільки років піти на пенсію? Казна-що

    230.10.12, 14:02

    чому Ви не робите розсилку? З Вашого дозволу зробила це за Вас. Для мене це питання актуальне.

      330.10.12, 14:13Відповідь на 1 від Лінулька

      Саме так. Одна бабуся по доброму сказала: " Оце дітка, я не знаю скільки мені жити залишилося, а вам ще жити та жити, тому голосую за партію регіонів. Може вам буде легше." Я набрала повітря в груди і миттю вискочила з хати, не попрощавшись, щоб не обматюкати її.

        430.10.12, 14:14Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

          530.10.12, 14:16Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

          Саме так. Одна бабуся по доброму сказала: " Оце дітка, я не знаю скільки мені жити залишилося, а вам ще жити та жити, тому голосую за партію регіонів. Може вам буде легше." Я набрала повітря в груди і миттю вискочила з хати, не попрощавшись, щоб не обматюкати її.Блін, може, я справді фашистка, але я не можу зрозуміти, чому така несправедливість? Чому пенсіонери, яких ми утримуємо, вирішують, коли мені йти на пенсію і як мені далі жити?

            630.10.12, 14:18Відповідь на 5 від Лінулька

            У нас спрацювали роздані окуляри "від Шпенова" (а реально за бюджетні кошти).

              730.10.12, 14:20Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              У нас спрацювали роздані окуляри "від Шпенова" (а реально за бюджетні кошти).а в нас спрацював канал "Інтер", який дивляться всі бабусі
              А потім і голосують за те, що їм продали.

                830.10.12, 14:29Відповідь на 7 від Лінулька

                Зомбоящик це великий вплив на свідомість. Тому і забороняють ТВі.

                  930.10.12, 14:33Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  Зомбоящик це великий вплив на свідомість. Тому і забороняють ТВі.отож. Хорошковський дуже непогано взяв в оборот Інтер, бабки і проголосували. А відгрібати ми будемо

                    1030.10.12, 14:34Відповідь на 9 від Лінулька

                    А чи розгребемо?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна