Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Влада боїться футбольних фанатів

  • 07.11.11, 12:15
У Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Луцьку правоохоронці почали викликати футбольних фанатів на «профілактичні співбесіди». Головна думка, яка доноситься до вболівальників, «зникніть і не вилазьте». Про це пише Богдан Буткевич у черговому числі Українського тижня.

«Річ у тому, що теперішнє керівництво держави дуже хворобливо ставиться до будь-яких потенційно небезпечних у протестному плані організованих груп», - стверджує соціопсихолог Сергій Таршинський. «А футбольні фанати є дуже згуртованими та організованими. І як тільки вони показали чітко своє ставлення до нинішньої влади, та одразу відреагувала так, як уміє: треба мочити, поки ті не приєдналися до організованого опозиційного руху. Тому замовлення на тиск на них йде із самого верху, від тих людей, хто курирує у владній команді суспільний сектор», - додає він.

Працівник Головного слідчого управління МВС на умовах анонімності розповів Тижню, що в ході справи про побиття Андрія Саламатова (який зірвав прапор із зображенням Романа Шухевича під час матчу між київським Динамо та львівськими Карпатами) правоохоронцям було наказано вийти на людину, яка запустила в маси речівку «Спасибо жителям Донбасса...».

«Нам зателефонували з Адміністрації президента після того, як відповідний ролик почав гуляти в інтернеті. Доволі різко дали зрозуміти, що «або ми цих говнюків прижучимо», або, мовляв, багатьом доведеться шукати нову роботу. Власне, ми фанатами займаємося давно, у кожному великому місті створені відповідні бази. Але тепер нам дали чітку команду: вони мають стулити рота», - стверджує співрозмовник Тижня.

Щоправда, відзначає автор, є ще один аспект проблеми, зовсім не політичний. Питання в тому, хто забезпечуватиме охорону об’єктів футбольної першості Європи 2012 року. Адже, згідно з правилами УЄФА, безпосередньо на стадіонах перебувають не працівники правоохоронних структур, а так звані стюарди, які на заході є фактично окремою професією. Себто фахівці з безпеки проведень масових заходів. Зрозуміло, що в Україні професійних стюардів немає і навряд чи їх встигнуть підготувати до початку Євро. Тому вже давно ведуться розмови про те, що в їхній ролі у відповідній уніформі на стадіонах і біля них виступатимуть працівники МВС.

Як відзначає автор, таке палке бажання обслуговувати матчі першості в наших міліціонерів викликане не так любов’ю до футболу, як прагненням освоїти чималі кошти, які виділить і УЄФА, і оргкомітет Євро-2012 на охорону.

Більше про те, чому міліція репресує футбольних ультрас читайте у № 45 Тижня

Знищення української мови та культури продовжується.

  • 04.11.11, 21:04

Верховна Рада України ухвалила закон, яким передбачено лише 25% квоту на національний аудіовізуальний продукт.

Як передає кореспондент УНІАН, за ухвалення Закону «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо приведення у відповідність до вимог Європейської конвенції про транскордонне телебачення до програмної концепції мовлення проголосували 238 народних депутатів із 414 зареєстрованих у сесійній залі.

Таким чином, передбачається зменшення частки «національного аудіовізуального продукту» у загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації – не менше 25%. До ухвалення закону ця частка становила 50%.

До 25% понижена і квота на присутність вітчизняного продукту у радіо- і телеефірах.

Проти ухвалення закону виступали представники фракції «БЮТ-Батьківщина» та частина депутатів від НУ-НС. Вони вимагали зняти цей документ з розгляду. Ухвалення закону опозиція зустріла вигуками «Ганьба!».

постiйна адреса статтi: http://economics.unian.net/ukr/detail/108604 __________________________________________________________________________________________________    Шановне товариство.Окупаційна влада методично і послідовно продовжує знищення української мови і української культури.Наступ ведеться по усіх фронтах.До сьогоднішнього дня існував закон прийнятий ще при Ющенко,що зобов'язував теле і радіоканали транслювати не менше 50% продукції українською мовою.Бандитська влада скупила і вкрала більшість існуючих каналів.Зараз практично неможливо почути українську пісню на фм.і побачити по ТБ український кино-видеопродукт.Власники каналів і раніше як могли обходили цей закон.Послухати українську музику, або подивитися фільм з української класики, можна було тільки пізно вночі.Тепер з прийняттям Верховною Зрадою нового закону,який знижує до 25% квоту на український медіапродукт, ми позбудемося і цього.Влада відверто плює нам в обличчя.У відповідь на зухвалі дії окупантів пропоную провести на протязі місяця акцію по ігноруванню російської мови, російськомовних пісень і кино-видеопродукции.Пропоную не відповідати на коментарі і не коментувати замітки і інший контент написаний  російською. P.S.Автор антиукраїнського закону О.Бондаренко,депутат від фракції ПР.
Сторінки:
1
3
4
5
6
7
8
9
10
попередня
наступна