Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Микола Григорович Хвильовий

Микола Григорович Хвильовий. Літературний псевдонім Миколи Григоровича Фітільова (1 (13) грудня 1893 р., с. Тростянець (нині райцентр Сумської області) – 13 травня 1933 р. Харків) – український письменник та організатор літературного життя. Відео 
 

Авжеж - Українська пісня


Слова: Люцина Хворост
Музика: Люцина Хворост
Виконує: Люцина Хворос

Армія України навчання підрозділів реактивної артилерії

Потужні навчання підрозділів реактивної артилерії біля Криму. АРМІЯ УКРАЇНИ - ВИЯВИТИ ТА ЗНИЩИТИ Підрозділи реактивної артилерії, що підпорядковані Командуванню об'єднаних сил Збройних Сил України, відпрацювали розгортання на вогневих позиціях і наведення на цілі умовного противника. Польові тренування зі злагодженості розрахунків реактивних систем залпового вогню “Ураган” пройшли в умовах, максимально наближених до бойових, неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим. Як повідомив командувач об'єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, підняті за тривогою воїни-реактивники швидко висунулися з району зосередження, здійснили марш, розгортання у районі вогневих позицій та наведення на умовні цілі для їх подальшого ураження. - Подібні тренування відпрацьовують у військовослужбовців певний алгоритм дій. Це стосується й бойової роботи на позиції під час ведення вогню та надання команд на відкриття вогню, а також дій під час надходження наказу на здійснення внутрішнього позиційного маневру та наказу на відбій і залишення вогневої позиції, - повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв. За словами командувача, на високому рівні збройні сили продемонстрували й дії з безпосереднього прикриття підрозділу з повітря засобами протиповітряної оборони під час нанесення вогневого ураження, а також прикриття димовою завісою в ході залишення вогневих позицій. - Навчання, за якими ми сьогодні спостерігали показали готовність українських військовослужбовців вчасно реагувати на будь-яку ситуацію, щоб захистити нашу країну та кожного її мешканця, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв. Разом переможемо! Відділ звязків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

Армия Украины

 
 Армия Украины Видео. 
Українська армія музичне відео 
Співає Тарас Компаніченко

Чуєш мій друже славний юначе

Слова: Олена Теліга Музика: Тарас Компаніченко Виконує: Тарас Компаніченко Текст пісні - Ми сміло в бій підем Чуєш, мій друже, славний юначе, Як Україна стогне і плаче? З півночі чорна постає хмара, Рикає хижо московська навала. Приспів: Ми сміло в бій підем за Русь Святую І як один проллєм кров молодую. Ми сміло в бій підем за Україну І голови складем за Землю Рідну. Ворог лукавий йде на Вкраїну, Щоб обернути Край Наш в руїну. Лава до лави станьмо, як криця, На герць кривавий з ворогом биться. Приспів. Сміло до бою, брате, рушаймо, Землі Святої врагу не даймо. Жереб щасливий за Край вмирати, А не в кайданах вік звікувати.

Приспів.

А я молюсь за Україну

Встає в синім небі зоря, І ранок тріпоче крильми, Росою вже вмилась земля, Росинки так схожі з слізьми. Приспів: А я молюсь за Україну, Щоб сонце Божої любві Зігріло землю мою рідну Промінням лагідним своїм. 2 куплет: Скрізь чути чорнобильський дзвін, І плаче в колисці дитя. Наш шлях до провалля привів, Висить, мов на нитці, життя. Приспів: А я молюсь за Україну, Всміхалось щоби немовля І в кожну мить, в кожну хвилину Творця, щоб славила Земля. 3 куплет: Ісусових ніг тихий крок Вже чує планета уся, Бо Він є єдиний твій Бог, Надіє, о Земле, твоя. Приспів: Схились до Бога, Україно, І за любов прослав Творця, Прийди до Нього, ненько рідна, Тобі Він дасть нове життя.


Я Крук чорний сотник УПА - Українська повстанська пісня


Українська повстанська пісня 
Слова і музика: Анатолій Сухий
Виконує : гурт Рутенія 
Текст пісні - Я Крук
 
Я Крук – чорний сотник УПА,
Моя сотня в далекому схроні.
Добрі хлопці в моєму загоні
Підуть завтра у бій.

Приспів:
І не чекай, моя Оксано,
Додому з лісу партизана,
Бо завтра – завтра знову буде бій,
І не вернеться сотник твій.

А пам’ятаєш, друже Калино,
В 33-тім свою Полтавщину?
Пам’ятаєш той хліба шматок?
Друже Калино, а чи ж ми – упирі? Ні!

Приспів:

А пам’ятаєш, друже Рязань,
Свою Росію, прогнилі ізби?
П’яну душу, розп’яту на призьбі?
Друже москаль, то  ми – упирі? Ні!

Приспів

Я Крук, і мені все одно,
Мені славу співає округа.
Відрізняю від ворога друга,
Я Крук – чорний сотник УПА.

Приспів:

І не чекай, моя Оксано,
Додому з лісу партизана,
Бо завтра – завтра знову буде бій,
І не вернеться сотник твій.

Рушив поїзд в далеку дорогу



Рушив поїзд в далеку дорогу пісня 

Що змінилося в Україні

 
Пишуть мені московити різні коментарі приходиться робити такі відео)