Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Червона калина листячко зелене




Червона калина листячко зелене
Українська народна пісня
Слова і музика народні 
Виконує: Михайло Мода і Тетяна Бученко

Текст пісні - Червона калина листячко зелене

Червона калина, листячко зелене,
Зачекай дівчино, зачекай кохана,
Два рочки на мене.

Рада би я рада, два рочки чекати, 
Але мене мати, але мене мати,
Заміж хоче дати.

Як буде давати, то дай мені знати,
Не забудь дівчино, не забудь кохана, 
Листа написати.

Як же я мій милий та дам тобі знати?
Коли я не вмію, коли я не вмію,
Листа написати ?

Напиши напиши, чужими руками,
Передай дівчино, передай кохана,
Буйними вітрами !

Буйний вітер віє, аж дерева гнуться, 
Милий лист чекає, милий лист читає, 
Аж му сльози ллються.

Пане отамане, пусти ня додому, 
Лишив він дівчину, лишив він кохану, 
Сам не знаю кому.

Пущу тя пущу тя але не самого !
Велю осідлати велю осідлати, 
Коня вороного !

Я дочекаюсь тебе любий сину



Виконує : Христина Панасюк Слова і музика Христина Панасюк Текст - пісня Я дочекаюсь тебе, любий сину, Повір дочекаюсь! Я Божу Матір прошу, Щоб від тебе біду відвела! Слізьми омиті ікони І в серці вогонь не згасає, Бо я пишаюсь тобою, Болюча кровинка моя! (2) Я дочекаюсь тебе, мій коханий, Повір дочекаюсь І я в обійми твої, Наче зірка з небес упаду! І я зізнаюсь тобі, Що кохаю, як вперше зізнаюсь, Своїм теплом я, коханий, Від тебе біду відведу! (2) Я дочекаюсь тебе, любий тато, Повір дочекаюсь, А поки ляльку свою бережу, Ту, що ти дарував, Я мрію, щоб ти побачив, Як я в білій сукні кружляю. Прошу тебе, повернись, Ти найкращий у світі татусь! (2) Ти повернешся, бо знаєш, Що рідні серця відчувають! Ти повернешся, бо чуєш, Як молять вони до небес! Ти повернешся, ми віримо, Знаємо й вірно чекаєм! Наші гарячі серця В злу негоду зігріють тебе! (2)

Хай живе Степан Бандера




Українська повстанська пісня 
Текст пісні УПА - Хай живе Степан Бандера
 
Смерть або воля, в карпатських лісах,
З нами наш тризуб, і наш рідний стяг,
Наш батько Бандера, ми вірні сини,
За волю і правду боролись і ми!

Приспів:
Слава нашому Бандері і всім воякам,
Хто за вільну Україну голову поклав,
Хай живе Степан Бандера у наших піснях,
Та не згасне його слава і в наших серцях!

То ж браття шануймо свободу свою,
Що була здобута в нерівнім бою,
Згадаймо героїв, Вкраїну любім,
І славу Бандери навік збережім!

Приспів:
Слава нашому Бандері і всім воякам,
Хто за вільну Україну голову поклав,
Хай живе Степан Бандера у наших піснях,
Та не згасне його слава і в наших серцях!

Що потрібно росіянам в Україні ?

Почитав таку статтю в ній автор пише:
 
Не дайте купить себя мифом о том, что Украина им нужна была для "Великой России". Им не нужны нерентабельные Донбасс и Крым, им не нужен Киев как "мать городов русских", ибо они с самого начала знали -- его не удержать. Всё это им не нужно, ни Одесса, ни Харьков. Им нужно, чтобы нас не было как страны, как нации. Чтобы мы превратились в европейское Сомали. Исчезли как пример другой судьбы, многократно раздавленный, но снова и снова живым ростком пробивающийся наверх.
http://uainfo.org/blognews/376185-chto-ostavit-posle-sebya-rossiyskoe-vtorzhenie-na-donbasse.html

Автор статті на мою думку правий в тому, що як народ ми росіянам непотрібні. Вони хочуть змінити нашу назву  на  Новоросів  і таким чином знищити  нас як народ і знищити наше прагнення до незалежності.

Нашу  назву народу вони міняли  не один раз і ми це вже проходили в нашій історії.  Ми були Русинами   вони з нас зробили спочатку малорусами,  потім  малоросами, новоросами   і наша сучасна назва Українець  теж невідомо як появилася.  Можливо   це був російський  політичний проект  з території  України  яку росіяни контролювали  і називали  Окраїна , як відомо ця назва народу  почала поширюватись  в кінці 19 століття.

Чи Україна потрібна Росії як Міф?  Росіянам потрібна  Україна як  історичний Міф , для росіян грає роль історія Русі.  Втрата  їхньої міфології значно вдарить   по руському міру  і в жодному разі вони не хочуть залишитись  варварським диким  народом Улу Улус.  Їм також потрібне населення яке має християнську віру і європейський  генофонд.  Росіяни переживають що як європейський етнос вони зникнуть.

Росіянам потрібні також наші чорноземи і доступ до чорного моря , також Україна не бідна країна і має значні природні ресурси.
 
Росіянам потрібно все що маємо ми, їм потрібна наша історія Русі, їм потрібна наша земля, їм потрібні наші діти.  Але вони прорахувалися і не очікували що народ буде чинити спротив.

Припини фінансувати тероризм в Інтернеті

Сьогодні в Україні йде війна, гинуть наші діти на цій війні  від російський снарядів  і куль   які поставляє Росія на  наш Донбас. Ми користувачі Інтернету тим часом користуємося послугами російських сайтів. Ми вступаємо в  якісь безтолкові полеміки  і пробуємо  іноземним російським  громадянам  донести нашу думку на  сайтах які належать  Росії. Нас користувачі російських соціальних мереж  тим часом обзивають різними словами, називають нас украми ,укропами, нацистами, бандерлогами, фашистами.  Ми терпимо цю зневагу і пробуємо довести свою правоту .


На перший погляд все нормально ми доносимо свою думку світові ,  але вибачте  такі сайти як Однокласники ru чи В Контакті ru являються  закритими сайтами  і нашу думку ніхто не прочитає в світі окрім нас  самих.  Правда нашу думку може  прочитати  населення  яке проживало на теренах колишнього СРСР .  

Що цікаво, соціальні мережі Росії збудовані так що  наша інформація не може виходити на головну сторінку як в інших  іноземних соціальних мережах, тому  не все населення колишнього СРСР  може прочитати  нашу правдиву інформацію а лише невелике число користувачів.


Йде війна гинуть наші діти від куль і снарядів  які поставляє Росія в нашу країну.  Ми тим часом активно працюємо чи проводимо  своє дозвілля  в російських соціальних мережах, вроді нічого поганого в цьому немає але ми підтримуємо і розвиваємо  російські соціальні мережі, ми розвиваємо російські сайти  і підтримуємо вплив російського інформаційного простору на  мізки нашого народу.


Росія розпочала з нашим народом торговельну  війну,  проти нашої країни Росія вводить санкції.  Ми тим часом  заробляємо великі гроші в Інтернеті для російських сайтів .  Ми фінансово підтримуємо роботу цих сайтів , як відомо сайти живуть за рахунок користувачів . Приблизне число зареєстрованих українських  користувачів  які працюють чи проводять своє дозвілля на таких сайтах як В Контакті  чи Однокласники налічує  від 15  до 25 мільйонів .  Вся  ця наша Українська спільнота юзерів  працює на російські сайти.   Ми  завантажуємо  відео , ми  завантажуємо фото , ми пишемо коментарі  і таким чином сайт живе і розквітає і з кожним днем стає дорожчим .

 

Сколько стоят Одноклассники?


Не многие сидя на одноклассниках задумываются о том, что этот проект изначально рассчитан как коммерческий. Множество англоязычных социальных сетей появилась ещё до того как были созданы Одноклассники, примером может служить например myspace.com, которая начала приносить владельцам миллионные прибыли. Неудивительно, что в России сразу стали появляться схожие проекты в которых число пользователей росло гигантскими темпами тем саамам увеличивая стоимость проекта в целом. Точных цифр о стоимости Одноклассников никто не приводит, но известен факт что самая крупная Интернет-компания Tencent приобрела 10% бизнеса от Интернет-проектв "Одноклассники" и mail.ru, при этом сумма сделки составила порядка 300 миллионов долларов. От сюда можно только догадываться сколько стоит весь проект,  речь идёт о миллиардах рублей.

http://www.odnoklassnikifaq.ru/2011/05/odnoklassnikiru.html



Сьогодні в Україні йде війна, гинуть наші діти  на цій війні  від російський снарядів  і куль   які поставляє Росія на  наш Донбас. Ми користувачі Інтернету тим часом користуємося послугами російських сайтів , завантажуємо  фото  чи відео. Одне завантажене відео приносить власнику сайту від 10  до 1000  доларів в місяць а може і більше , так як на цьому відео працює реклама .   На наших  сторінках   на цих сайтах розміщено також рекламу, ця реклама також заробляє Росії гроші.  Виявляється ми Українські користувачі  інтернету працюємо на державу  Росію  і Росії заробляємо гроші  і за наші гроші  вони виробляють,  кулі,  снаряди, якими вбивають наших дітей на Донбасі.

Пропоную кожному користувачу інтернету  задуматись і припинити фінансово підтримувати тероризм і залишити Російські сайти.