Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Кінець світу настав! Кожен з нас заборговував по $3000.

  • 21.12.12, 21:12
Валовий зовнішній борг України за січень-вересень збільшився на 5% ,в т.ч. за III квартал - на 2,7%, до 132,446 млрд дол.

Відповідні дані обнародувані на сайті Національного банку України.

За дев'ять місяців зовнішній борг органів державного управління збільшився на 3,5%  (у III кварталі - на 12%) - до 26,784 млрд дол.

Зовнішній борг органів грошово-кредитного регулювання в січні-вересні скоротився на 25%  (у III кварталі - на 10%) - до 5,617 млрд дол., банків - на 10%% і 6%, відповідно, до 22,594 млрд дол.

Зовнішній борг інших секторів економіки за січень-вересень т.г. збільшився на 13% в т.ч. в III кварталі - на 3%, до 68,535 млрд дол.

Прямі інвестиції(міжфірмовий борг) виросли з початку року на 1,796 млрд дол., в т.ч. в III кварталі - на 8%, до 8,916 млрд дол.

Згідно інформації Нацбанку, 73% валові зовнішні борги номіновані в доларах США, 10,3% - в євро, 10,7% - в спеціальних правах запозичень, 2,6% - в російських рублях, 2% - в гривні.

Нагадаємо, в другому кварталі 2012 року валовий зовнішній борг збільшився на 1,6%, або 2,071 млрд дол. - до 128,955 млрд дол., в I півріччі - виріс на 2,2%, або 2,719 млрд дол.

Читати повністю на http://news.eizvestia.com/news economy/full/vneshnij-dolg-ukrainy-dostig-132-milliarda
    (с)
   
   Додам до вищесказаного наступне.На тлі зростання зовнішнього боргу, золотовалютні запаси України за 2012 рік,зменшились з $31, 8 млрд.до $24 млрд.До повного колапсу економіки залишилося зовсім небагато.Можливо,це і є кінець світу?
Цікаво, що за розвал економіки України,Путін 17 грудня 2012 р., вручив Миколі Азарову Орден Пошани.
Висновки робіть самі.

Євреї, так ви все ж таки ЖИДИ!

  • 18.12.12, 15:21
Мінюст дозволив слово " жид"
18.12.2012 14: 52

Проведений Міністерством юстиції України аналіз не виявив норм, якими б заборонялося вживання слів " жид", " жиди" або " жидівка".

Про це повідомили в Мінюсті, пославшись на міністерську відповідь головному редакторові видання "Київ єврейський" Елеонорі Гройсман.

"Проведений міністерством юстиції аналіз не виявив застосування в актах законодавства України термінів " жиди"," жид" і "жидівка ", а також норм якими б заборонялося вживання вказаних слів, - говориться у відповіді Мінюсту. - В той же час, в актах законодавства України вживаються терміни " єврейський", "особи єврейської національності", " євреї".

Чиновники підкреслюють, що згідно Конституції України громадяни мають рівні конституційні права і свободи і рівні перед законом.

Не може бути привілеїв або обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних і інших переконань,статі, етнічного і соціального походження, майнового стану, місця проживання, по мовних або іншим ознакам.

Також в міністерстві нагадують, що забороняються будь-які форми дискримінації осіб і/або груп осіб за певними ознаками з боку державних органів, органів місцевого самоврядування, а також юридичних і фізичних осіб.

Мінюст підкреслив, що держава сприяє консолідації і розвитку української нації, її історичної свідомості, традицій і культури, а також розвитку етнічної, культурної, мовної і релігійної самобутності усіх корінних народів і національних меншин України.

Як відомо, в листопаді 2012 року президент Української ради єврейських жінок, головред сайту "Київ єврейський" Елеонора Гройсман попросила представників партії "В " Свобода" не називати євреїв " жидами", оскільки це слово їх ображає.
(с)

Львів"яни!Що у вас відбувається?

  • 06.12.12, 00:40
Знамениту львівську «Криївку» хочуть закрити
 
ukraineallaboutu.com
ВО «Свобода» і Партія регіонів солідарні у своєму бажанні закрити відому мережу авторських ресторанів у Львові

Влада Львова пред’явила місцевій мережі ресторанів !Fest низку звинувачень. Власників «Криївки», «Гасової лямпи» та «Львівської майстерні шоколаду» звинувачують у незаконній забудові історичного центру міста, відсутності дозвільної документації на ресторани, пособництві поширенню наркотиків, а також неповазі до національних героїв, пишуть Коментарі з посиланням на «Комерсант-Україна».

«Практично вся мережа, а саме ресторани «Криївка», «Гасова лямпа», «Жидівська кнайпа», «Лівий берег», «Дім легенд» та «Львівська копальні кави», збудована в охоронній зоні ЮНЕСКО без дозвільної документації», - каже начальник управління охорони культурної спадщини Львівської облдержадміністрації Валерій Потюк.

Претензії до мережі вчора висунули і в комісії Львівської міськради з видачі дозволів на розміщення літніх майданчиків.

«У понеділок на спеціальному виїзному засіданні комісія виявила, що на внутрішньому подвір’ї будинку N10 на площі Ринок компанія !Fest почала спорудження будівельної конструкції по всьому периметру подвір’я без дозвільної документації», - повідомила член комісії, депутат міськради Ірина Шалаковська (ВО «Свобода») .

За її словами, наступним кроком комісії стане звернення до прокуратури та управління культури міськради. Аналогічні претензії щодо літнього майданчика на внутрішньому подвір’ї цього будинку міська влада висувала і минулого року. Тоді її будівництво було заборонено Вищим Господарським Судом.

Прозвучало звинувачення і в тому, що заклади мережі, облаштовані в національному стилі, «ганьблять національно-визвольний рух». «За допомогою імен героїв і патріотів власники поширюють самогонку й спотворені українські символи», - обурився Потюк.

Крім того, депутат Львівської міськради Андрій Мочарський (Партія регіонів) має намір також винести на найближчу сесію питання про закриття частини ресторанів мережі.

«Прикриваючись національними святинями, власники !Fest незаконно будують у центрі Львова ресторани, з «Лівого берега» вони влаштували наркопритон. Через них Львів отримав ганебне звання «кабацького міста», - пояснив свою позицію пан Мочарський.
(с)


І навіщо нам така валіза без ручки?

  • 04.12.12, 22:25

Янукович в 2012 году обошелся Украине в 635 млн грн

Янукович в 2012 році обійшовся Україні в 635 млн грн


Утримання Президента Віктора Януковича в 2012 році обійшлось країні в 635 мільйонів гривен, тобто майже 2 мільйони гривен в день, передає Forbes.ua з посиланням на "Вісник державних закупівель".

З 2010 року, початку каденції Президента, ця сума склала 1,42 мільярда гривен.

"Жоден тендер на будівництво і реконструкцію президентських об'єктів не був проведений за процедурою відкритих торгів - усі торги проводилися за неконкурентною процедурою закупівлі "у одного учасника", - відмічає видання.

Окрім прямої розтрати, вказує сайт, "збитки держави полягають ще і в недоотриманому прибутку - чотири елітних броньованих Mercedes, вилучених митницею, не були продані, а безкоштовно віддані Держуправлінню справами; 30 тисяч га мисливських угідь біля " Сухолуччя" під Києвом і дев'ять тисяч га біля Медведь-горы в Криму також безкоштовно перейшли в користування " президентському" товариству мисливців і рибалк " Кедр".

Карпатська резиденція " Синегора" зазнала цього року реконструкцію і добудову гостьових будиночків і ресторанів на загальну суму в 81,32 мільйони гривен. З 2010 року на це місце пішло майже 0,25 мільярда гривен.

Реконструкція кримських дач Януковича, спорудження вертолітних майданчиків і реконструкція довколишніх доріг обійшлася в 2012 році в 94 мільйони гривен, за три роки - в 373 мільйони гривен.

Полювання. На облаштування, спорудження доріг і передачу мисливських угідь в довговічну оренду наближеному до Президента "Товариству мисливців і рибалк " Кедр", заснованому міністром ПЕК Юрієм Бойком, екс-главою " Укравтодору" Володимиром Демишканом і черкаським губернатором Сергієм Тулубом, було витрачено 124 мільйони гривен, за три роки - 144 мільйони.

Президентська риболовля в 2012 році коштувала 6,55 мільйонів гривен, за три роки - більше 16 мільйонів. До цієї суми увійшли будівельні роботи в колишньому природному заповіднику в Криму, де Янукович зараз проводить час з вудкою.

Автопарк, який за станом на початок року складався з 385 машин, обійшовся бюджету в 2012 році майже в 40 мільйонів гривен, за три роки - в 122 мільйонів.

Утримання президентського авіатранспорту обійшовся в 95 мільйонів гривен, за три роки - в 251,6 мільйонів гривен. Тільки на оренду трьох вертольотів люкс-класса у наближеної до президента фірми " Танталит", якій формальне " Межигір'я", цього року пішло 8,1 мільйона гривен.

Прийом гостей, а також реконструкція для цієї мети Маріїнського палацу і комплексу старовинних будівель на Липках цього року коштував 194 мільйони гривен, за три роки - 203 мільйони(раніше реконструкції не проводилися).

Утримання Адміністрації Президента і Держуправління справами, основна стаття якого доводиться на живлення, цього року коштувало 50 мільйонів гривен, за три роки - майже 60.

(с)


ПРдуни обкакались на весь світ.

  • 28.11.12, 20:05
УКРАЇНА ПІДПИСАЛА УГОДУ НА 1 МЛРД ДОЛАРІВ З НЕВІДОМИМ ЧОЛОВІКОМ
Іспанська компанія Gas Natural Fenosa заявляє, що не знає  людину, яка від їхнього імені підписала угоду з Україною щодо управління консорціумом з будівництва LNG-терміналу на 1,1 мільярди доларів.Таку угоду офіційно в присутності прем'єра Миколи Азарова та міністра ПЕК Юрія Бойка підписав голова Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів в понеділок.Журналіст Financial Times у блозі на сайті видання зазначає, що від імені Gas Natural Fenosa угоду підписав чоловік, який говорив іспанською.
 Людина, яка підписала угоду.

"Каськів та його підлеглі ідентифікували його як Джорді Сарда Бонвеі", - зазначає видання.

Фото з сайту Миколи Азаров.

Офіційні особи у Gas Natural Fenosa заявляють, що не підписували жодних угод з Україною, не знають Сарда Бонвеі, і він не представляє їхню компанію або дочірні."Gas Natural Fenosa не підписувала жодних контрактів щодо інвестування у LNG-термінал в Україні, або щодо управління консорціумом щодо будівництва цього терміналу", - сказано в офіційній заяві кампанії."Ми категорично відкидаємо повідомлення, які курсували у медіа протягом дня", – додали у заяві.Українська сторона зі свого боку наполягає, що угода була підписана. Розмовляючи з виданням, Каськів сказав, що він був впевнений, що Бонвеі представляє інтереси Gas Natural Fenosa.Він та українські офіційній особи заявляли, що вели переговори з Gas Natural Fenosa, а Бонвеі грав роль переговірника. Між тим офіційні представники Gas Natural Fenosa це відкидають.Газета намагалась взяти коментар у Бонвеі під час підписання угоди, але він відмовився.Водночас у середу Каськів заявив, що причиною оприлюдненої інформації, про те, що іспанська компанія Gas Natural Fenosa заперечує свою участь у проекті LNG-термінал, є технічні неув'язки."Я досі сподіваюся, що причиною оприлюдненої в ЗМІ інформації є технічні неув'язки. Зараз ми проводимо відповідні консультації", - зазначив Какськів, слова якого наводить "ЛігаБізнесІнформ".

"Але якщо Gas Natural Fenosa дійсно прийняла рішення не брати участь у проекті, то ми з повагою поставимося до нього, оскільки розуміємо, що воно могло бути прийняте в умовах зрозумілого тиску", - сказав він.Зокрема, Каськів зазначив, що Держінвестпроект має на руках підписаний текст угоди."В інтернеті розміщена недостовірна інформація, що компанія Gas Natural Fenosa "нічого не знає про цей проект", оскільки саме підрозділ Gas Natural Fenosa Engineering (Socoin) здійснював розробку ТЕО проекту", - сказав він.

(с)

Комуняки,тримайтеся!

  • 24.11.12, 12:29
"Свободівець" висунув оригінальну ідею, як унеможливити кнопкодавство і зіпсути кар'єру Чечетову
15.11.2012 19:46

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пропонує розсадити депутатів 7-го скликання в залі пленарних засідань Верховної Ради в шаховому порядку, пишуть Українські новини.

Про це під час круглого столу "Яким буде більшість у парламенті і хто стане спікером" сказав новообраний депутат від партії "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"Ми пропонували вже і продовжуємо пропонувати розсадити депутатів Ради за шаховим принципом для того, щоб уникнути масового голосування трохи не картками, яке відбувається зараз", - сказав він.

Зі слів Мірошниченка, такі дії можуть стати ефективними заходами проти порушення депутатами Конституції та передачі своїх карток для голосування.

Політик нагадав, що забезпечення особистого голосування депутатів у Раді є одним із заснованих принципів передвиборної програми "Свободи" і всіх опозиційних партій, що пройшли в парламент.

Водночас Мірошниченко заявив, що депутати від "Свободи" готові навіть сидіти поруч із депутатами від Комуністичної партії, якщо такі заходи допоможуть уникнути порушень.

На сьогодні депутати розташовуються в залі засідань парламенту за партійним принципом.

(с)

"Удар" закликає до перевиборів.

  • 04.11.12, 17:46

"УДАР" звертається до ЦВК, щоб та не оголошувала результатів виборів, які на сьогодні спотворені і не відображають справжнього волевиявлення громадян", - йдеться в заяві на сайті партії.

Верховна Рада, яка ще не припинила своїх повноважень, повинна скасувати ганебний закон про вибори, який і створив поле для того беззаконня, яке сьогодні відбувається, і завів країну в глухий кут політичної кризи. Парламент має ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі за відкритими списками, за яким і повинні відбутися нові вибори до ВР", - вважають в "УДАРі".

Партія звертається до міжнародних інституцій та урядів демократичних країн із закликом не визнавати вибори в Україні демократичними і вільними і запровадити персональні санкції до осіб, винних у викривленні волевиявлення громадян – "від президента Януковича до посадових осіб виборчих комісій, суддів і усіх причетних до незаконних дій під час виборів".

"УДАР" також закликає ВО "Батьківщина", партію "Свобода" та демократичних мажоритарних кандидатів виробити спільну позицію для розв’язання політичної кризи та узгодження плану дій.

А усіх громадян партія закликає приєднатися до акції опозиційних сил в понеділок о 10:00 біля ЦВК.

(с)

Прохання до всіх поширити цей заклик!

Я люблю вас,КИЯНИ!

  • 02.11.12, 20:01
Кияни по-більшості своїй виявились патріотами і не велись на підкупи та брехню від бандитської влади.
Ось результати по мажоритарним округам по м. Київ:

м. Київ:

Округ №211: Сергій Терьохін (ВО "Батьківщина")

Округ №212: Віталій Ярема (ВО "Батьківщина")

Округ №213: Володимир Яворівський (ВО "Батьківщина")

Округ №214: Віктор Чумак (УДАР Кличка)

Округ №215: Андрій Іллєнко (ВО "Свобода")

Округ №216: Ксенія Ляпіна (ВО "Батьківщина")

Округ №217: Олександр Бригинець (ВО "Батьківщина")

Округ №218: Володимир Ар'єв (ВО "Батьківщина")

Округ №219: Володимир Бондаренко (ВО "Батьківщина")

Округ №220: Олександр Чорноволенко (ВО "Батьківщина")

Округ №221: Леонід Ємець (ВО "Батьківщина")

Округ №222: Дмитро Андрієвський (ВО "Батьківщина")

Округ №223: Юрій Левченко (ВО "Свобода")

Результати по Києву по партійним спискам:

Батьківщина - 31,06
Удар - 25,66
Свобода - 17,18
ПР - 12,47
КПУ - 7,13

Звичайно БАНДА намагається на кількох округах сфальсифікувати результати виборів,але головне,що кияни підтвердили свій імідж розумних,інтелігентних та непідкупних громадян.

Все це важко зрозуміти бандюганам.Наше кровосисясте диво не може втямити,як це ригиАнали могли стовідсотково програти в Києві.

кровосісь української мови

Ось що воно пише:(я переклав з региАнального язика)

"Не можна не звернути увагу на критичне відношення до партії влади в цілому ряду наших регіонів. Передусім, звичайно, це стосується столиці", - написав Азаров. Він нагадав, що за останні 2,5 року для розвитку Києва урядом було зроблено дуже багато. "Якщо об'єктивно говорити, то, напевно, більше, ніж за усі попередні 20 років. Багато сил було вкладено в житлово-комунальне господарство, серйозна робота проводилася по благоустрою парків і скверів. Можна приводити дуже багато цифр, що характеризують дійсний розвиток Києва, і в цих умовах виникає питання: а що все-таки не подобається киянам? Можливо, усім цим не потрібно було займатися? Чи, може, кияни вважають, що можна було зробити значно більше? Але скажу відверто, більше зробити було не можна. А якщо у когось є інша думка, я з готовністю її розгляну. Особливо дивовижні результати голосування в мажоритарних округах. Я не хочу називати прізвища, але скажу прямо, що програш багатьох дуже відповідальних кандидатів в депутати, яких я добре знаю і які багато років дійсно працювали на розвиток Києва, відстоювали інтереси Києва, і вони на своїх округах загалом програли людям, які мало що хорошого зробили для Києва. І в цьому також виникає питання" - відмітив Азаров. При цьому він додав, що "підсумки виборів ще належить осмислити, проаналізувати, а найголовніше - зробити висновки."

Мій прогноз на вибори 2012.

  • 16.10.12, 20:07
   Хочу з вами поділитися власними міркуваннями, підрахунками і прогнозами на вибори, що наближаються.Мені не раз вдавалося передбачити політичні події в Україні, спробую це зробити ще раз.Прошу не судити строго, це лише моє, особисте бачення ситуації і спроба проаналізувати хід передвиборної кампанії.Усі приведені нижче цифри, грунтовані на моїх власних розрахунках, носять суб'єктивний характер і виписані мною після аналізу десятків екзит полів і аналізу ситуацій в мажоритарних округах.
Отже, у ВР обираються 450 депутатів,з них 225 за партійними списками і 225 по мажоритарці.
За партійними списками зможуть здолати 5% бар'єр 5 партій.
ПР, -получит 28% (з урахуванням фальсифікацій і підтасовувань)
КПУ, -відповідно 9%
Удар, - 18%%
ОО, - 17%%
Свобода, - 8%
Усі інші партії,що не пройшли у ВР, - 20%.
   Таким чином, після пропорційного розподілу 20% голосів партій, що не пройшли,ми матимемо наступну картину:
ПР, -отримує 79 мандатів
КПУ, - 25 мандатів.
Удар, - 51 мандат,
ОО, - 48 мандатів.
Свобода,-22 мандати.
   По мажоритарних округах картина трохи інша.З урахуванням підтасовувань, фальсифікацій, і провокацій з боку виборчих комісій, результати будуть наступними:
ПР, -отримає 75 мандатів,
КПУ, - 16 мандатів.
Удар, - 30 мандатів.
ОО, - 39 мандатів.
Свобода, - 20 мандатів.
Незалежні кандидати і від партій, що не пройшли- 45 мандатів.
Таким чином за партійними списками і по мажоритарці разом отримаємо наступний результат:
ПР, - 79+75=154 мандати,
КПУ, - 25+16=41 мандат,
Удар, - 51+30=81 мандат.
ОО, - 48+39=87 мандатів.
Свобода, - 22+20=42 мандати.
Незалежні,-45 мандатів.
   Щоб отримати більшість в парламенті необхідно набрати 226 голосів.Нинішня влада, - ПР+КПУ набирають за моїми підрахунками разом 154+41=195 мандатів.Опозиція, якщо вона зможе здолати міжпартійні розбіжності зможуть набрати Удар+ОО+Свобода, разом 81+87+42=210 мандатів.Для створення більшості і тим,і тим голосів не вистачає.Таким чином доля майбутньої більшості в парламенті залежатиме від позиції і політичних поглядів і принциповості незалежних депутатів.Якщо нинішня влада зможе купити грошима,посадами,або погрозами більше 30 незалежних і створить свою більшість, то серед опозиційних партій знайдуться декілька десятків "тушок - перебіжчиків", і правляча більшість зможе вирости до 245-250 депутатів.В цьому випадку в найближчі три роки Україна приєднається до митного союзу, зникнуть залишки свободи слова, Європа введе санкції,подібні до білоруських і так далі
Все може кардинально змінитися, за умови, що опозиція зможе швидко і злагоджено виробити загальну позицію дій і притягнути у свої ряди 18-20 незалежних депутатів демократичних поглядів, які неодмінно пройдуть до парламенту самостійно.Якщо зуміють створити більшість, то це буде велика противага президентові, що дозволить почати демонтаж нинішньої антинародної влади.Я оптиміст і вірю в силу, розум і чесність тих за кого ми віддамо свої голоси.
Роблю висновок.Доля України залежатиме від 30-40 депутатів мажоритарників, які захочуть продати себе по-дорожче.Хто проявить більшу розторопність та наполеглевість,-влада,чи опозиція,той і переможе.

P.S.Залиште в коментарях свій прогноз по кількості депутатів що отримає влада та опозиція.Цікаво буде потім подивитись,хто точніше передбачив результати виборів.

Капец, далі вже нікуди!

  • 30.09.12, 22:27
Навожу допис з А і Ф Україна.

У одеському магазині людей побили за те, що вони розмовляли українською мовою. Один з потерпілих - Андрій Анікєєнко - повідомив, що спочатку його запитали, чому він говорить українською в російськомовному місті. "Спочатку вони сказали, що ми западенці, бандерівці, ганьба Одеси. Потім сказали, щоб ми виміталися з Одеси, тому, що вони нам ще покажуть", - сказав Анікєєнко.

Після того, як його друг показав кривдникам паспорт з одеською пропискою, документ у нього відібрали, сторінку з пропискою вирвали і побили. "При цьому вони говорили, що української мови не існує, це польський діалект. І навіть у відділенні міліції нам погрожували", - додав Андрій Анікєєнко.

Про цю подію можно подивись тут:

http://www.youtube.com/watch?v=ds7q1SzyuJY
http://www.youtube.com/watch?v=j3v95NhzQHQ