Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Яка розумна людина!

  • 09.11.17, 13:03
Юрій Шевельов у 1954 році писав про трьох головних ворогів України - одного зовнішнього і двох внутрішніх. Перший - Москва, другий – кочубеївщина (п'ята колона), третій - провінціалізм.
Доки ми не зрозуміємо вагу (Київської) Русі, доти на нашій землі не буде нашої історії, доти ми і будемо так існувати. А якщо ми отримаємо розуміння, що Україна – це сучасна форма могутньої держави (Київська) Русь, а ми її спадкоємці, що Московія – це штучна сублімація, що немає такої націхї як "русские", що це не словяни, а суміш угро-фінських і тюркських народів(мусульман, православних і будистів), доти ми будемо там, де зараз. Доти нас шпинятимуть усілякі пєскови, ващиковськи, орбани...Адже в України усе вкрали: і мову, і символіку, і культуру, та навіть назву «Русь». А якщо ми це все собі повернемо, нарешті усвідомимо, ким ж ми є насправді, коли почнемо цінувати свою землю, як євреї, тоді у нас буде все нормально. Ми маємо діяти точно такими ж методами, як Ізраїль: сказати, що у нас є свої етнічні землі «від Сяну до Дону» і ми хочемо їх повернути
(с)